Tweety pisze:do domu idzie ... Penelopaniech mnie ktoś uszczypnie!
Nie wierzę
Moderator: Estraven
Amelki już nie ma...
Amelki już nie ma...miszelina pisze:Tweety pisze:do domu idzie ... Penelopaniech mnie ktoś uszczypnie!
Nie wierzę
_namida_ pisze:Tweety pisze:do domu idzie ... Penelopaniech mnie ktoś uszczypnie!
Do tego emilowego?
Ja raczej nie dam rady być na spotkaniu.
Asasyn będzie szczepiony jutro więc za tydzień będzie można go spakować i to chyba ja Ci go przywiozęTweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:do domu idzie ... Penelopaniech mnie ktoś uszczypnie!
Nie wierzę
no to czas uwierzyć, właśnie ją zawiozłam (o matko!, jak się ciężko oddaje tymczasa z 10-miesięcznym stażemjak własnego kota!)
rezydentka troszkę ofuczała Peni ale nie bardzo. Penelopa coś tam porwała z misek i poszła pod szafę. Mam nadzieję, że będzie dobrze, intuicja nie dziabała mi po wątrobie więc liczę na to, że nie zaspała tylko nie miała powodów.
Akima, ja się odkacam ale nieszczepionego nie wezmę jeszcze, nie zaryzykuję, zwłaszcza, że Henio łapie bądź co. Duśka latała po wszystkich zakamarkach w mieszkaniu, nie dam sobie głowy uciąć, że gdzieś jeszcze nie zostały jakieś pozostałości po wirusie. Małe szanse ale jednak. Mogę od kogoś wziąć jakiegoś szczepionego ogona dzięki czemu ktoś na to miejsce może wziąć Henia.
Amelki już nie ma...lutra pisze:Akima pisze:Co z Guciem od Toszy ? Nadal ogłaszać ?
tak, koniecznie, GUCIO nadal SZUKA.
lutra pisze:Akima pisze:Co z Guciem od Toszy ? Nadal ogłaszać ?
tak, koniecznie, GUCIO nadal SZUKA.
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Szymkowa i 92 gości