I za kciuki za Majkę

Była u mnie mama i oczywiście Gucia wcięło

a na deserek ....czyje to ogonki ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:siem melduję spóźniona KArmelito cudowniasty![]()
![]()
![]()
no to ogonki Gucia i KArmelka chiba
amyszka pisze:alus1 pisze:siem melduję spóźniona KArmelito cudowniasty![]()
![]()
![]()
no to ogonki Gucia i KArmelka chiba
Brawoza łatwe było chyba
![]()
Chat pisze:Moze MCO mial w rodzinieAlbo lisa
, matka sie zborsuczyla i synus ma potem taki ogonek
amyszka pisze:"U Chatki" mi się przypomniało że moje kotecki wczoraj dostały między łopatki krople Fropex na insekty ,bo coś nas gryzie ostatnio![]()
![]()
Nie wiem czy ktoś na butach przyniósł ,czy to Karmel od psa sąsiadki -bo wiecznie ucieka do nich na wycieraczkę,czy to może coś od tych paskudnych gołębi
![]()
![]()
Okaże się za parę dni czy pomogło ...
Oczywiście wszystkie dostały chusteczki na szyje i były bardzo nieszczęśliwedo dzisiejszego poranka
Karmel mial dostać kołnierz ale tak schowałam że za diabła nie mogę sobie przypomnieć gdzie![]()
amyszka pisze: No i nie przyleci dziś dziecko bo strajkują "samoloty"![]()
shira3 pisze:amyszka pisze: No i nie przyleci dziś dziecko bo strajkują "samoloty"![]()
Ojej no...nie doczytałam wcześniej bo za drobnym było napisane...Wróci jutro najpewniej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja tak się nie mogła z Polski wydostać ale za sprawą wulkanu, z którym nie szło się nijak dogadać
- z ludźmi się dogadają...
amyszka pisze:Dziecko przyleciało![]()
A wczoraj na lotnisku spędziła 7 katastroficznych godzin
Mówi ze jak na tym filmie z HanksemCzas stanął w miejscu ,nikt nic nie wiedział i odsyłali od okienka do okienka, pod którymi już stały kilometry ludzi żeby się dowiedzieć , że trzeba iść do innego okienka
![]()
Potem żeby odebrać bagaż to samo - młyn totalny ,potem problem z przebukowaniem biletu ... jakiś koszmarDobrze że miała francuską koleżankę ze sobą ,bo mówi że by stanęła na środku i płakała
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 67 gości