Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 6:38 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 2 dawce cykloferonu :)

Dobrze czytać takie wieści :ok:
A jak wczoraj po cykloferonie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 29, 2010 10:01 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 2 dawce cykloferonu :)

Czy ktoś wie co się dzieje z Fioną?

Erin

Post » Wto cze 29, 2010 10:18 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 2 dawce cykloferonu :)

Tez czekam i zaglądam co chwilkę :(

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Wto cze 29, 2010 13:07 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 2 dawce cykloferonu :)

Fiona wczorej po południu "padła na pysk" i dopiero dzisiaj rano jakos zaczynam funkcjonować...
Z reszta dopiero teraz mam chwilkę i to dosłownie chwilkę, czasu żeby zjeść śniadanie :roll: Niestety zaraz trzeba lecieć dalej. Na 15 mamy koty z lecznic do odebrania a jeszcze moje psy muszę wyprowadzić :roll:

Rano straszne zamieszanie było, bo mieliśmy umówione dwa koty na zabieg. Jeden na kastracje a drugi na zabieg korygujący powieki, która się podwijała. Niestety w dwóch różnych lecznicach.
Przed wyjazdem jeszcze takie dwa owczarkowate psiury zgarnęłam z osiedla i odwoziliśmy je na dt.
Niestety samochód Gema został zafajdany wymiocinami :roll:
Gem jest wściekły ale pewnie mu przejdzie :mrgreen:

U maluchów wszystko ok. Mała jest wczoraj po trzeciej dawce cykloferonu. Samopoczucie bardzo dobre a chęć do zabawy nieustająca. Apetyt bardzo ładny. Niestety jeszcze oczka kiepskie, szczególnie prawe. Ale myślę, ze oczka to już najmniejszy problem.
Oby tylko mała szybko doszła do siebie i przestała kichać. Nosek już odetkany ale kichanie ciągle jest.
Tak samo z reszta u białego, który oprócz świszczącego oddechu i kichania jest w zasadzie zdrowy :ok:
Na oczkach białego zostały tyko dwie białe kropki, takie na środku a poza tym oczy super :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto cze 29, 2010 13:18 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Smacznego śniadania :)

Wspaniale, że Mała ma się już lepiej i bryka :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto cze 29, 2010 13:20 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Ufff, dobrze że się odezwałaś :)
Cieszę się, że Willow dobrzeje :ok:

Erin

Post » Wto cze 29, 2010 14:20 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Niestety samochód Gema został zafajdany wymiocinami :roll:
Gem jest wściekły ale pewnie mu przejdzie :mrgreen:

Tak naprawdę to ani nie mamy miejsca dla tych psów, ani kasy na ich utrzymanie. Poszły do domku, do którego miał pojechać Czarli i nawet nie wiesz czy teraz jest dla niego miejsce.

Mój samochód został zarzygany nie pierwszy raz. Bywał też zasikany i zasr... :evil: Szczęśliwy z tego powodu nie jestem, to chyba nikogo nie dziwi? Do dziś czuć mocz niekastrowanego (wtedy jeszcze) Pamira, o różnych plamach i plamkach nawet nie wspominam. A przecież czasem na tym siedzeniu jeżdżą też ludzie. Zwyczajnie mi wstyd przed nimi :oops:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto cze 29, 2010 14:28 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Oj tam już nie gadaj, że kocura jeszcze czuć :ryk:

A tak na prawdę nie mamy ani kasy, ani miejsca dla żadnego zwierzaka, którego przyjmujemy i któremu pomagamy.
Ani dla kotów ani dla psów i dlatego właśnie żebrzemy na forum o pomoc.
Chyba jeszcze nigdzie tak nie ma, że pieniądze i miejsce czekaja na bezdomne zwierzęta.

A dla Czarliego z tego co pamiętam z ostatniej rozmowy miejsce jest ale tak jak już mówiłam, dzisiaj to jeszcze potwierdzę.

Byłeś przeciwny pomocy tym psom i widzę, że dalej jesteś... przykre to trochę :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto cze 29, 2010 14:32 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Byłem przeciwny, ale pomocy udzieliłem. Nie sądzę, bym miał się czego wstydzić. Nie od dziś wiadomo, że każdemu pomóc się nie da.
Obrazek

Gem

Post » Wto cze 29, 2010 14:34 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Każdemu oczywiście nie pomożemy ale akurat dla tych psów szansa była i wg mnie została słusznie wykorzystana.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Wto cze 29, 2010 14:36 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Proponuję dokończyć rozmowę na żywo - ja już wychodzę i mam nadzieję, że tym razem nie spóźnisz się 14 godzin :P Będę czekał na parkingu.
Obrazek

Gem

Post » Wto cze 29, 2010 14:43 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Gem pisze:Proponuję dokończyć rozmowę na żywo - ja już wychodzę i mam nadzieję, że tym razem nie spóźnisz się 14 godzin :P Będę czekał na parkingu.

A ja myślałam, że spóżnialska jestem :D

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto cze 29, 2010 15:49 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

Alyaa pisze:
Gem pisze:Proponuję dokończyć rozmowę na żywo - ja już wychodzę i mam nadzieję, że tym razem nie spóźnisz się 14 godzin :P Będę czekał na parkingu.

A ja myślałam, że spóżnialska jestem :D

:ryk: ja też!
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto cze 29, 2010 19:26 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

14-cie godzin? oj to trzeba bardzo kochać :oops: Żeby tak na mnie ktoś chciał tak długo czekać :wink:

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Wto cze 29, 2010 19:56 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 3 dawce cykloferonu :)

hehe Gem wcale nie czekał tylko sobie pojechał :mrgreen:
A spóźnienia wcale nie było bo nie potwierdziłam smsem, że będę czyli w sumie umówieni nie byliśmy :ryk:

Ale za to mam dwa filmiki z wannowych szaleństw :1luvu:
Zaraz je wrzucę :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]