Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Ha. Poprawiająca się kondycja Fuksja sprawia, że staje się trudniejsza w obsłudze.Podanie zastrzyków to jeszcze pikuś [o dziwo, łatwiej jej podać domięśniowo leki niż podskórnie
], ale już kroplówka to koszmar. A musi być nawadniana, bo nie chce jeść, no i musi mieć podaną sporą dawkę płynów ze względu na pęcherz.
No nic to - jakoś trzeba sobie radzić.
Agn pisze:Swoją drogą to dość ciekawa praktyka. Obdarzyć kogoś pewną cechą [tu: anielskością], by potem przywalić mu za to, do czego nawet się nie poczuwa [czyli tej cechy].
pixie65 pisze:Mnie się jeszcze do niedawna wydawało, że to forum dorosłych ludzi.
Ale okazuje się, że spawy ważne, poważne i trudne budzą lęk a czasem nawet rodzaj histerii. Dopóki jednak w regulaminie nie pojawi się kolejny punkt zabraniający poruszać takie tematy - chciałabym mieć możliwość zadawania pytań w zakresie jaki mnie interesuje.
marikita pisze:Agn, poradzę Ci jak matka: aureolkę otrzep, wypierz w Virkonie i schowaj, może się przydać jako broń ręczna![]()
A wirusy, jak wiadomo, mają zamiast aureolek - skrzydełka. I fruwają. Czyżby jak gołębice...?![]()
Włączyła mi się opcja: głupawka.
No i kciuki za Fukadło, za Kreseczkę i za całokształt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 92 gości