PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 22:19 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

solangelica pisze:
jasdor pisze:No to powiedz jeszcze, że tam kocie koopy śmierdzą inaczej 8)

...inaczej niz co? 8)

No inaczej niż krakowskie koopy - rzecz jasna :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto cze 29, 2010 6:36 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Ja chwilowo (przez całe wakacje chyba) będę pozbawiona karimaty i śpiwora, bo Młoda zaanektowała i zaszyła sie gdzieś na Kaszubach ;)

Sol, starość nie radość - mi w zeszłym roku jak coś wlazło w plecy, to nie puszczało przez dwa tygodnie (schyliłam się do klatki z tymczasami :oops: ) :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto cze 29, 2010 7:37 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Z tym sabatem jest to pomysł nieskrystalizowany i luźna propozycja celem oszacowania mozliwosci, ale jak widze, póki co, nie wykazują siostry entuzjazmu więc nie wiem, czy coś z tego wyjdzie :?

Sol jak chcesz powąchać nasze kupy (to znaczy naszych kotów, to zapraszam serdecznie.

Sol - zapraszam do powąchania naszych kup :mrgreen: Znaczy naszych kocich :roll: W środę i czwartek jestem uchwytna, w piątek niestety nie - może się wstrzelisz?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 29, 2010 7:43 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Siem pytam kiedy ten sabacik nad zalewem,może uda się coś wykombinowac :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 29, 2010 8:08 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

No wiesz, my tam będziemy ze strasznym dzieckiem na pewno po 19 lipca - może nawet do końca miesiąca. Ale możemy sie też wstrzelić w inny termin, tylko trzeba się zastanowić jaki, uzgodnić i tak dalej. Jeśli chodzi o sabacik, to jeszcze nie mam terminu, bo nikt si,e jeszcze nie określił. Jest szansa, że wybierze się też kilka niekochanych katowickich i połączymy siły...8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 29, 2010 8:15 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

pomponmama pisze:No wiesz, my tam będziemy ze strasznym dzieckiem na pewno po 19 lipca - może nawet do końca miesiąca. Ale możemy sie też wstrzelić w inny termin, tylko trzeba się zastanowić jaki, uzgodnić i tak dalej. Jeśli chodzi o sabacik, to jeszcze nie mam terminu, bo nikt si,e jeszcze nie określił. Jest szansa, że wybierze się też kilka niekochanych katowickich i połączymy siły...8)

Kurdem kurdem :roll:
Jeden sabacik u Prezeski -24 lipca
Tutaj niby od 19 lipca jestescie nad zalewem hymmm,a ja mam urlop od 2 sierpnia hyymmmm....
żebym znała konkretny termin hymmmm....
Bedę myśleć ,ale lipiec raczej odpada,nie dam rady finansowo(wszystko te piniądzory ,no :evil: )hyyymmm...pomyslimy :idea:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto cze 29, 2010 11:30 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

pomponmama pisze:Z tym sabatem jest to pomysł nieskrystalizowany i luźna propozycja celem oszacowania mozliwosci, ale jak widze, póki co, nie wykazują siostry entuzjazmu więc nie wiem, czy coś z tego wyjdzie :?

Sol jak chcesz powąchać nasze kupy (to znaczy naszych kotów, to zapraszam serdecznie.

Sol - zapraszam do powąchania naszych kup :mrgreen: Znaczy naszych kocich :roll: W środę i czwartek jestem uchwytna, w piątek niestety nie - może się wstrzelisz?

Jasne ze sie wstrzele z mila checia :)
poslesz mi na pw swoja komorke? teraz jestem w pracy wiec nie moge za bardzo pisac ale potem odbiore.

Siostry kciuki za mnie prosze mocne. Zrywam z Tżem.
Niestety nie ma innej opcji - wyczerpal wszystkie szanse i niuanse.
Skoro niuansem niet, to bez leb go trzeba mietla. Zmadrzeje czy nie - jego sprawa.
Ale potrzebuje duzo Waszych kciukow... to bedzie ciezki czas...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto cze 29, 2010 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Jakie tu wieści 8O

To chronologicznie

Sabat kontra sabat. O raju 8O Ino, że wekendy lipcowe to u mnie sa w deficycie. 3 urodziny świętuję (ze swoimi włącznie). Ale pomysł boski, żeby spać pod namiotem. Ja ostatnio spałąm w dziewięćdziesiątym którymś :mrgreen:

Jasdorowej pannie wielkie gratulation. Niezła musi być no :twisted:

solangelica pisze:
jasdor pisze:No to powiedz jeszcze, że tam kocie koopy śmierdzą inaczej 8)

...inaczej niz co? 8)
Siostry Slazaczki prosze o pomoc w tym zakresie - kocich kup slaskich jeszcze nie wachalam :D

To prosta rzecz :mrgreen: Kup śląskich wachac nie trzeba, one się reklamuja mimo woli. O NICH wiesz już z daleka :mrgreen: To specyficzny proces jakiemu podlega niestrawione żarełko w kocim brzuciu w naszym cudnym klimacie wód i powietrza czystych inaczej :D

Sol, czy Ty się chce z MENŻEM rozwodzić ? 8O Czy po prostu się nieco posprzeczaliście. Bo zabrzmiało, że ho ho 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto cze 29, 2010 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Jasdor -gratulacje! :D Zawsze lepiej mieć alternatywę, nawet w mniej ciekawym mieście (przepraszam Łodzian, ale dla mnie Kraków jest dużo ciekawszy i ładniejszy :wink: )

Sol :ok: Niech się ułoży jak najlepiej dla Ciebie! :ok:

Psiama u mnie też w lipcu urodzaj na imprezy urodzinowo-imieninowe :roll: Czy my się przypadkiem nie znamy osobiście? :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto cze 29, 2010 13:02 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

mmk pisze: Psiama u mnie też w lipcu urodzaj na imprezy urodzinowo-imieninowe :roll: Czy my się przypadkiem nie znamy osobiście? :wink:

fto wie, fto wie :mrgreen: Swiat czasem tak mały :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto cze 29, 2010 14:09 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Hhyhy ja też mam lipiec urodzinowo-imieninowy (głównie mój własny, ale co tam :lol: ) Własnych nie obchodzę :wink:

Jasdor, chylę czoło przed Twą córą :D

Sol, chłopa czasem trzeba sprowadzić na ziemię. To już taki podgatunek jak mawiała moja ciotka.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto cze 29, 2010 15:21 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Juz ja go sprowadze na ziemie :twisted: :evil:
Obawiam sie ze to rozwod ostateczny. W kazdym razie zamierzam jechac na Slask na kilka dni, swietnie sie bawic, odpoczac, ustalic termin, napic sie piwa, spotkac z dobrymi ludzmi, nafaszerowac zdrowym slaskim powietrzem, po czym wrocic bo w sobote zebranie fundacji ;)

Co prowda to prowda o tych slonskich koopach.

Baby, ktora chetna sie ze mna jeszcze spotkac dajcie jakos znac mietlarki - pomponmamo odebralam pw, bede slac smsy :) dziekuje :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto cze 29, 2010 18:08 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

solangelica pisze:Baby, ktora chetna sie ze mna jeszcze spotkac dajcie jakos znac mietlarki - pomponmamo odebralam pw, bede slac smsy :) dziekuje :)

jeśli uda się jakiś termin zgadać, to może i dla mnie trochę czasu się znajdzie? :piwa:

jasdor - gratulacje :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto cze 29, 2010 19:16 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Ja zgłaszam się z wnioskiem do szanownego Grona o przyjęcie mię w tak zwany poczet :mrgreen: Informuję, ze posiadam wykarmionom własną gumową piersią czarną kotkę wagi 3,5 kg znaną z forum Borówke czyli Koszmarię Wredotę obecnie noszącą imię Stefka :mrgreen: To że żyje potwierdza żem czarownicą straszną bo ona żyje mimo ze weterynarz stwierdził zgon. Stefka jest również znana z superprodukcji qpali- o dł 15 cm bieżących co również zostało zarejestrowane :ryk:
Jako dodatek do czarnej Stefki posiadam czarno - biała pingwinę Balbinę i biało czarnych chłopaków- Poldeusza i Klawisza. Na deser jeszcze jest 3/4 kota czyli Czesław i najmłodsze dziecko z gumowego cycka - Pedro czyli Bimber :mrgreen:
A oto rzeczona kota

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto cze 29, 2010 19:19 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Majencja, witamy!!!!!!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]