GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 13:11 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

:kotek: A ja znów choruję. Katar, z oczu też kapie, ciężko oddycham. Na głowie strupy, a uszy ciągle brudne. Ale apetyt mi dopisuje i cały czas lubię być głaskany i przytulany. Ola myśli, że drapię się, bo mam świerzbowca i będzie to konsultować z wetem przez telefon, bo ja nie cierpię kontenerków. Raz pozwoliłem się złapać i zawieźć do lekarza, teraz jestem już dużo mądrzejszy. :roll:
Pozdrawiam wszystkie cioteczki i dziękuję za ogłoszenia.
:kotek:

Jaaana, to wczoraj obiecany kawałek dla Ciebie, do krótkich ogłoszeń.

Herbatnik to skrzywdzony kot o wielkim sercu, którego wyrzucono z domu. Garnie się do ludzi, domaga się pieszczot, jest bardzo przyjacielski, spokojny, zrównoważony. Szuka kochającego opiekuna, który będzie go głaskał, szczotkował i tulił. Ma zapewnioną pomoc finansową, gdyż potrzebuje sterylizacji i doleczenia przeziębienia. Obecnie przebywa z kotami wolnożyjącymi, lecz ciągle tęskni za własnym domem. Delikatny organizm nie pozwoli mu przetrwać następnej zimy. Jeśli myślisz o przygarnięciu kota, wybierz Herbatnika, a zyskasz wyjątkowego przyjaciela. Kocurek ma nawet własny wątek, na którym można prześledzić całą jego smutną historię - (tu trzeba wstawić adres wątku, albo pominąć uwagę o wątku, jak uważasz).

Jak potrzebujesz jeszcze innego (dłuższego, krótszego) tekstu, to daj znać.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro cze 23, 2010 13:16 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dzięki - wieczorem się tym zajmę.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro cze 23, 2010 13:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

To się nazywa szybkość rakietowa :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Śro cze 23, 2010 13:32 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Nieee :wink:
wszyscy mnie do jakiejś roboty gonią :(
Na nic nie mam czasu :(

Ale tak sobie przy kolacji przysiądę... Jak jest tekst i zdjęcia, to ogłoszenia sprawnie idą.

jaaana

Post » Śro cze 23, 2010 23:17 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Doszły do mnie wydrukowane ogłoszenia od Ewung. Dzięki. :1luvu:
Rozwieszam je gdzie się da. U mojej wetki, w zaprzyjażnionych sklepach.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro cze 23, 2010 23:50 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

jaaana

Post » Czw cze 24, 2010 11:04 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Witam czwartkowo,
dziękuję pięknie za wielkie zaangażowanie w ogłaszaniu Herbatnika :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jaaana - jesteś rakietowo-odlotowa
Ewung - jesteś wielka i wspaniała
Kotika - jesteś spiritus movens całego przedsięwzięcia! Dziękuję też wszystkim, którzy tu zaglądają i przejmują się biednym Herbatnikiem.
Marzy mi się dzień, kiedy Herbatnik zniknie spod rury, kiedy nie będzie patrzył mi tak smutno w oczy. Kiedy jego futerko zacznie błyszczeć, a on oddychać będzie bez przeszkód i spoglądać na świat zdrowymi, zielonymi oczyma z własnego parapetu.

Fanszeta

Post » Czw cze 24, 2010 21:31 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta pisze:Marzy mi się dzień, kiedy Herbatnik zniknie spod rury, kiedy nie będzie patrzył mi tak smutno w oczy. Kiedy jego futerko zacznie błyszczeć, a on oddychać będzie bez przeszkód i spoglądać na świat zdrowymi, zielonymi oczyma z własnego parapetu.

mi też :kotek:
i żeby już do końca swojego długiego życia mógł grzać dupkę na czyichś kolankach
:piwa: :ok: nieustająco za czarne kochanie!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw cze 24, 2010 23:04 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Herbatniczku, pokaz sie!

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt cze 25, 2010 12:07 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

:kotek: Czarne kochanie, napisała Rakea, hm, no cóż, bardzo mi się podoba. Takie czułe i takie prawdziwe. Bo chociaż mieszkam pod rurą, to przecież bardzo kochany ze mnie kot :roll: :oops:
Dzisiaj Ola próbowała znów czyścić mi uszy, ale stwierdziła, że im bardziej czyści, tym więcej z nich wychodzi. Straszzzzzzzzznie swędzą, no i dlatego mam okropnie podrapaną głowę. Chyba będą podjęte bardziej radykalne kroki. Ratuuuuujcie, ona chyba chce mnie zabrać do weta!!!!! Ale ja się nie dam wsadzić do kontenerka, nie dam i już!!!

Fanszeta

Post » Pt cze 25, 2010 12:12 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Herbatniczku, masz być grzeczny. Duża chce ci pomóc. Wet krzywdy nie zrobi.

jaaana

Post » Pt cze 25, 2010 12:34 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Herbatniczku kochany musisz dać się zabrać do weta. Duża wie co robi dlatego bądź grzeczny. Herbatniczku zdrowiej, tak bym chciała żebyś był zdrowym domowym kocurkiem.
Jejku niech się znajdzie dom dla naszego ciasteczka.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob cze 26, 2010 15:44 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Witaj Herbatniczku!
Widzę, że nikt jeszcze tu dziś nie zajrzał 8O
ale pamiętamy wszyscy o czarnym :kotek:

jaaana

Post » Nie cze 27, 2010 10:36 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta była wczoraj z kontenerkiem, aby zabrać naszego Herbatniczka do weta
i nie zastała tam żadnego kota. Jest podejrzenie, że koty chciały skorzystać z rzadkiego
tego lata słońca i poszły gdzieś sie poopalać. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

[poprzednia][następna]