Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 13:10 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

No to dość zachwytów :wink: :lol: Karmelito dziękuje że jeszcze ma wierne fanki :D :1luvu: :D

I za kciuki za Majkę :1luvu: :D

Była u mnie mama i oczywiście Gucia wcięło :evil: Pokazałam jej na YouTubie :wink: :lol:

a na deserek ....czyje to ogonki ? 8)

Obrazek :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 24, 2010 13:25 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

siem melduję spóźniona KArmelito cudowniasty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no to ogonki Gucia i KArmelka chiba :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw cze 24, 2010 13:57 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

alus1 pisze:siem melduję spóźniona KArmelito cudowniasty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Brawo :piwa: za łatwe było chyba :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 14:03 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

amyszka pisze:
alus1 pisze:siem melduję spóźniona KArmelito cudowniasty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Brawo :piwa: za łatwe było chyba :wink: :lol:

Gutek ma taką kitę że fakt było prościutkie :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw cze 24, 2010 14:27 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

Moze MCO mial w rodzinie :roll: Albo lisa 8), matka sie zborsuczyla i synus ma potem taki ogonek :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw cze 24, 2010 14:30 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

Chat pisze:Moze MCO mial w rodzinie :roll: Albo lisa 8), matka sie zborsuczyla i synus ma potem taki ogonek :lol:

Trzeba mamę Milkę spytać :roll: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 14:54 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

"U Chatki" mi się przypomniało że moje kotecki wczoraj dostały między łopatki krople Fropex na insekty ,bo coś nas gryzie ostatnio :oops: :twisted:
Nie wiem czy ktoś na butach przyniósł ,czy to Karmel od psa sąsiadki -bo wiecznie ucieka do nich na wycieraczkę :roll: ,czy to może coś od tych paskudnych gołębi :roll: :twisted:
Okaże się za parę dni czy pomogło ... 8)
Oczywiście wszystkie dostały chusteczki na szyje i były bardzo nieszczęśliwe :wink: do dzisiejszego poranka :lol:
Karmel mial dostać kołnierz ale tak schowałam że za diabła nie mogę sobie przypomnieć gdzie :oops: :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 15:00 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

amyszka pisze:"U Chatki" mi się przypomniało że moje kotecki wczoraj dostały między łopatki krople Fropex na insekty ,bo coś nas gryzie ostatnio :oops: :twisted:
Nie wiem czy ktoś na butach przyniósł ,czy to Karmel od psa sąsiadki -bo wiecznie ucieka do nich na wycieraczkę :roll: ,czy to może coś od tych paskudnych gołębi :roll: :twisted:
Okaże się za parę dni czy pomogło ... 8)
Oczywiście wszystkie dostały chusteczki na szyje i były bardzo nieszczęśliwe :wink: do dzisiejszego poranka :lol:
Karmel mial dostać kołnierz ale tak schowałam że za diabła nie mogę sobie przypomnieć gdzie :oops: :twisted:

Moglas zdjac abazur z lampy :roll: :mrgreen:
Obrazek

Chat

Post » Czw cze 24, 2010 15:28 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

Chat pisze:
Moglas zdjac abazur z lampy :roll: :mrgreen:

Nie mam :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 19:06 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

No i nie przyleci dziś dziecko bo strajkują "samoloty" :twisted:
Czułam że tak będzie ,bo widziałam wczoraj na pasku wiadomość na TVN ...ale Maja mnie uspokoiła że tam tylko kolejarze ....no i jednak nie tylko :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.tvn24.pl/12691,1662146,0,1,s ... omosc.html
Oby jutro jednak się udało ,bo w sobotę córcia ma wesele koleżanki i jeszcze tyle do załatwienia ... :(
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 19:15 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

amyszka pisze: No i nie przyleci dziś dziecko bo strajkują "samoloty" :twisted:
:(

Ojej no...nie doczytałam wcześniej bo za drobnym było napisane... :oops: Wróci jutro najpewniej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Moja tak się nie mogła z Polski wydostać ale za sprawą wulkanu, z którym nie szło się nijak dogadać :roll: - z ludźmi się dogadają... :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 24, 2010 19:21 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

shira3 pisze:
amyszka pisze: No i nie przyleci dziś dziecko bo strajkują "samoloty" :twisted:
:(

Ojej no...nie doczytałam wcześniej bo za drobnym było napisane... :oops: Wróci jutro najpewniej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Moja tak się nie mogła z Polski wydostać ale za sprawą wulkanu, z którym nie szło się nijak dogadać :roll: - z ludźmi się dogadają... :ok:

Pamiętam ,pamiętam ... :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt cze 25, 2010 12:39 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

Dziecko przyleciało :mrgreen:
A wczoraj na lotnisku spędziła 7 katastroficznych godzin Obrazek
Mówi ze jak na tym filmie z Hanksem 8) Czas stanął w miejscu ,nikt nic nie wiedział i odsyłali od okienka do okienka, pod którymi już stały kilometry ludzi żeby się dowiedzieć , że trzeba iść do innego okienka Obrazek
Potem żeby odebrać bagaż to samo - młyn totalny ,potem problem z przebukowaniem biletu ... jakiś koszmar :strach: Dobrze że miała francuską koleżankę ze sobą ,bo mówi że by stanęła na środku i płakała :oops: :wink:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt cze 25, 2010 13:05 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

Oj to dobrze, że już ok :ok: :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt cze 25, 2010 13:21 Re: Kotyszki amyszki - Filip,Karmel i Gucio -14 urodzinki Filipa

amyszka pisze:Dziecko przyleciało :mrgreen:
A wczoraj na lotnisku spędziła 7 katastroficznych godzin Obrazek
Mówi ze jak na tym filmie z Hanksem 8) Czas stanął w miejscu ,nikt nic nie wiedział i odsyłali od okienka do okienka, pod którymi już stały kilometry ludzi żeby się dowiedzieć , że trzeba iść do innego okienka Obrazek
Potem żeby odebrać bagaż to samo - młyn totalny ,potem problem z przebukowaniem biletu ... jakiś koszmar :strach: Dobrze że miała francuską koleżankę ze sobą ,bo mówi że by stanęła na środku i płakała :oops: :wink:

Zawsze mogla probowac po angielsku, no chyba ze nie sklonnosci maso :mrgreen:
Kiedys jechalam do Polski pociagiem z Belgii, z tego odcinek Liege-Kolonia mial byc przejechany TGV . No i wcielo TGV, bo zabojady sobie strajk urzadzily. Druga Odyseje moglabym napisac o moich przygodach i o tym jakie oczy zrobil pijany w sztok rodak, kiedy wsiadlam gdzies w Hanowerze do naszego pociagu Kiepura: K.... skad sie pani tu wziela, my powinnismy odjechac juz 5 minut temu... :roll: :mrgreen:
Obrazek

Chat

[poprzednia][następna]