viewtopic.php?f=20&t=113132 no wiem, że nie jestem najbardziej popularną czarownicą, ale choć zajrzyjcie na mój bazarek plissssssssssssssssss A jakiś prezent na urodzinki robimy?
AniHili pisze:Taa, rozkład prześliczny, zwłaszcza ten pierwszy kurs
Prawda? 14 upojnych godzin w pociągu
Polecam trase przez Toruń, bo tamtedy dziewczyny z B-szczy będa jechać oraz PearlRain z Torunia!
AYO - Dopisuje Ciebie na listę palących, ale naprawdę jesteś już ostatnia, najostatniejsza! Niepalące nadal zaproszone! I od razu wyrazy współczucia Siostrom Palącym! Ale będziecie miały survival Kicikoci ma jeden pokój gościnny a AYO ponoć strasznie chrapie
karkóweczke??? piwko???sałatki? ale to chyba na szybko nakręcimy na miejscu, bo ciepło jest i nie będziemy tego wozić, co? ciasta? niech Siostry wyrażą swoje zdanie..
Wożenia taki kawał drogi gotowego jedzenia sobie nie wyobrażam. Jak ktoś chce cos na szybko na mijescu przygotowac to prosze mi przesłac listę co mam kupić i zaopatrzenie będzie na miejscu. Pasuje?
Z moich doświadczeń wyniesionych świeżo z klasowego zjazdu wynika, że wszystko co na piknik jest potrzebne można teraz kupić na każdym zakręcie i myślę, że decyzje będziemy podejmować na miejscu. Chyba, że któraś jakiś specjał chce zaserwować