Legnica pisze:Felv-negatywny
Fiv-negatywny
Fip-1:100 (lepsze niż u Foresta i Lakshmi)

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Legnica pisze:Felv-negatywny
Fiv-negatywny
Fip-1:100 (lepsze niż u Foresta i Lakshmi)
Legnica pisze:Planowo nudnieMamy,a zwłaszcza ja,bardzo pracowite dni za sobą.Dzisiaj chciałam zwyczajnie pobyć w domu.Gorąco znów w Legnicy,koty wylegują się po kątach,Sasza też bardzo spokojny,rozleniwiony.Jeszcze lub tylko jeszcze siorbie noskiem,od dwóch dni nie słyszałam żeby kichał,krewki też w nosku nie widać.Patrząc od góry jest już zupełnie czysty,puszysty,ma nietypowo umaszczoną sierść,na grzbiecie niby ciemniejsza,ale kiedy odgarnie się włos widać że kolor jest tylko na końcówkach włoska,pod spodem włos jest biały.Gorzej z widokiem od dołu ,nadal ma brunatny włosek,mocno przerzedzony,najgorzej wyglądają tylne łapki i pupa,brunatno rdzawe,on musiał bardzo długo z tą biegunką chodzić.Codziennie dzielnie stara się domyć,ale tylnych łapek i pupy jakoś mu się nie udaje.Codziennie trzeba mu kocyk zmieniać,niby jest czysty,ale pachnie strasznie kocurkowym zapaszkiem
![]()
Widzę że jest bardzo zadowolony,kiedy ma gruntownie posprzątaną klatkę,mimo tego jak sam wygląda,jest czyścioszkiem,z wyraźnym zadowoleniem po skończonym sprzątaniu,wchodzi do klatki,pomału,wyprostowany,głowa wysoko,krótka kontrola całości,potem piękne wywalenie się na czysty koc i ten łepek,na odpowiednim poziomie z lekką dumą,oczy szeroko otwarte i patrzy na mnie,jakby chciał powiedzieć-"ok. odpowiada mi".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości