PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 8:16 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

a mi się marzył bengal... piękny kocio :kotek:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon cze 28, 2010 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Mnie też się marzy, ale nigdy nie będe miała. Póki tyle biedy kociej na świecie, zawsze wybiorę kota w potrzebie.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 28, 2010 9:18 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Otóz to. Sikam jak widzę leśne norweskie, uwielbiam brytyjskie, ale będę zgarniać do domu ino szlachetne europejskie :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 28, 2010 9:22 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

A ja śnię o kocie z niebieskimi oczami :1luvu: Od czasu, kiedy był u nas biedny Pan Kot, marzę o takim kocurku - rasa nieważna, byle oczy niebieskie.... no i charakter odpowiedni :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon cze 28, 2010 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Jasdor, w Łodzi zwiedza się Piotrkowską, która jest dłuuuuuuga. Kiedyś pare latek wstecz naliczyłam na samej Piotrkowskiej 3 restauracje Sfinx. Lubiłam je za czasów panieńskich, bo tam same chłopaki obsługiwały :mrgreen: Nie wiem jak teraz bo dawno nie chadzam, obraziłam się jak mi w jednym śląskim sfinxie kazali wózek z półrocznym dzieckiem w przeciąg przestawić :evil: Więcej nas tam nie zobaczyli ale wczesniej siekłam niezłą litanię do szefa restauracji o antyrodzinnym podejściu. Ponoć mają juz krzesełka i kącik dla dzieci, ale jednego klienta stracili już na stałe :twisted: Demokracja !
Obrazek

psiama

Post » Pon cze 28, 2010 13:04 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

psiama pisze:Otóz to. Sikam jak widzę leśne norweskie, uwielbiam brytyjskie, ale będę zgarniać do domu ino szlachetne europejskie :mrgreen:

Otóż to :ok:
Chyba, że taki pół na pół, jak Ptysiek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 28, 2010 13:39 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Sorki ,że się wyrywam nie na temat :roll:
ale mam pytanie.
Czy któraś z Sióstr słyszała o adopcjach prowadznych przy współpracy ze sklepami KAKADU? zastanawiam się jak taka adopcja wyglada...co z rozmową, wizytą itd...
Może ktoś wie? ...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon cze 28, 2010 13:45 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

becia_73 pisze:Sorki ,że się wyrywam nie na temat :roll:
ale mam pytanie.
Czy któraś z Sióstr słyszała o adopcjach prowadznych przy współpracy ze sklepami KAKADU? zastanawiam się jak taka adopcja wyglada...co z rozmową, wizytą itd...
Może ktoś wie? ...

Pierwsze słyszę 8O Mam u siebie sklep tej sieci ale to sklep działający od kilku miesięcy więc może tej działki jeszcze nie rokręcili. jakoś sobie nie wyobrażam tego w takich molochach ale może gdzies to juz działa i jakas ciotka wie więcej ? :roll:
Obrazek

psiama

Post » Pon cze 28, 2010 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Szanowne i kochane trzymające mocne kciuki Czarownice.
Na egzaminach na ASP 8 miejsce na 100 zdających, przyjętych 25 :1luvu: to chyba wynik godny córki czarownicy co nie ? :1luvu:
Tylko jest jeden problem. Ona już nie chce iść do Łodzi :twisted:
W przyszłym tygodniu egzaminki w Krakowie. Będą jeszcze potrzebne Wasze czary i mocne :ok: :ok: :ok:

A ja marze o takim kocie jak Villemowa Fulda :1luvu: Tylko się muszę rodziny pozbyć :mrgreen: Jedno dziecko mam z głowy, drugie prawie też, jeszcze tylko TZ, ale to jest do załatwienia :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon cze 28, 2010 13:58 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Gratuluje Czarownicowej córce!!
Szczególnie, że te obrazki egzaminacyjne to były te co najbrzydsze w życiu narysowała :ryk: :ryk: :ryk:

Marzysz o kocie z biegunką Siostro? 8O

Fuldzia na intestinal zbiera! O tutaj: viewtopic.php?f=20&t=113365
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 28, 2010 14:03 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

Z biegunką czy bez Fuldzie jest urocza :1luvu:
Bazarki na razie omijam wielkim łukiem, bo niewypłacalna jestem :crying: a nawet zapożyczona.
Cóż zrobić :roll: przyszłość małej czarowniczki jest teraz w moich rękach, a to kosztuje niemałooooo :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon cze 28, 2010 14:05 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

jasdor pisze: przyszłość małej czarowniczki jest teraz w moich rękach, a to kosztuje niemałooooo :evil:

Celem uniknięcia takich problemów w przyszłości kieruje się w życiu zasadą "pilnuj przodu" :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 28, 2010 14:07 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

jasdor
gratulacje dla młodej mietłowej ...
może Fuldzia jeszcze chwile poczeka i powędruje do Ciebie :lol:
studia to niestety teraz wydatek..
ale wynik imponujący...
myślę, że jak studiowac to w ładnym mieście.. Kraków... marzenie... jeśli ma tam tyle czasu spędzić to warto miec co malować, rysować...i gdzie się bawić..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon cze 28, 2010 15:03 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

psiama pisze:
becia_73 pisze:Sorki ,że się wyrywam nie na temat :roll:
ale mam pytanie.
Może ktoś wie? ...

Pierwsze słyszę 8O Mam u siebie sklep tej sieci ale to sklep działający od kilku miesięcy więc może tej działki jeszcze nie rokręcili. jakoś sobie nie wyobrażam tego w takich molochach ale może gdzies to juz działa i jakas ciotka wie więcej ? :roll:

No właśnie...
Kiedyś dawno temu, widziałam kocięta w klatce wystawowej w sklepie w centrum handlowym w Bydgoszczynie zainteresowałam się tym, bo wtedy jeszcze nie znałam tematu adopcji itd...choć kocięta zrobiły na mnie piorunujące wrażenie
Jednak temat powrócił, bo jakas kobieta chwaliła się ostatnio w sklepie ,"że jej siostra nie ma problemu z kociętami, bo oddaje do jakiegoś sklepu tylko muszą mieć ksiażeczkę". Miejscowowść chyba Inowrocław -ale na 100% nie wiem :(
http://www.kakadu.pl/index.php?page=adopcje
Niby jest umowa itd...ale jak to w praniu wygląda...? :?:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon cze 28, 2010 16:16 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT SIĘ ZBLIŻA!

W związku z tym, że latoś wyybieram się na wakacje pod namiot nad jeziorko Przeczyce (koło Siewierza) padła propozycja uczynienia sabatu tamże :mrgreen: Oczywiście nie bedziemy robić konkurencjo Siostrze Prezes - termin sabatu mógłby być do uzgodnienia, musiały by się tylko znaleźć osoby posiadające namioty śpiwory, materace i inne tego typu wynalazki, żeby określić ile mamy miejsc. Co wy na to czarowne? :twisted: W ten sposób można by zorganizować sabat na południu Polski, który jest już obiecywany od dawna
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]