solangelica pisze:jasdor pisze:No to powiedz jeszcze, że tam kocie koopy śmierdzą inaczej
...inaczej niz co?
No inaczej niż krakowskie koopy - rzecz jasna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:jasdor pisze:No to powiedz jeszcze, że tam kocie koopy śmierdzą inaczej
...inaczej niz co?
pomponmama pisze:No wiesz, my tam będziemy ze strasznym dzieckiem na pewno po 19 lipca - może nawet do końca miesiąca. Ale możemy sie też wstrzelić w inny termin, tylko trzeba się zastanowić jaki, uzgodnić i tak dalej. Jeśli chodzi o sabacik, to jeszcze nie mam terminu, bo nikt si,e jeszcze nie określił. Jest szansa, że wybierze się też kilka niekochanych katowickich i połączymy siły...
pomponmama pisze:Z tym sabatem jest to pomysł nieskrystalizowany i luźna propozycja celem oszacowania mozliwosci, ale jak widze, póki co, nie wykazują siostry entuzjazmu więc nie wiem, czy coś z tego wyjdzie![]()
Sol jak chcesz powąchać nasze kupy (to znaczy naszych kotów, to zapraszam serdecznie.
Sol - zapraszam do powąchania naszych kupZnaczy naszych kocich
W środę i czwartek jestem uchwytna, w piątek niestety nie - może się wstrzelisz?
...inaczej niz co?
Siostry Slazaczki prosze o pomoc w tym zakresie - kocich kup slaskich jeszcze nie wachalam
mmk pisze: Psiama u mnie też w lipcu urodzaj na imprezy urodzinowo-imieninoweCzy my się przypadkiem nie znamy osobiście?
solangelica pisze:Baby, ktora chetna sie ze mna jeszcze spotkac dajcie jakos znac mietlarki - pomponmamo odebralam pw, bede slac smsydziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości