Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betta pisze:Wcale nie wydaje mi sie astronomiczna ale zerduszko juz jest na minusie, a ja od jutra też będe , a kasy nie mam nic.,...
bazarek zrobiłam.... ale kasa wpłynie dopiero na poczatku lipca...
Formica jak sie zdecyduje nam podyktowac jakas konkretna sumke to mysle że będzie mozna oddac juz po wyleczeniu małych jak sie troche ustabilizuje sytuacja ich zdrowia... póki co myslałam raczej o utrzymaniu kotek na Dt posterylkowym ich dowozie do gliwic i spowrotem, jak i o utrzymaniu malej na dt u eweliny
a fundacjom jasne należy sie nasza pomoc... ale tu mozna robic bazarki - gdzie lepiej brzmi "zbieramy na sterylizacje kotek" niż "zbieramy na zwrot kosztów za utrzymanie, itp"
?
Betta pisze:która tak drapała ta bardziej, czy mniej wyliniała.... bo tak bardziej wyliniała wczoraj siedziałą spokojnie w transporterku...no a potem ja wypuściłysmy : P
Betta pisze:to jest jedyna kotka która podchodzi do ludzi i prosi sie o głaski... o nią bym sie nie martwiła
poza tym nie rozumie jak mogła zobaczyc transporterek będąc w szopie : P
Betta pisze:denerwować? przestan.... gdyby jej znaleźć dt to zamówie testy na felV/FiV zeby miec pewnosc ze zdrowa bo jesli o masc chodzi to rzeczywiscie piekna... szkoda by ja było wypuśic wśród te chore koty skoro mówisz że wie co to mieszkanie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 57 gości