Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 7:09 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Przepraszam wszystkich a szczególnie Fundację KOT, że nie umieściłam w rozliczeniu jeszcze czterech kotów, które zostały przywiezione do mnie na działki we wrześniu ubr. Miały zostać tam jako koty wolno żyjace - bo takimi były wcześniej. W ciagu trzech miesięcy 3 kotki znalazły swoje domki stałe a jeden kocur wybrał wolność i żyje swobodnie na działkach dokarmiany przez działkowców w szczególności przez Piotra. Tak że wynik ogólny jest taki:
DS 36 kotów
DT jeszcze 7 kotów
TM 2 koty
rezydenci 2 koty
wolny 1 kot
----------------
Razem 48 kotów
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro cze 23, 2010 8:10 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

IKA 6 pisze:Masz rację Boo77 zapomniałam o kotach ze schronu w Opolu. Zapomniałam bo bardzo chciałam zapomnieć o pewnej wolontariuszce, która przy każdej nadarzającej się okazji wypluwała z siebie tyle jadu ile nie ma nawet kobra indyjska. Zapomniałam przez taka kobietę jak Ty. Mam nadzieję, że nie wyżyjesz sie na kobiecie która oddała do Waszego schronu kota po pół roku adopcji i mam nadzieję, że koty po starszym meżczyźnie do których należała również Selena - dwa starsze koty - które zostały wypuszczone przez schron dla wolnożyjących będą żyły jeszcze za tydzień.
Vega 013 rozliczenie dot. tylko kotów z forum. Nie podawałam statystyki dla kotów, które wyadoptowałam w 2009roku. Ich ilość byłaby znacznie wieksza. :kotek:

Taaak, tak właśnie myślałam, że widzisz tę sprawę...

"Drużyna" była po zmarłej kobiecie, nie po mężczyźnie, tak gwoli mego plucia jadem - pluj, pluj.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro cze 23, 2010 8:15 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W
Elżbieta

Post » Śro cze 23, 2010 8:26 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

[quote="IKA 6"]Przepraszam wszystkich a szczególnie Fundację KOT, że nie umieściłam w rozliczeniu jeszcze czterech kotów, które zostały przywiezione do mnie na działki we wrześniu ubr. Miały zostać tam jako koty wolno żyjace - bo takimi były wcześniej. W ciagu trzech miesięcy 3 kotki znalazły swoje domki stałe a jeden kocur wybrał wolność i żyje swobodnie na działkach dokarmiany przez działkowców w szczególności przez Piotra.

Sprowadzajac te koty we wrzesniu na dzialki Biala Roza doskonale wiedzialas, ze ogrody te lada moment przestana istniec, poniewaz w duzej czesci zostaly wywlaszczone i przeznaczone pod droge szybkiego ruchu - roboty budowlane juz sie zaczely. Pozostala czesc dzialek bedzie sasiadowac z droga szybkiego ruchu - "idealne' i bardzo bezpieczne miejsce dla bytowania kotow wolnozyjacych. Jako byly prezes tych dzialek krystyno k..zmarczyk mialas wiedze na ten temat, a mimo tego wprowadzilas w blad osoby z Kostrzyna zapewniajac o idylli tam panujacej. Perfidia. Z nieoficjalnych informacji uzyskanych "u zrodel" czesc z tych kotow po prostu zaginela.

Pozdrowienia dla corci - tej od 10 fakultetow
Obrazek

inspektor

Od: Wto wrz 22, 2009 10:59

Post » Śro cze 23, 2010 8:33 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Elżbieta pisze:Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W

tym bardziej, że jedyna osoba plującą jadem jest ika - pluje tak, ze mam obawy co stanu jej sztucznego uzebienia. Mam nadzieję, że ma dobry klej do protez :ryk:
Obrazek

inspektor

Post » Śro cze 23, 2010 8:38 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

inspektor pisze:
Elżbieta pisze:Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W

tym bardziej, że jedyna osoba plującą jadem jest ika - pluje tak, ze mam obawy co stanu jej sztucznego uzebienia. Mam nadzieję, że ma dobry klej do protez :ryk:

Zgłaszam ten post do moderacji. To już jest gruba przesada!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro cze 23, 2010 8:44 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Ja wogóle od jakiegoś czasu nie poznaję forum,,miau,,..Obrażanie jednych,osobiste wycieczki..
To nie służy kotom,a przeciez o ich dobro chodzi-prawda?
Tak tu jest niezwykle potrzebny moderator.......
Elżbieta
Elżbieta

Post » Śro cze 23, 2010 9:06 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Bardzo, bardzo proszę o stonowanie postów, to jakiego języka i argumentów używa Ika nie może być usprawiedliwieniem dla nikogo z jej adwersarzy. Szkoda, by ten wątek zamknięto, mam jeszcze trochę do napisania i w najbliższym czasie chcę się odnieść do postu Iki - jak zwykle, pełnego przekłamań.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro cze 23, 2010 10:21 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Elżbieta pisze:Ja wogóle od jakiegoś czasu nie poznaję forum,,miau,,..Obrażanie jednych,osobiste wycieczki..
To nie służy kotom,a przeciez o ich dobro chodzi-prawda?
Tak tu jest niezwykle potrzebny moderator.......
Elżbieta

Ja też :oops: Co wątek to awantura, pyskowka...
Przecież mozna wszystko napisać w sposób nie uwłaczający nikomu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 23, 2010 15:13 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

inspektor pisze:
E/W

Inspektorze, ten tekst jest zdecydowanie poniżej poziomu. Cóż - od każdego można wymagać tylko/aż tyle, ile można otrzymać. Ten post świadczy tylko o Tobie. Wydaje mi się, że wyraz "kultura" należy do wyrazów obcych całkowicie przez Ciebie nieprzyswajalnych. Masz prawo do swoich poglądów, ale masz też obowiązek wyrażać je w sposób akceptowalny przez forumowiczów. Sorry - ja nie akceptuję chamstwa i na pewno nie jestem odosobniona.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro cze 23, 2010 17:55 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Liwia_ pisze:Bardzo, bardzo proszę o stonowanie postów, to jakiego języka i argumentów używa Ika nie może być usprawiedliwieniem dla nikogo z jej adwersarzy. Szkoda, by ten wątek zamknięto, mam jeszcze trochę do napisania i w najbliższym czasie chcę się odnieść do postu Iki - jak zwykle, pełnego przekłamań.

Liwio - sorry
Obrazek

inspektor

Post » Śro cze 23, 2010 19:51 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

co do kleju do protez -niektórym trzeba by było gęby zakleić...tfu...Inspektorze...a jak za długi ozor masz to za ucho zawiń...
Niezłe bagno...
Liwio-sorry?
IKA6 przeproś...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw cze 24, 2010 8:37 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:co do kleju do protez -niektórym trzeba by było gęby zakleić...tfu...Inspektorze...a jak za długi ozor masz to za ucho zawiń...
Niezłe bagno...
Liwio-sorry?
IKA6 przeproś...

I kolejny post do moderacji...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw cze 24, 2010 8:55 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Zofia&Sasza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:co do kleju do protez -niektórym trzeba by było gęby zakleić...tfu...Inspektorze...a jak za długi ozor masz to za ucho zawiń...
Niezłe bagno...
Liwio-sorry?
IKA6 przeproś...

I kolejny post do moderacji...

Niby co/To,ze jedni obrazaja sobie kogo chca i gdzie chca?Uwazam ,ze Inspektor powinien przeprosic...
Jest takie powiedzenie'jak masz długi jezor to za ucho zawiń'Nie widze tu nic niezdroznego...ale oczywiscie mogę usunac mój wpis jesli Moerator tak zdecyduje...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw cze 24, 2010 9:02 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Bożeno, jesteś bardzo stronnicza :( Większość ludzi, nie zgadzających się z IKA6 skarży się na jej język - niemiłe PW, smsy, maile... a i na swoich wątkach nie szczędzi nam, jej "przeciwnikom", obraz, gróźb i wyzwisk. I w tych sytuacjach nie reagujesz? Nie prosisz by IKA6 przeprosiła?

Zauważ, bo chyba Ci to umknęło, że Zofia&Sasza zgłosił/a do moderacji zarówno post inspektora jak i Twój, bo nic nie usprawiedliwia wzajemnych obelg, zwłaszcza na forum poświęconym pomocy żywym stworzeniom.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia][następna]