Kleksik cudny młodzieniec - NIE szukamy DS !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 22:25 Kleksik cudny młodzieniec - NIE szukamy DS !!! :)

Maluszek szuka domku najlepiej na stałe.
Kocurek jest oswojony i mruczy jak traktorek ale potrafi też złapać ząbkami przeciwnika :wink:
Jest troszkę brudny ale nie chudy... Wygląda na to,że ktoś go zostawił na nieznanym terenie, bo maluch szedł przed siebie i przeraźliwie płakał :(
Jeśli szybko nie znajdzie domu niestety czeka go schron .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 04, 2010 19:10 przez becia_73, łącznie edytowano 11 razy
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro cze 23, 2010 7:22 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

A gdzie jest teraz? Ma już jakieś ogłoszenia?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Śro cze 23, 2010 7:54 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

Kociak jest obecnie na mojej posesji. świadomie nie zamykałam go nigdzie, gdyż mam cichą nadzieję,że może się jednak zgubił komuś z okolicy :roll: :evil:
Siedzi sobie grzecznie w zacisznym miejscu , z dala od ulicy ...
Jednak u mnie w domu rewolucja.
Jedna kotka obrażona na śmierć ...poszła sobie w świat :wink: , mam tylko nadzieję,że jej przejdzie i wyjdzie ze swojej kryjówki
Reszta towarzystwa mija malucha bokiem, bo jest zaczepny i chce się bawić.

Ogłoszenia się dziś wyprodukują , choć sądząc po jego niezbyt oryginalnej urodzie ...pewnie szału zgłoszeń nie będzie .
Ja niestety nie mogę go zatrzymać na stałe czy nawet na tymczas. Może pobyć u mnie kilka dni i niestety będę musiała zdecydować co znim dalej zrobić. :( :( :(
Przyznam,że schron jest ostatecznością jaką chciałabym mu zaserwować.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro cze 23, 2010 8:01 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

Strasznie żal maleńtaska :( Może jednak znajdzie się domek dla niego!!

KMagda

Post » Śro cze 23, 2010 8:19 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

Niestety teraz sezon kociakowy :(
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro cze 23, 2010 10:05 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

Ale może jednak ktoś właśnie w nim się zakocha :) Jest cudny!

KMagda

Post » Śro cze 23, 2010 10:13 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

Dziś zrobimy toaletę :wink: , to wtedy będzie cudny :wink:
Jednak nadal szukamy domku. Może ktoś chce się dokocić ? :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro cze 23, 2010 22:14 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies.Nowe foty

Kocurek powinien mieć na imię chyba Dynamit ...ponieważ są momenty kiedy energia go wprost rozpiera.jednak oficjalnie jeszcze nie ma imienia :wink:
Jest bardzo żywy, energiczny i trudno go dłużej czymś zainteresować.
Jednak są też momenty,że jest grzeczny , słodko wtulony i bardzo mrrruczący. :) kochany :1luvu:
Jedno jest pewne, jesli ktoś chciaby zaadoptować kocurka jako towarzysza zabaw dla siebie lub innego kota to jest to idealny kandydat.
Oto kilka fotek , które udało się zrobić ...co nie było łatwe dzięki Justyna :wink: :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon lip 05, 2010 7:55 przez becia_73, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw cze 24, 2010 9:15 Re: Komuś maluszka ? DS/DT dla kocurka około 3mies

becia_73 pisze:Kociak jest obecnie na mojej posesji. świadomie nie zamykałam go nigdzie, gdyż mam cichą nadzieję,że może się jednak zgubił komuś z okolicy :roll: :evil: .

NIESTETY chyba się faktycznie zgubił ludziom z nastepnej ulicy..
Piszę niestety , bo rodzina nieciekawa i nic dziwnego,że nie szukał drogi do domu...
5 dzieci w wieku 2-8 lat, wieczne hałasy i prawdopodobnie 3 kociego rodzeństwa (czyli z maluszkiem 4) w garażu.
Teraz własnie trwa liczenie inwentarza i aż się boję,że się doliczą że im właśnie takiego brakuje.
POMOCY :(
Jak by się znalazł DT mogłabym powiedzieć,że kociak sobie poszedł i już. A tak będę musiała go oddać do tego strasznego domu.
Jak sobie wyobrażę tych dzieciaków..... :evil: :evil:
z drugiej strony chyba juz wiem dlaczego kociak jest taki ruchliwy i w czasie zabawy gryzie po rękach ....Pewnie dzieci się nim troszkę " pobawiały ".
A pod moim domem pewnie sie znalazł w drodze ze sklepu ....bo dlaczego np nie zabrac kotka na zakupy.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw cze 24, 2010 10:05 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

On jest cudny ! Z niego to może wyrosnąć taki PaniWładca do tego mruczący, on juz jako kocię ma postawę szefa :mrgreen:

Ta rodzinka to faktycznie kiepskawo to wygląda .... :roll: Znasz ich, skąd te kocięta im się wzięły, gdzie kocia mama ?

Dla tego malucha szansa to nowy, bezpieczny kochający dom. A że się tam (o ile to ich kot) nie doliczą ... cóż ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw cze 24, 2010 10:10 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

No własnie .A ja głupia naiwnie dałam ogłoszenie ,żeby mieć czyste sumienie i żeby nie było potem,że komuś kota zakosiłam.
A jak tu teraz takie cudo oddać do takich dziwnych ludzi?
ObrazekObrazekRodzinkę znam bardziej ze ' słyszenia " i z widzenia . Co do reszty kotów muszę wybadać sytuację.....choć mam nadzieję,że maluszka nie będę musiała im oddać .Przydały by się dla reszty pewnie też domy a już napewno sterylki, bo inaczej zawsze mi będą koty " spadać z nieba" wprost na moje podwórko :roll: :roll: :roll:
Bo z tym maluchem tak było, spadł z nieba .....pojawił się niewiadomo kiedy i skąd . :(
Ostatnio edytowano Wto cze 29, 2010 9:30 przez becia_73, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw cze 24, 2010 10:17 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

Obrazek

Komu słodziaka ... :?: :?: :wink:
rozrusza kazdego kota 8O
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw cze 24, 2010 11:17 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

Cudny jest :1luvu: :kotek: :1luvu:
Prosimy o domek!

Erin32

Od: Czw cze 24, 2010 10:50

Post » Czw cze 24, 2010 11:28 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

powiesz,ze poszedl sobie jakby pytali!
Jet sliczny a że podobno uroda nie wyjściowa? Diabli wiedza co ludziem kieruje jak chca sie dokocic. Kazdy ma szanse.jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 24, 2010 11:32 Re: Komuś maluszka? DT NAPRAWDĘ pilny...

No tak powiem...ale tłumacz komuś.
Nie wiesz jak to jest...to,że zginął i nikt nie zaczaił,że nie ma kota to nie ważne...ale ,żeby oddać to nie ...bo to ICH kot .
Znamy takie przypadki z życia niestety.
Tak czy owak....domek potrzebny bo maluszek cudny i kochany ...pomimo,że ciągle w ruchu :roll: :roll: :1luvu:
Obrazek[b]

becia_73

[następna]