Fulda - dzika tri zniknęła bez wieści

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 17:47 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Ola zlapiemy ja i przywiazemy do lozka, to moze sie uda troche uspokoic. A wtedy my sie zajmniemy koteczkami i rodzinka. :mrgreen: :twisted:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 22, 2010 20:24 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Przycupnę sobie:)
Jak samopoczucie cioteczki??

Jak czuje się Fuldzia?czy już robi lepsze quupy?czy pojedzie do DS w przyszłym tygodniu?Co z DS dla Michelina?

Prosimy o zdjęcia kociej rodzinki (a zwłaszcza Klebera :wink: ) i czekamy na rudzika :ok:
Trzymam kciuki za całą rodzinkę.

Kot-linka

Od: Pon paź 19, 2009 14:16

Post » Wto cze 22, 2010 20:54 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

A więc to ty jesteś tym forumowym domkiem dla Kleberka? :1luvu: Kotki jak marzenie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 22, 2010 21:17 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Fuldzia jedzie do domku stałegoo???
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro cze 23, 2010 6:41 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Taak, to ja :)

Nie wiem jak na tą chwilę wygląda sprawa DS dla Fuldzi,ale sadząc po ostatnich postach to się już pozmieniało od ostatniej niedzieli....Fuldzia z Kleberkiem miała przyjechać do Łodzi...

Poczekajmy na wiadomości od villemo5.

Kot-linka

Od: Pon paź 19, 2009 14:16

Post » Śro cze 23, 2010 8:26 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Witajcie.
Ledwo żywa, ale jednak żywa nadaję z pracy.

Po kolei i bez nerwacji!

Potwierdzam - Kot-linka zamierza adoptować Kleberka :!:

Jeśli ktoś zna powód, dla którego nie powinno się tak zdarzyć niech powie teraz lub zamilknie na zawsze ;)

Co do Fuldzi...
Z kupami całkiem się unormowało. Wydałam 3 dychy na probiotyk, którego nie zdążyłam jej podac, gdyż mnie choroba zmogła, a tymczasem kotce przeszło.
co do DS dla Fuldy to radośc zdecydowanie przedwczesna. Ktoś się interesuje, ale to naprawdę długa droga do sukcesu.
Fulda potrzebuje domku, w którym będzie sama, zdana na cierpliwego człowieka, gdyż tylko to może zmusić ją do zmiany poglądów na temat rodzaju ludzkiego.
Tak więc nadal pilnie szukamy DT/DS dla Fuldy :!:

Przepraszam za brak zdjęć, ale w robocie z trudem utrzymuje się w pionie, a po powrocie do domu padam po prostu do łóżka. Może w weekend coś pstryknę. Malce będę szczepić w czwartek. Chłopaki rosna i niezłe z nich brojarze. Wczoraj odbyło się pierwsze huśtanko na firance w salonie :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro cze 23, 2010 8:31 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Gratulujemy Maluszkowi i jego nowemu domkowi...
Aga - złóż Tacie życzenia - moze go trochę obłaskawisz :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro cze 23, 2010 8:56 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Ojciec znów jeździ na ryby, więc humor ma w porządku. Zresztą ja naprawdę jestem poważnie chora, wyglądam koszmarnie, więc nie ma sumienia mi dokuczać.

Czy ja wam już pisałam jak niechcący nie zamknełam drzwi od łazienki? Fulda nie uciekła, Kleber broił w salonie a Michelin przyszedł do naszego łóżka i się na nie wspiął! Dzielny mały kotecek!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro cze 23, 2010 12:40 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

A to małe spryciarze :mrgreen:

Gratulujemy Kot-lince maleńtaska :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 23, 2010 13:28 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

:dance: Jedna dobra wiesc jest lepsza jak zadna. Gratulacje Kot-linka. :-)

Agusia, usciski mocne dla Ciebie! Jestem troche zalatana, ale jak wroce z Szwajcari to wstawie zdjecia Figuni i opowiem jak bylo. Uwazaj na siebie, ok?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 23, 2010 18:05 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

sorki za brak wiesci ale ledwo zyje jutro szczepienie malcow
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 24, 2010 8:39 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Podczytuję i trzymam kciuki za tzw. całokształt :)

Fulda piękna jest :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw cze 24, 2010 8:54 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Myszeńk@ pisze:Fulda piękna jest :1luvu:

To prawda! I zaskakująca!
Zaraz napisze!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 24, 2010 9:19 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

No to obiecany news!

Mówiłam, że na mnie Fulda warczy?

No to wczoraj przezyłam szok.
Pierwszy mój szok był taki, że mój TŻ doniósł mi, że ojciec sam sprzatał kuwetę w łazience!
A drugi mój szko był takie, że... Ojciec mi oświadczył, że Fulda mruczy i grucha 8O
Powiedział mi, że był u niej w łazience i do niej mówił, a ona przymykała oczka i mruczała 8O

Mój TŻ też ma takie obserwacje.

No.
To ja wysiadam.
Fulda mnie nie lubi :crying:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 24, 2010 9:21 Re: Fulda, Kleber i Michelin - pilnie DT/DS dla Fuldy :(

Czyżby rujka. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia][następna]