taizu pisze:Mam aparat na cztery paluszki, ładowarkę też na 4
Ja aparat mam na dwa paluszki ,ale ładowac muszę cztery. Jak zaczynam robić zdjecia, muszę mieć na zmianę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Mam aparat na cztery paluszki, ładowarkę też na 4
-=sara=- pisze:Umiescilam link do wątku i zachętę do wirtualnych adopcji na koncie na facebooku. Rozeslalam tez moim znajomym Widziałam ze kilka osób "podało dalej". Ale czy z tego coś będzie...?
Iweta pisze:iza71koty pisze:Jaki koszt kompletu? Kupowałaś dwie czy cztery? cztery mi wchodzą mi do ładowarki.
Ok 30 zł za dwie szt
Iweta pisze:iza71koty pisze:Jaki koszt kompletu? Kupowałaś dwie czy cztery? cztery mi wchodzą mi do ładowarki.
Ok 30 zł za dwie szt
wiora pisze:iza71koty pisze:taizu pisze:Z tym, że słyszałam, że duże dziko żyjące kocury potrafią zabić nieswoje male kocięta...
Może to plotka?Ja nigdy nie spotkałam sie z taka sytuacja.
Generalnie to dziwne. Przeciez w naturze jest tak że kotka kopuluje z jak największa ilościa osobników, po to własnie aby miot był mieszany i przejał najsilniejsze cechy wszystkich ojców.
niestety to prawda
u tych wiekszych kotow tak bywa dlatego kocice same wychowuja potomstwo![]()
co do naszych dachowych kotow kilerow to niestety mam teraz problem za oknem.czarna pantera,nie wiedziec czemu ,upatrzyla sobie na ofiare kotke sasiadatak ja dzisiaj do zmaltretowal ze glowa mala a krzyku i piskow przy tym bylo
wczoraj o malo sobie nog otka nie polamala przez niego
![]()
chyba bede musiala cos zrobic aby go stad przeploszyc![]()
kot jest naprawde spory(jeszcze takiego nie widzialam)
do mojej miski nie przychodzi,ale za to siedzi na przybudowce na ogrodku i poluje na ptaki.robi tak codzinnie,z tym ze do wczoraj byl wzgledny spokoj.Az mi sie wierzyc nie chce ze on taki agresywny jest![]()
nnie wiem co robic ale obawiam sie ze moze on doprowadzic to tragedii inne koty dlatego musze jakos zareagowaci zniechcecic go do tego miejsca.
co do perfumu to dostalam to cudo jak kupowalam szampon.
to jest swietna sprawa bo wtyka sie takie patyczki do butelki,w ktorej znajduje sie 200ml zapachu ,te patyczki uwalniaja go na zewnatrz, takze pachnie w domu fajnie ale nie na tyle intensywnie abym dostala alergii(tak jako po innych)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości