Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Masz rację Boo77 zapomniałam o kotach ze schronu w Opolu. Zapomniałam bo bardzo chciałam zapomnieć o pewnej wolontariuszce, która przy każdej nadarzającej się okazji wypluwała z siebie tyle jadu ile nie ma nawet kobra indyjska. Zapomniałam przez taka kobietę jak Ty. Mam nadzieję, że nie wyżyjesz sie na kobiecie która oddała do Waszego schronu kota po pół roku adopcji i mam nadzieję, że koty po starszym meżczyźnie do których należała również Selena - dwa starsze koty - które zostały wypuszczone przez schron dla wolnożyjących będą żyły jeszcze za tydzień.
Vega 013 rozliczenie dot. tylko kotów z forum. Nie podawałam statystyki dla kotów, które wyadoptowałam w 2009roku. Ich ilość byłaby znacznie wieksza.
Elżbieta pisze:Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W
inspektor pisze:Elżbieta pisze:Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W
tym bardziej, że jedyna osoba plującą jadem jest ika - pluje tak, ze mam obawy co stanu jej sztucznego uzebienia. Mam nadzieję, że ma dobry klej do protez
Elżbieta pisze:Ja wogóle od jakiegoś czasu nie poznaję forum,,miau,,..Obrażanie jednych,osobiste wycieczki..
To nie służy kotom,a przeciez o ich dobro chodzi-prawda?
Tak tu jest niezwykle potrzebny moderator.......
Elżbieta
inspektor pisze:Elżbieta pisze:Wdaje mi się,że porównanie Boo77 do kobry jest conajmniej nie na miejscu..
E/W
tym bardziej, że jedyna osoba plującą jadem jest ika - pluje tak, ze mam obawy co stanu jej sztucznego uzebienia. Mam nadzieję, że ma dobry klej do protez
Liwia_ pisze:Bardzo, bardzo proszę o stonowanie postów, to jakiego języka i argumentów używa Ika nie może być usprawiedliwieniem dla nikogo z jej adwersarzy. Szkoda, by ten wątek zamknięto, mam jeszcze trochę do napisania i w najbliższym czasie chcę się odnieść do postu Iki - jak zwykle, pełnego przekłamań.
BOZENAZWISNIEWA pisze:co do kleju do protez -niektórym trzeba by było gęby zakleić...tfu...Inspektorze...a jak za długi ozor masz to za ucho zawiń...
Niezłe bagno...
Liwio-sorry?
IKA6 przeproś...
Zofia&Sasza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:co do kleju do protez -niektórym trzeba by było gęby zakleić...tfu...Inspektorze...a jak za długi ozor masz to za ucho zawiń...
Niezłe bagno...
Liwio-sorry?
IKA6 przeproś...
I kolejny post do moderacji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 657 gości