GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 12:15 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Rude, bure, czarne czy to ma jakieś znaczenie......?

Ale fakt wciąż drażni mnie to że rude mają większe szanse i bardzo się cieszę że nie muszę mu szukać domu, bo chyba by mnie trafiło gdybym miała odbierać telefony tylko o rudego. :twisted:
Ja nie wiem co ludzie widzą w tych kotach - małe, rude "tygrysek" a jak duży to już nie tygrysek?

A tak naprawdę Agatka, Jantarek i Onyksiu są cudowni i nie ma różnic żadnych :mrgreen: Staram się zaprzyjaźniź z Jantarem bo zostanie w "rodzinie" i musi być kompanem dla Słoneczka - najpiękniejszej kociczce ..........
A kto pamięta Słonusio ? :lol: Moje cudo :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto cze 08, 2010 12:22 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Rude są niegrzeczne, bure to prawdziwe koty :1luvu:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto cze 08, 2010 12:48 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Axa76 pisze:Rude są niegrzeczne, bure to prawdziwe koty :1luvu:

Podpisuję się wszystkimi 4 łapami moimi i Sofini :kotek:
MIKUŚ

Post » Pt cze 11, 2010 20:53 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

A co tu tak cicho ? :roll: , Gangsterzy co u was ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon cze 14, 2010 11:31 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

BAŚKA CO TY TAK FALAMI GOŚCISZ NA MIAU I W KOCIEJ CHATCE.
Albo cię jest pełno albo ni ma wcale :mrgreen: Żyjesz to :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob cze 19, 2010 9:55 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

:roll: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 23, 2010 23:27 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Było ostatnio troszkę nudno u Nas.........ale.........mamy nowe wieści 8)

W piątek Agatka jedzie do Nowego domku :lol:
W niedzielę Janarek jedzie do Słonusia na zawsze. Nasza wetka adoptuje od Nas drugiego koccia :wink:
I jeśli dobrze pójdzie do Onyks być może też ma dom :ok:
MIKUŚ

Post » Nie cze 27, 2010 12:50 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

:ok: :kotek:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie cze 27, 2010 21:09 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Troszkę się u Nas w Gagngulcowie pozmieniało :lol:

Dziś do domów pojechali :
- Łazy - Agatka
- Sosnowiec p.Ela - Jantarek :lol:
MIKUŚ

Post » Pon cze 28, 2010 22:21 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Właśnie wróciłam z ekipą do domu :roll:
Matka już WIE :wink: Nawet się nie wkurzyła 8O Ale i tak jestem w czarnej dupie w tym momencie. Są odizolowani i będą siedzieć w klacie aż do momentu, kiedy nie będę pewna że są w miarę zdrowe.
Więc stan mój na chwilę obecną wynosi...........yyyy...........chyba się zgubiłam :oops:
Dobra Astra/tymczas długodystansowy/, Doris, Onyks, Różyczka, Mikołaj, Kleo, Oskarek,Floruś i Alek.

Ale nawet nie wiem czy do jutra dożyje Mikołajek :|
MIKUŚ

Post » Pon cze 28, 2010 22:37 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Astra

Obrazek

Doris

Obrazek

Onyks

Obrazek

Różyczka

Obrazek

Mikołaj

Obrazek

Kleo

Obrazek

Oskarek

Obrazek

Floruś

Obrazek

Alek

Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto cze 29, 2010 6:32 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Musimy poprosić kogoś o Nowy banerek. Ten jest mocno nieaktualny. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto cze 29, 2010 6:46 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Musimy poprosić kogoś o Nowy banerek. Ten jest mocno nieaktualny. :wink:

ja mogę zrobić :)
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Wto cze 29, 2010 6:53 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Natalia jak możesz?
Spadłaś mi jak gwiazdka z nieba. Bardzo prosimy :lol:
MIKUŚ

Post » Wto cze 29, 2010 6:55 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

dzisiaj w przerwie od pracy zrobię :D
co na nim napisać?
i które zdjęcia dać? :D
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

[poprzednia][następna]