Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 9:33 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Zaglądamy ... :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 27, 2010 9:43 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Szejbal :1luvu: nie masz pojęcia jak się ciesze Waszej decyzji.

Ludmiłku :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Nie cze 27, 2010 11:13 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Po podjęciu już decyzji, co do zabrania Ludmiłka, chciałam się upewnić, jakie "zdanie" na ten temat ma Apacz i zapytałam go "No i co Apaczek myślisz? Pomożemy Ludmiłkowi?" - to on wskoczył na kolana i się rozmruczał 8O A dodam, że to dziwne, bo normalnie to mruczy tylko jak jedzenie widzi :lol: No i łazi teraz za mną prawie cały czas i dziwnie się patrzy i przymila. Głupie to, ale inaczej się zaczął zachwywać od czasu kiedy to usłyszał :ryk: A Bajronek, jak to on i tak ma wszystko gdzieś, bo to luzak :mrgreen:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie cze 27, 2010 11:17 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

O, to Ludmiłek będzie miał kolegów ? :D

kristinbb

Post » Nie cze 27, 2010 11:33 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

W moim podpisie w linku są zdjęcia moich kitaków: Apacza i Bajrona. (Mam nadzieję, że chociaż link dobrze działa, bo fotki w podpisie chyba się nie wyświetlają... :oops: )Obaj ze schroniska Kundelek. Jak kogoś interesuje historia Apacza to może poczytać tu->>> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=71354 :kotek:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Nie cze 27, 2010 11:35 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Aha... To masz swój wątek.
A zdjęć w podpisie nie widać, jest x czerwony.
A dlaczego?

kristinbb

Post » Nie cze 27, 2010 11:40 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Nie mam pojęcia, przy wstawianiu nie wiem czy nie poknociłam, bo używałam tego "prostokąta z Img" w środku, no i tak wyszło. Ale mam nadzieję, że przynajmniej link na fotosik działa, bo w sumie to tam są wszystkie zdjęcia 8) I to nawet na jednym widać TŻ-a bo się nie mogłam powstrzymać - tak słodko razem podsypiali :twisted:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Nie cze 27, 2010 11:48 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Szejbal pisze: I to nawet na jednym widać TŻ-a bo się nie mogłam powstrzymać - tak słodko razem podsypiali :twisted:

Apacz i Twój TŻ jacyś tacy do siebie podobni.... :)
Mam nadzieję, że kocury zaakceptują Ludmiła...
Są dwa rodzaje ludzi: ci, którzy lubią koty i ci pokrzywdzeni przez los

AgnieszkaMo

Od: Pt sty 01, 2010 22:53

Post » Nie cze 27, 2010 12:03 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Z Bajronem nie ma problemów, on zawsze podchodzi do obcych - co nie zawsze mu na dobre wychodziło... :roll: 8) Ewentualnie mogą się zdarzyć jakieś wpadki z sikaniem na początku, ale już tak w boju jestem w tym zaprawiona (Bajronek zdrowiuteńki lał na pościel :twisted: ), że sobie poradzimy. Bajron jest cholernie towarzyski i to nie tylko w stosunku do ludzi, bo nawet do Kity, która kiedyś była na DT u nas, z uporem maniaka podchodził i za każdym razem dostawał bo gębie :ryk: Znowu jak moja mama była ze swoją Pysią w Rzeszowie, żeby badania zrobić, to też koniecznie jak ją zobaczył chciał wścibiać nochala :mrgreen: I chociaż po Apaczku wzięliśmy go po prawie pół roku - to od razu chciał z nim się miziać i spać 8O A Apaczkowi, który myślał, że będzie jedynakiem to się nie spodobało. :lol: Ale po ok. 2 tygodniach już wszystko było na luzaka i się obaj pokochali. Apacz jest towarzyski, ale z rezerwą. I co dziwne - rzeczywiście jakoś tak są z TŻ podobni do siebie... :D No i co dziwne Apacz jak ma do wyboru TŻ-ta na pieszczoszki albo do mnie, to wybiera TŻ-a :twisted: Wredota jedna :1luvu:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Nie cze 27, 2010 12:21 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Dopiero teraz zauwążyłam ->>> Na fotosiku wśród zdjęć jest nawet takie, gdzie Apaczek leży koło gazety i widać tytuł artykułu "Charakterek insuliny" :ryk: Bodajże fotka nr 17. To chyba przeznaczenie jakieś :twisted: :ok:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Nie cze 27, 2010 12:36 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Obejrzałam pokaz slajdów.
Śliczne te Twoje koteczki Szejbal. :ok:

kristinbb

Post » Nie cze 27, 2010 12:54 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Dzięki :oops: Staram się jak tylko mogę :roll: Mam nadzieję, że Ludmiłek też się śliczniejszy i zdrowszy zrobi, jak już u mnie będzie :1luvu:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Nie cze 27, 2010 13:03 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Co w domu to w domu.
Jednak każdy chce mieć swój. :roll:

kristinbb

Post » Nie cze 27, 2010 19:40 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

:dance: :dance2:
Szejbal :1luvu: :aniolek:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie cze 27, 2010 19:49 Re: Cukrzyca+schronisko=wyrok.Jedzie do Szejbal :D

Hej dziewczyny,

potwierdzam to, co napisała Bloo kilka stron wczesniej. Wg własnych doświadczeń i doświadczeń wielu znajomych z niemieckiego forum dla kotów cukrzycowych, również doświadczeń dziewczyn z naszego wątku cukrzycowego, wszelka sucha karma, a zwłaszcza ta weterynaryjna dla kotów cukrzycowych, podnosi poziom glukozy we krwi. Mokra karma specjalistyczna dla kocich cukrzyków nie jest o wiele lepsza. Zawierają one za dużo węglowodanów. U psów takie karmy sprawdzają się lepiej, ale psi przewód pokarmowy funkcjonuje inaczej niż koci.

Szejbal, podaj mi proszę na pw swój numer konta. Chętnie też przeleję parę złotych dla Ludmiłka.

Pozdrawiam cieplutko
Tinka
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

[poprzednia][następna]