szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 12:14 szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

właśnie kończę tresera metodą pozytywną, potrzebuję psich "modeli" - przypadki raczej lżejsze (brak reakcji na komendy lub ich nieznajomość itp)
a lżejsze, ponieważ nie czuję się jeszcze na psy agresywne - w takim wypadku mogę podać kontakt do kogoś innego

za darmo, jeśli ktoś nie ma, bądź za jakiś grosik na koty z Konstancina, bo jeszcze własnej działalności nie mam
na forum teraz bywam rzadko, ale co wieczór będę tu zaglądać, gdyby ktoś był chętny lub proszę mnie łapać na kom.
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto cze 15, 2010 17:57 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

Szkolenia metodami nie-pozytywnymi powinny być zabronione prawnie.
ema

e.makarska

Od: Sob gru 02, 2006 23:03

Post » Śro cze 16, 2010 19:41 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

Napisalam PW :D
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Śro cze 16, 2010 21:11 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

Yoga 9miesięcy.chętnie byśmy się poszkoliły.Adoptowałam największego strachulca z miotu bezdomniaków i mamy kilka problemów.np."maltretuje" kotka.

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Czw cze 17, 2010 11:33 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

Jaka szkoda że w Warszawie....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw cze 17, 2010 21:41 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

witam!

labrador, 5 lat, "żywe srebro" :P czyli duże wyzwanie...
mogę prosić o jakieś szczegóły? pozdrawiam ;)

suchy_86

Od: Pt gru 07, 2007 14:04

Post » Czw cze 17, 2010 22:52 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

odpisałam na pw :D
Ulv, we Wrocławiu działa kilka osób, w tym instruktor, który mnie uczy, ale on chyba zajęty ostro, popytam

xandra

Post » Pt cze 18, 2010 0:43 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

Podpytaj potrzebuję cos zrobić więcej z Piku a w jej przypadku będzie potrzebe działanie wyłącznie pozytywne i wogóle delikatne... taki neurotyczno- lękowy pseudoratlerek :roll:

...ja mam raczej skłonnosci do pracy z twardszymi, dużymi psami..... molosy, owczarki itp..

ulvhedinn

Post » Pt cze 18, 2010 8:02 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

mojemu jamnikowi by się przydało bo nie potrafi np. chodzić spokojnie na spacerze tylko ciągnie i także zjada żarcie ze stołu.
jak się gdzieś pomylę, coś zapomnę- krzyczeć! :) nr do mnie 668250065

aka_nina

Od: Czw paź 01, 2009 10:53

Post » Sob cze 19, 2010 11:27 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

xandra pisze:odpisałam na pw :D
Ulv, we Wrocławiu działa kilka osób, w tym instruktor, który mnie uczy, ale on chyba zajęty ostro, popytam

Nawet niechby było płatne, byle nie kosmicznie, bo jednak tymczasy mnie finansowo wykańczają...... :oops:

ulvhedinn

Post » Sob cze 19, 2010 17:47 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

U mnie też byłby labrador. Co prawda już po prawdziwym szkoleniu ale co z tego skoro słucha tylko pana :mrgreen: Warszawa :evil:
A możesz mi wytłumaczyć na czym takie szkolenie polega? Nasz pies nie był bity czy przymuszany na szkoleniu. Polegało to na pokazaniu w odpowiedni sposób komendy i potem wielka pochwała, bez "nagrody". To nie było pozytywne szkolenie?
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon cze 21, 2010 6:17 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

dziewczyny i chłopaki ;) - skręciłam nogę, może to mój sposób na odpoczynek, hmmm
w każdym razie zapraszam do mnie, mieszkam na Bielanach, to coś na sucho, bez psa już można uzgadniać i wprowadzać zmiany, ja mam osiem kotów, nieznających psów, nie chcę ich stresować

zorba - musiałabyś mi coś więcej powiedzieć, nie bardzo rozumiem to, że pies nie dostawał nagród (przysmak, mięsko...) - tak? tylko pochwałami? tak jak i komend na gesty, tak? wiesz, każda szkoła ma swoje metody, to raczej była też metoda pozytywna ;) choć ja uczę komend i gestem i słowem, bo różnie się przydaje

xandra

Post » Pt cze 25, 2010 8:07 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

ok, dzięki za inf ;) to będziemy w kontakcie ;) pozdrawiam

suchy_86

Od: Pt gru 07, 2007 14:04

Post » Pon lip 12, 2010 17:28 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

powoli odkopuję, na razie niestety nadal u mnie, na spacer z psem trzeba będzie poczekać
czeka mnie rehabilitacja tej kostki, bo za wcześnie zaczęłam chodzić
zapraszam :)

xandra

Post » Czw lip 22, 2010 7:21 Re: szkolenie metodami pozytywnymi dla psów, Warszawa, za darmo

ale fajnie :ok:. Xandra, gdzie się robi takie kursy? Dużo kosztują? Zawsze mi się marzyło zrobić tak dla siebie, niezarobkowo :), ew. dot. behawioryzmu ogólnie.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[następna]