Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 17:22 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Aniu nakręcenie dla Ciebie filmu to zły pomysł? Mogłabyś zobaczyć jak mieszkamy.
Czy narazie liczymy na to,że ktoś się odezwie w sprawie wizyty?

Chciałabym mieć już tego rozrabiaka u siebie :)

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Nie cze 27, 2010 17:32 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

madziszkie pisze:Aniu nakręcenie dla Ciebie filmu to zły pomysł? Mogłabyś zobaczyć jak mieszkamy.
Czy narazie liczymy na to,że ktoś się odezwie w sprawie wizyty?

Chciałabym mieć już tego rozrabiaka u siebie :)

Zapomniałam o tym :oops: bo dzisiaj kolejne dwie kotki odwoziłam do domku viewtopic.php?f=1&t=112574&start=0

Wiesz co, załatwiaj transport i zrobimy wizytę poadopcyjną.
Ja za mało operatywna jestem tutaj, zdecydowanie. Cztery osoby prosiłam o wizytę i nici.
Koteczek czeka i mu się tęskni. To taki przylepka malutki jest. Tak samo jak jego rodzeństwo. :1luvu:
Gdyby to było bliżej, to byłby pewnie już dawno u Ciebie. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie cze 27, 2010 18:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Super,nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś tą wiadomością:)

Możesz mi coś podpowiedzieć w związku z transportem? Dobrze by było,gdyby znalazł się ktoś,kto będzie jechał od Ciebie w kierunku Olsztyna, zawsze to łatwiej. Nie wiem tylko gdzie szukać.

Jeżeli to nie wypali to przyjadę po maluszka,tylko jeszcze kilka dni jestem tu uwiązana(sesja).

Tak niesamowicie się cieszę,że jesteśmy coraz bliżej załatwienia wszystkiego:)

Nie mogę się doczekać,uwielbiam przylepki :1luvu:

madziszkie

Post » Nie cze 27, 2010 18:30 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

A ja mam pomysl!

madziszkie a znasz moze Msn (to jest cos takiego jak gg)? ja wiem ze kasia 86 ma zainstalowane , bo my przez gadamy i sie widzimy tzn. musisz miec tez webkamere (ale one sa nie drogie) zainstalowana :D

Ciesze sie z toba! :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie cze 27, 2010 18:35 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Nie mam,ale da się to chyba załatwić. kamera jest,nie wiem tylko czy są sterowniki,bo daaawno nie używałam;)

Zobaczę co i jak i się odezwę.
Dziekuję za pomysł:D

madziszkie

Post » Nie cze 27, 2010 18:39 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Tu jest wątek transportowy viewtopic.php?f=1&t=62304
Zaraz tam idę popatrzeć.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie cze 27, 2010 18:42 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

To znalazłam
Marzenia11 pisze:Na 99% będe jechać we wtorek 29. czerwca z Warszawy do Olsztyna - powrót: 30.06 lub 01.07 rano. Kontakt na pw.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie cze 27, 2010 19:05 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Jest przeciez watek transporterowy. Moze tam sie o dowoz zapytac?
Aniu, strasznie sie ciesze, bo Ci teraz troszke ulzy i bedziesz mogla sie zdrowiem zajac. Ty moj koci aniolku. Obrazek

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie cze 27, 2010 19:44 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Już Ania tam napisała:)

transport z warszawy by był,tylko problem z trasą z pabianic do wawy:/

madziszkie

Post » Pon cze 28, 2010 6:07 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Nie ma nic niemozliwego w Polsce! Tego sie od malego ucze. Tak ze uda sie Wam to zalatwic pomyslnie i basta. A maluszek bedzie na weekend w domciu :-)

SecretFire

Post » Pon cze 28, 2010 17:36 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Nowa garstka informacji o węgielkowym rodzeństwie :)

Mięliśmy mały incydent z moczeniem łóżka, ale Pani Ania jako doświadczona Kocia Mama uspokoiła mnie, że to nic strasznego i kociakom nic nie jest, uraczyła mnie także garstką pomocnych informacji :) To forum i tak jest kopalnią wiedzy, więc mam nadzieję ze już nie będę się tak panicznie o nie bać :) Bawią się ładnie, jedzą normalnie psocą także, ale reagują na wyłączenie światła jako na sygnał - idziemy spac :) Już zaczęły się łasić i włazić na kolana prosząc o głaskanie, wiec chyba aklimatyzacja przebiega poprawnie :) Dzisiaj zostały po raz pierwszy same - na 1,5 godziny coprawda, ale zawsze to jakas rewolucja. Nie zastałam po powrocie niepokojących oznak, więc uznaję te próbe samodzielności jako zakończoną sukcesem. Kiedy wróciłam harcowały w najlepsze,więc najprawdopodobniej nawet nie zauważyły braku człowiekowatej istoty w pobliżu. Jutro mam egzamin więc już nie boję się że pod moja nieobecność uschna z tesknoty :) Wieczorkiem jadą na kolejne odrobaczanie do weterynarza. To na dziś było by tyle ;) acha, i co do wypowiedzi w którymś z wcześniejszych postów - kupki do kuwetki robią świetnie ;)

morphi

Od: Sob cze 26, 2010 18:44

Post » Pon cze 28, 2010 19:08 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Wierz mi morphi, że nam wszystkim, chyba, :roll: zdarzyło się sprzątać po kotach, które nie załatwiły się tam gdzie powinny.
Ja nawet wczoraj, miałam taki przypadek z ich bratem, który to obszedł kuwety i z nich wyszedł. Ja zaczęłam szybko z nich wybierać urobki, a w tym czasie, mały rudzielec poszedł do łazienki na dywanik zrobić siku. :evil:
Mąż też widząc, że kotek się coś kreci w wiadomym celu, to miał pod ręką spryskiwaczkę z wodą, i gdy tylko ją zobaczyli to biegiem do kuwety.

Co do jajek, to dzisiaj się pytałam tej facetki co maluszki u niej się urodziły, że jak ino poczuły jajko, czy stukanie nim, to się pozabijać chciały za nim. :lol:

Widzicie teraz, że co dwa kotki to nie jeden. :D Razem czekają na Was. :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 29, 2010 6:39 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

No i razem broja :mrgreen: Ale zajecie soba jest naprawde bardziej porzyteczne dla roznych rzeczy, ktore sie ma w domu stac. Jak Emil jeszcze byl sam, to jak wracalam do domu bralam go na rece i najpierw mieszkanie obchodzilam, zeby sprawdzic, co popsul. Wtedy mialam jeszcze duzo kwiatow ale Emilowi sie ziemia lepiej na podlodze podobala niz w doniczkach. No i siusiu tez mu sie jako maluchowi zdazylo. Taki to juz jest nasz los. Jak im cos nie pasuje, to robia inne rzeczy od tych oczekiwanych. Nawet jak by moje mi mieszkanie rozniosly, bym ich nie oddala za Chiny. Do strat sie kiedys przyzwyczai czlowiek, ale nie znowu do samotnosci bez futer. To jest moja swieta prawda.

SecretFire

Post » Wto cze 29, 2010 8:51 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

SecretFire pisze:No i razem broja :mrgreen: Ale zajecie soba jest naprawde bardziej porzyteczne dla roznych rzeczy, ktore sie ma w domu stac. Jak Emil jeszcze byl sam, to jak wracalam do domu bralam go na rece i najpierw mieszkanie obchodzilam, zeby sprawdzic, co popsul. Wtedy mialam jeszcze duzo kwiatow ale Emilowi sie ziemia lepiej na podlodze podobala niz w doniczkach. No i siusiu tez mu sie jako maluchowi zdazylo. Taki to juz jest nasz los. Jak im cos nie pasuje, to robia inne rzeczy od tych oczekiwanych. Nawet jak by moje mi mieszkanie rozniosly, bym ich nie oddala za Chiny. Do strat sie kiedys przyzwyczai czlowiek, ale nie znowu do samotnosci bez futer. To jest moja swieta prawda.

Ja popieram Ciebie w 200%

Ewschen

Post » Wto cze 29, 2010 8:55 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

A u kotka bez imienia, (a moze juz ma? ) cos nowego ?

Udalo sie zalatwic transport, maluszek pojechal czy jeszcze niestety nie?

Ewschen

[poprzednia][następna]