Moderator: Estraven
Amelki już nie ma...Tak, Cyryl ma domek zklepany, pani Anna go odwiedzała, Cyryl się wdzięczył_namida_ pisze:A Cyryl nie miał iść do pani od Paprotki?
karaluch pisze:Tak, Cyryl ma domek zklepany, pani Anna go odwiedzała, Cyryl się wdzięczył_namida_ pisze:A Cyryl nie miał iść do pani od Paprotki?Do domu idzie powtórnym zaszczepieniu (dziś sie nie udało, dr Wrona kazała uszka doleczyć ).
karaluch pisze:A pamięta ktoś Rysię szylkretkę, którą wzięła do siebie niezniszczalna? Rysia spędziła u mnie tydzień na święta wielkanocne, biedny chorutek z ciężkim zapaleniem płuc i atakami duszności. Prawdę mówiąc obawiałam się, czy przetrwa ten tydzień do powrotu swojej pani. A teraz - Rysia kwitnie i waży juz podobno prawie 4 kg. A taki mamy portrecik:
ona nie tylko wypiękniała ale i odmłodniała 
Jafusia pisze:Dziewczyny po prawie miesięcznej nieobecności w Polsce i na forum doczytałam o tragedii na Kocimskiej![]()
Jeśli potrzebujecie DT mogłabym zabrać na jakiś czas jedną kocią bidę, mogłabym pomóc w sprzątaniu ewentualnie napiszcie czego potrzeba...
Nadal nie mam zbyt dużo czasu, ale kilka chwil znajdę.
anna09 pisze:karaluch pisze:Tak, Cyryl ma domek zklepany, pani Anna go odwiedzała, Cyryl się wdzięczył_namida_ pisze:A Cyryl nie miał iść do pani od Paprotki?Do domu idzie powtórnym zaszczepieniu (dziś sie nie udało, dr Wrona kazała uszka doleczyć ).
Poinformuję, że Cyryl już zaklepany. Proszę o informacje o innych kotach, które mogłyby być towarzyszami tęskniącej za zmarłym bratem koteczki.
Prace na kociarni pomału się rozkręcają, najpierw remontowe potem cała reszta, na pewno będzie potrzeba rąk do noszenia, sprzątania, układania, wieszania, składania i rozkładania, ustawiania itpkosma_shiva pisze:Jafusia pisze:Dziewczyny po prawie miesięcznej nieobecności w Polsce i na forum doczytałam o tragedii na Kocimskiej![]()
Jeśli potrzebujecie DT mogłabym zabrać na jakiś czas jedną kocią bidę, mogłabym pomóc w sprzątaniu ewentualnie napiszcie czego potrzeba...
Nadal nie mam zbyt dużo czasu, ale kilka chwil znajdę.
cześć Jafusiu, witaj!
Ty się nic nie martw, jak trzeba będzie sprzątać to się ktoś zgłosi do Ciebie:)
Ja też czekam na sygnał![]()
aha, dziewczyny, Tweety, nie wiem czy nie umknęło.
foczka.skoczka podarowała nam stolik drewniany - taki na odkręcanych nogach, wys. ok 60 cm i krzesło żywca.
Stoją u mnie w piwnicy.
anna09 pisze:Miszelina, Kikur raczej odpada z tego samego powodu, co Emil - zamęczyli by biedną kuleczkę, a do tego nie mieli by się z kim bawićPoznałam Emila i wiem, że on musi iść do domu, gdzie będzie miał towarzysza (a najlepiej kilku
) do szaleństw. Tego kota, jeśli nie śpi albo nie jest zaabsorbowany czymś na balkonie, poprostu nosi
![]()
Tweety, Penelopę polecę, proszę tylko linka do jakiegoś ogłoszenia, bo chyba jej wczoraj na allegro nie widziałam (chyba, że ślepa jestem, co też jest możliwe).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, koszka i 51 gości