Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 9:37 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Felv-negatywny
Fiv-negatywny
Fip-1:100 (lepsze niż u Foresta i Lakshmi)

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob cze 26, 2010 9:45 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:dance: :dance2: :flowerkitty: :balony: :dance: :dance2: :flowerkitty: :balony: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob cze 26, 2010 13:20 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Felv-negatywny
Fiv-negatywny
Fip-1:100 (lepsze niż u Foresta i Lakshmi)

Raju, dopiero zobaczyłam :oops: Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob cze 26, 2010 13:39 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Patrząc na niego nie chce się wierzyć że ma takie dobre wyniki :D
Za jakiś czas będzie pięknym kotem :ok: Już nie ma porównania z tym jaki był niedawno.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob cze 26, 2010 18:54 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:
I tak się cieszę,z tych wyników.Już widzę go na wersalce w dużym pokoju :wink:

Obrazek
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie cze 27, 2010 11:48 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Jak Wam mija niedzielka?

Edi100

Post » Nie cze 27, 2010 12:40 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Planowo nudnie :lol: Mamy,a zwłaszcza ja,bardzo pracowite dni za sobą.Dzisiaj chciałam zwyczajnie pobyć w domu.Gorąco znów w Legnicy,koty wylegują się po kątach,Sasza też bardzo spokojny,rozleniwiony.Jeszcze lub tylko jeszcze siorbie noskiem,od dwóch dni nie słyszałam żeby kichał,krewki też w nosku nie widać.Patrząc od góry jest już zupełnie czysty,puszysty,ma nietypowo umaszczoną sierść,na grzbiecie niby ciemniejsza,ale kiedy odgarnie się włos widać że kolor jest tylko na końcówkach włoska,pod spodem włos jest biały.Gorzej z widokiem od dołu ,nadal ma brunatny włosek,mocno przerzedzony,najgorzej wyglądają tylne łapki i pupa,brunatno rdzawe,on musiał bardzo długo z tą biegunką chodzić.Codziennie dzielnie stara się domyć,ale tylnych łapek i pupy jakoś mu się nie udaje.Codziennie trzeba mu kocyk zmieniać,niby jest czysty,ale pachnie strasznie kocurkowym zapaszkiem :wink:
Widzę że jest bardzo zadowolony,kiedy ma gruntownie posprzątaną klatkę,mimo tego jak sam wygląda,jest czyścioszkiem,z wyraźnym zadowoleniem po skończonym sprzątaniu,wchodzi do klatki,pomału,wyprostowany,głowa wysoko,krótka kontrola całości,potem piękne wywalenie się na czysty koc i ten łepek,na odpowiednim poziomie z lekką dumą,oczy szeroko otwarte i patrzy na mnie,jakby chciał powiedzieć-"ok. odpowiada mi".
:lol:
Legnica

Post » Nie cze 27, 2010 13:05 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Planowo nudnie :lol: Mamy,a zwłaszcza ja,bardzo pracowite dni za sobą.Dzisiaj chciałam zwyczajnie pobyć w domu.Gorąco znów w Legnicy,koty wylegują się po kątach,Sasza też bardzo spokojny,rozleniwiony.Jeszcze lub tylko jeszcze siorbie noskiem,od dwóch dni nie słyszałam żeby kichał,krewki też w nosku nie widać.Patrząc od góry jest już zupełnie czysty,puszysty,ma nietypowo umaszczoną sierść,na grzbiecie niby ciemniejsza,ale kiedy odgarnie się włos widać że kolor jest tylko na końcówkach włoska,pod spodem włos jest biały.Gorzej z widokiem od dołu ,nadal ma brunatny włosek,mocno przerzedzony,najgorzej wyglądają tylne łapki i pupa,brunatno rdzawe,on musiał bardzo długo z tą biegunką chodzić.Codziennie dzielnie stara się domyć,ale tylnych łapek i pupy jakoś mu się nie udaje.Codziennie trzeba mu kocyk zmieniać,niby jest czysty,ale pachnie strasznie kocurkowym zapaszkiem :wink:
Widzę że jest bardzo zadowolony,kiedy ma gruntownie posprzątaną klatkę,mimo tego jak sam wygląda,jest czyścioszkiem,z wyraźnym zadowoleniem po skończonym sprzątaniu,wchodzi do klatki,pomału,wyprostowany,głowa wysoko,krótka kontrola całości,potem piękne wywalenie się na czysty koc i ten łepek,na odpowiednim poziomie z lekką dumą,oczy szeroko otwarte i patrzy na mnie,jakby chciał powiedzieć-"ok. odpowiada mi".
:lol:

Myślę, że On tak chce przekazać wdzięczność :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edi100

Post » Nie cze 27, 2010 14:25 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Daj fotę Saszki :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie cze 27, 2010 17:17 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Albo i dwie... :)

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Nie cze 27, 2010 17:22 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

ja też poproszę o fotę daj 3 :wink: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie cze 27, 2010 18:19 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Widzę ogromne zapotrzebowanie na fotki 8) w takim razie proszę.
Ta dam!!!Sasza po raz pierwszy na kolankach.Nie jest super zrelaksowany i ustawił się tak żeby w razie czego móc zwiać,ale i nie ucieka.
Jak na pierwszy raz,jest dobrze :ok:

tutaj odpoczywa,ale przyszłam i mu poprzeszkadzałam

Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]