Akima pisze:które z maluchów z allegro sa już w domach ? albo maja zaklepane domy ?
ponoć mój Traper, Assasyn od Renaty i 3 kociaki od Kingi ale nie wiem które
Moderator: Estraven
Akima pisze:które z maluchów z allegro sa już w domach ? albo maja zaklepane domy ?
Tweety pisze:Akima pisze:które z maluchów z allegro sa już w domach ? albo maja zaklepane domy ?
kastapra pisze:A jaki tam Twój ten Traper Tweety??
Ciapulki też można ściągnąć z ogłoszeń i Eryczkę.
Ja nie mogłam złapać maluchów, ale co ja z nimi zrobię?
Ile kleju do płytek trzeba?
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:które z maluchów z allegro sa już w domach ? albo maja zaklepane domy ?
Trapera sciagnełam, Danę i Tolę też ['], Asasyn też już zdjęty.
Rooyal wyprodukował nową karmę weterynaryjną: Royal Fibre Response - dla kotów z tendencją do zatwardzeń/zaparć i kotów z tendencją do powstawania kul włosowych. Po podaniu próbek Mruczusi swietny rezultat w postaci normalnej kupy - czego od lat nie było. Niesamowite jak można się z "gówna" cieszyć

lutra pisze:Jedna klatka jest na centralnej tam, gdzie ratowała edit_f i wiślacki.
lutra pisze:Jedna klatka jest na centralnej tam, gdzie ratowała edit_f i wiślacki.
chłopak siostry właśnie do mnie zadzwonił, że od sąsiada wypadł z 1. piętra kot - podobno nie zwykły dachowiec.
Wygląda na połamanego a z pyszczka wypłynęła mu piana z krwią. Kot ma problemy z oddychaniem.
Eliasz dodzwonił się na ten numer: 12 429 92 41 ktoś miły powiedział, że juz wysyłają kierowcę.
No i teraz stoi pewien młody ukrainiec z kotem wsadzonym do pudełka i czeka...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości