Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 19:03 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Czy mogłabym zamówić numerek? :oops:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon cze 28, 2010 19:04 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Możliwe jest zawsze - dla wszystkich, pisałyśmy w jednym czasie ;) , tylko może się okazać, że trzeba będzie parę dni poczekać na pieniądze- tu się nic nie zmieniło :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon cze 28, 2010 19:18 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Wole poczekać na przelew niż na 2xnp.6 kociąt(puk,puk,puk w niemalowane)
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 19:40 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Legnica pisze:Wole poczekać na przelew niż na 2xnp.6 kociąt(puk,puk,puk w niemalowane)

i tu się zgadzamy :) :kotek:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon cze 28, 2010 23:27 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Tradycyjnie zaczynam od podziękowań :D Dla Bibuś za bazarkowy przelew oraz dla Malk za dobrowolny haracz :1luvu: :1luvu: Dzięki wielkie dziewczyny! :1luvu: :1luvu: Dzięki Wam Kasa nie świeci pustkami :ok: :ok: :1luvu:

A teraz dziewczeta... Przywołuje Was do porządku! W Kasie się nie sprzeczamy! :mrgreen: Wszystkim nam chodzi o to samo - wyciąć jak najwięcej futrzaków - i na to kumulujmy swoją energię :ok: :ok: Plizzzz :ok: :ok:

Jeśli chodzi o zbieractwo. Oczywiście wyżyć z tego, nie wyżyjemy. Ale każda dodatkowa złotówka przybliża nas do kolejnego zabiegu. Warto więc!

Z makulaturą i metalem (aluminium, puszki po piwie, złote tacki po kocim/psim żarciu, stare karnisze ;) itp.) jest łatwo. W wielu miejscowościach są skupy metalu i makulatury - jeżeli więc komuś chciało by mu się segregować odpady, to segregujcie i upłynniejcie proszę. Na szybko, po pytaniu Werci, wklepałam w google "skup złomu Jastrzębie zdrój" i wyszły 2 skupy w JZ :ok: Sprawdźcie swoje miejscowości... Ja na przykład mieszkam rzut beretem od skupu i o tym nie wiedziałam :roll:

Jeśli ktoś w Wawie chciałby się pozbyć, a nie ma gdzie składować, oferuję połączenie z puszkami w mojej piwniczce. Miejsca niewiele, bo mam klitę niecały metr na metr, ale za to właśnie skup mam blisko. Jak się więcej uzbiera, to z Krzyśkiem wrzucimy na plecy i wyniesiemy.

Z nakrętkami jest trudniej, bo mniej jest skupów. Rozmawiałam z koleżanką - ona wozi do fundacji, fundacja składuje u siebie i jak jest dużo, to wywożą gdzieś pod Wawę.

Pewne jest, że nie ma sensu ich słać pocztą. W grę wchodzi tylko przywózka przy okazji.

No i mamy problem z miejscem składowania. Myśle, że trzeba: 1. namierzyć skup, 2. znaleźć osobę, która odda kawałek miejsca na składowanie.

I na koniec jeszcze reszta spraw porządkowych. Dziewczyny wszystkie numerki dopisuję, ale kasy brak. Teraz jest 50 zeta, w tygodniu spłynie jakieś 70, jutro wrócę do domu wcześniej, to wystawie bazarki, ale nadal wygląda to kiepsko. Już nie wspomnę, że zalegają jeszcze kotki zrobione do spłacenia :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon cze 28, 2010 23:51 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Ja grzecznie poczekam,wet grzecznie poczeka.Ale kotki w czerwcu chyba nie :lol: przynajmniej tą mniejszą bez rujki w przyszłym tygodniu ciachne,chciałam tylko numerek zaklepac,a kasa jak bedzie to bedzie :wink:
Legnica

Post » Wto cze 29, 2010 0:06 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

alareipan pisze:Jeśli ktoś w Wawie chciałby się pozbyć, a nie ma gdzie składować, oferuję połączenie z puszkami w mojej piwniczce. Miejsca niewiele, bo mam klitę niecały metr na metr, ale za to właśnie skup mam blisko. Jak się więcej uzbiera, to z Krzyśkiem wrzucimy na plecy i wyniesiemy.

uprzedzam, że po tygodniu, a najdalej 2-ch nie będzie pachniało :mrgreen:

wrócę tu po wyborach, ponieważ niektóre facjaty zdecydowanie mi się już opatrzyły :?

i spróbuję tę przerwę konstruktywnie wykorzystać - jeśli uruchomię bazarki podrzucę tylko linki
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto cze 29, 2010 1:42 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto cze 29, 2010 7:39 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Ja też poczekam - na dniach okaże się czy w ogóle bdzie miał kto kotke capnąć i przechowac "po" - negocjacje trwają :roll: Jesli się uda - pozycze kase na zabieg i poczekam, jesli nie - zwolnię numerek. A póki co robie przelew z bazarku :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Śro cze 30, 2010 20:09 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Pani Prezes, ja melduję wykonanie kolejnego bazarka/u:

viewtopic.php?f=20&t=113517

Bonia7

Od: Sob lip 05, 2008 15:30

Post » Śro cze 30, 2010 20:13 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Dziękuję za wpisanie mnie na listę - ale Legnica była wcześniej a jest wpisana po mnie :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Czw lip 01, 2010 19:23 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

To lecę z bukietem podziękowań :D

Dla Slapcio za przelew :1luvu:

Dla Kropy za dobrowolny haracz :1luvu:

Dla Delfin i Bonia7 za piękne bazarki :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Bardzo wszystkim dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lip 02, 2010 15:33 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

elo... 2 bure kocie już wysterylizowałam... pierwsza oczywistsie była w ciazy a druga choc wszyscy mysleli ze jest okazała sie ze wskutek kokcydiozy miała bardzo powiększone jelita, dlatego taki duży brzuchol ... została wysterylizowana jeszcze trzecia kocia z radlina... ale ja tu prosiłam o 2 mijsca wiec tego sie trzymam...
pewna osoba zaoferowała pomoc finansową, jednak pieniązki jeszcz enie dotarły... w kazdym razie suma którą jestem winna lecznicy to 320 zł z wszelkimi lekami i wspomagaczami (1 kocia miąła ropomacicze)...
1 zabieg 80 zł .... wiec mimo deklaracji finansowej któa wierze że dojdzie, chciałam niesmiało zapytac czy za te 2 kotki jestesciemi w stanie zwrócic te 160 złociszy do tygodnia czasu, bo nie amm z czego wykładac za zabiegi..? deklaracja która dojdzie pozwoli mi spłacic koszty trzeciego zabiegu i kolejnego - bo z tego szopiastego stada została jeszcze jedna kotka ... no i kocury <yhm>

wziełabym numerki dla nich ale nie wiem czy bede w stanie z nimi jeżdzic w lipcu...

potwierdzenie zabiegu Perełki z Rybnika:
- wykonano w lecznicy PUCHATEK - 90 zł
Obrazek

potwierdzenie zabiegu 2 kotek z Rybnika (Radlina)
- wykonano w lecznicy Rybnik-Boguszowice - 2x80 zł
Obrazek
[b]
Ostatnio edytowano Nie sty 09, 2011 12:08 przez Betta, łącznie edytowano 5 razy

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt lip 02, 2010 17:11 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

Witam po długiej nieobecności
zapraszam na bazarek :D
viewtopic.php?f=20&t=113611

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lip 03, 2010 0:00 Re: Kasa K.II-134 szt.+63 - ZBIERAM ZŁOM! :) Nakretki w toku ;)

dellfin612 pisze:wrócę tu po wyborach, ponieważ niektóre facjaty zdecydowanie mi się już opatrzyły :?

i spróbuję tę przerwę konstruktywnie wykorzystać - jeśli uruchomię bazarki podrzucę tylko linki

pan zgodnie z obietnicą już z podpisu wycofany, nie będę przypominać który z panów to był, żeby nie było :twisted:

skupu nakrętek nadal szukam- to nie jest takie proste jak mi się na początku wydawało, ale nie tracę nadziei... a w najgorszym razie przekażę je stowarzyszeniu kupującemu za nie wózki inwalidzkie (zastanawiałam się, czy nie spróbować wydębić od nich informacji, komu sprzedają nakrętki, ale że to ilości mocno hurtowe, zrezygnowałam)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]