Bruno już w nowym domu. Trzymamy za Niego kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 20:07 Re: Dom PILNIE potrzebny! Prosimy o kciuki, mocne kciuki!

O rany. Trzymam kciuki.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Śro cze 23, 2010 20:26 Re: Bruno powodziani - piękne sreberko PROSI o szansę!

Sylwka pisze:
Tosza pisze:
Stasheck pisze:Nie no, to już jest po łyknięciu połowy apteki i prawie rocznym odczulaniu na koty :/ Dwa koty w mieszkaniu mocno nadwyrężają chwiejną równowagę, trzeci to już trochę za dużo. I tak jest nieźle - na koty mojej rodzicielki Bast reaguje w 15 minut.

Ja mam od wczoraj nowego malucha i tak mnie uczula, że ledwo zyję. A wydawało mi się, że nie jestem uczulona na koty, tylko na kurz :D

A jesteś pewna że to jest kot? :wink:

Maluch wydany, alergia została. :mrgreen: Więc może to jednak pyłki...

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro cze 23, 2010 20:29 Re: Dom PILNIE potrzebny! Znów problemy :(

Bast pisze:Hopsnę.
Do Bruna wczoraj nie przyjechał wet - miał pacjentów do 23 i to jakieś połamane bidy po wypadkach :(
Może dziś się uda, chociaż dzisiaj oczko już dużo ładniejsze :)

Wczoraj byl sądny dzień;postrzelenia, wypadnięcia z okna, rozciete łapy. sama wyszłam z gabinetu o 22.00 ( po dwugodzinnym czekaniu w kolejce), a poszłam tylko po szczepionki :mrgreen:

Tosza

Post » Śro cze 23, 2010 20:34 Re: Dom PILNIE potrzebny! Znów problemy :(

Bast pisze:Czy ktoś w piątek dysponuje czasem, tak koło południa albo rano i ógłby się spotkać z otencjalnym Domkiem? Ja w piątek jestem na pogrzebie wujka i nie mam szans na wygospodarowanie czasu :( :(

A gdzie to jest?

Tosza

Post » Śro cze 23, 2010 20:38 Re: Dom PILNIE potrzebny! Znów problemy :(

Tosza pisze:
Bast pisze:Czy ktoś w piątek dysponuje czasem, tak koło południa albo rano i ógłby się spotkać z otencjalnym Domkiem? Ja w piątek jestem na pogrzebie wujka i nie mam szans na wygospodarowanie czasu :( :(

A gdzie to jest?

Jutro jestem umówiona na teefon z domkuem, ale napiszę teraz jeszcze maila z prośbą o podanie cześci Krakowa. Jakoś przy rozmowie nie zapytałam, bo nie miałam się na kiedy umówić. :roll: :oops:
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Śro cze 23, 2010 20:43 Re: Bruno powodziani - piękne sreberko PROSI o szansę!

Tosza pisze:
Sylwka pisze:
Tosza pisze:Ja mam od wczoraj nowego malucha i tak mnie uczula, że ledwo zyję. A wydawało mi się, że nie jestem uczulona na koty, tylko na kurz :D

A jesteś pewna że to jest kot? :wink:

Maluch wydany, alergia została. :mrgreen: Więc może to jednak pyłki...

Może pyłki, ale pamiętaj, ze alergeny, nawet po wydaniu kota, zostają w mieszkaniu :?
ObrazekObrazek

Bast

Post » Śro cze 23, 2010 21:01 Re: Dom PILNIE potrzebny! Prosimy o kciuki, mocne kciuki!

trzymam kciuki mocno za domek!!!
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw cze 24, 2010 7:49 Re: Dom PILNIE potrzebny! Znów problemy :(

Tosza pisze:

A gdzie to jest?

jeszcze nie wiem
Ostatnio edytowano Czw cze 24, 2010 20:48 przez Bast, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Bast

Post » Czw cze 24, 2010 7:55 Re: Dom PILNIE potrzebny! Prosimy o kciuki, mocne kciuki!

trzymam kciuki mocno!
Zmień tytuł w razie co na prośbę o sprawdzenie DS!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 24, 2010 8:25 Re: Bruno szuka DS. Potrzebna POMOC w sprawdzeniu domku!!

Mam nadzieję, że z domkiem dla Bruna się uda :ok:
To WSPANIAŁY kot i już mi się chce płakać jak myślę o oddaniu Go :(
Dzisiaj rano trochę się pogłaskaliśmy. To już zupełnie inny kot niż ten, który do mnie trafił. Nie ma takiego przerażonego wzroku, patrzy na mnie spokojnie, z zainteresowaniem, no i ma zupełnie inną minę :P Słodki ma pyś :1luvu: Czasem zdarzy mu się jeszcze syknąć, jak za gwałtownie otworzę szafkę, w której akurat przebywa :roll: Ale jest dużo spokojniejszy - myszką pozwala się głaskać bez żadnych problemów, jak ją wkładam do szafki to wyciąga nosek, żeby powąchać, czy to na pewno "ta" myszka. Po miziankach myszką można pogłaskać go dłonią. Wczoraj wystarczyły dwa głaśnięcia mychą po główce i już można było spokojnie podrapać Brunka za uszkiem :1luvu: (oczywiście bez gwałtownych ruchów ;) )

Bardzo dużo pracy, troski, czasu, cierpliwości i miłości dałam temu kotu - pewnie dlatego mi tak ciężko jak myślę o rozstaniu z nim :crying: :crying: :crying: Chociaż wiem, że muszę :( Dużo razem przeszliśmy :roll:
ObrazekObrazek

Bast

Post » Czw cze 24, 2010 13:40 Re: Bruno szuka DS. Potrzebna POMOC w sprawdzeniu domku!!

Podniosę,
ObrazekObrazek

Bast

Post » Pt cze 25, 2010 11:15 Re: Bruno szuka DS. Bardzo, baaaardzo PILNIE potrzebny dom!

trzymam kciuki za Bruna, to taki indywidualista.
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt cze 25, 2010 11:22 Re: Bruno szuka DS. Bardzo, baaaardzo PILNIE potrzebny dom!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 25, 2010 20:04 Re: Bruno szuka DS. Bardzo, baaaardzo PILNIE potrzebny dom!

Super!! :ok:
Trzymam kciuki za domek! :D
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt cze 25, 2010 20:07 Re: Bruno szuka DS. Bardzo, baaaardzo PILNIE potrzebny dom!

pluskwa6 pisze:trzymam kciuki za Bruna, to taki indywidualista.

oj, indywidualista, ale inne koty lubi :)

Oczko już zupełnie ładne :ok: Z pysiem też chyba lepiej, bo wczoraj rzucałam mu chrupeczki a Bruno biegał za nimi i wcinał, bez żadnego pomiaukiwania czy sykania :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

Bast

[poprzednia][następna]