Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
XAgaX pisze:wercia pisze:Mam pieniadze z Kasy Kastralnej teraz prosze tylko o odpowiedz czy moge za bura zaplacic bo biala w tym momencie to przeszlosc.Narazie dam jej spokoj niech se karmi.
Pewnie, że możesz. Jak będziesz potrzebować i na białą- daj znać w wątku Kasy. Ważne, że jakaś płodna kotka została wykastrowana.
i ja bym się jednak zastanowiła, czy warto zostawiać te 4 kociaki...
wercia pisze:XAgaX pisze:wercia pisze:Mam pieniadze z Kasy Kastralnej teraz prosze tylko o odpowiedz czy moge za bura zaplacic bo biala w tym momencie to przeszlosc.Narazie dam jej spokoj niech se karmi.
Pewnie, że możesz. Jak będziesz potrzebować i na białą- daj znać w wątku Kasy. Ważne, że jakaś płodna kotka została wykastrowana.
i ja bym się jednak zastanowiła, czy warto zostawiać te 4 kociaki...
Nie dam rady tego zrobić buuuu![]()
Staram sie zapewnic moim tymczasom jak najlepszy domek ..zawsze .. te od burej ratowałam 1 dniowe .. tych też nie chce pozbawiać życia...
marikita pisze:Werciu, podczytuję od początku i trzymam kciuki za kotunie i maluszki![]()
Wyrażę swoje zdanie. Szkoda, że nie udało się ze sterylką aborcyjną, którą popieram całkowicie. Ale to już przeszłość. Maluszki urodziły się i - to już nie są płody, tylko koty.
Nigdy nie uśpiłabym tzw. ślepego miotu. Bo niby czym te 'ślepe' różnią się od kociąt, które już oczka otworzyły...? - Oczywiście są sytuacje, gdy dopuszczam taką możliwość (usypiania...), w określonych okolicznościach. Tyle że w tym, konkretnym przypadku, owa okoliczność nie zachodzi.
Werciu, zdaj się na swoje sumienie oraz wiedzę. Serdecznie pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 37 gości