OKI, Blusiku, dziekuje za rady
(Blusikowi tez za namiar na sklep z suplementami - WIELKIE DZIEKI!!

)
Wczoraj caly dzien spedzilam na forum Chatul (oczywiscie w przerwach pracowalam

) - troche poczytalam i jestem przekonana, ze to bedzie najlepsze wyjscie dla Ruby.
W zwiazku z tym bedac popoludniu na bazarku u moich rodzicow (cywilizowane miejsce) obadalam sprawe z miesem - nawet kaczke tam mają (!!) - mrożoną wprawdzie, ale mysle, ze sie nada w razie czego - mozna tez zamówić swiezego królika - troszke sie boje tego obrabiania, nie wiem czy bede w stanie, wrazliwa jestem na takie rzeczy (facet patrzyl sie na mnie jak na wariata, bo zapytalam czy krolik bedzie mial glowe i czy bedzie mial nozki

).
Kupilam miarke (2 zł), ale od mamy dostalam jeszcze lepszą, bardziej czytelną...
Kupilam kotkom gulaszowe z indyka, zamrozilam. Dostaly serduszko indycze na obiad - 1,5 serca na 3 koty - troche zostawily...
Przymierzam sie do wagi. Moze na razie obejdzie sie bez maszynki... A tą z allegro, którą Blusik podała obejrze sobie w domu (bo tutaj nie moge).
Miniboni, konsultacja z dr Czerwieckim miala sie odbyc dzisiaj, ale dzis paskudna pogoda, a do tego wszystkiego wypisy i usg mialam w jednej koszulce, ktora spadla mi rano za szafke, ktora to szafka jest nieodkrecana i bede musiala sie niezle naglowic jak tą koszulke stamtad wyciagnac

TŻ twierdzi, ze zdemontuje szafke - oby sie udalo jakos bezproblemowo, trzymajcie kciuki
A ogolnie to rozgladam sie teraz za przepisem BARF z wielu mięs, zeby zrobic kotkom mieszanke. Jak bede miala konkretny przepis, to zamowie konkretne suplementy i wtedy nie bedzie to az takie pokrecone jak mi sie wydaje, bo calosci niestety nie ogarniam. Musze miec cos konkretnego.
Na tym forum Chatul na razie nie bardzo sie orientuje, tam nie ma automatycznych powiadomien na watkach (tak jak na miau)?
Super, ze jest sklep, gdzie mozna kupic nawet mączke ze skorupek, wolalabym naturalnie suplementowac kotkom jedzonko. Choc wiem, ze do tego mi jeszcze daleko.