Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 12:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Dorta pisze:dlaczego?
dlaczego??
dlaczego???
nie jestem kotem
bym sie odpowiednio popałetała przy drukarni i miałabym domek marzenie
Dorta

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dorta, ciesz się, że nie jesteś kotem, bo w tym domku jak marzenie miałbyś do czynienia z Kropką :roll:

Wczoraj spontanicznie przeprowadziliśmy się :ok: . Koty tak bardzo pomagały przy pakowaniu, że nawet nie zauważyły kiedy same zostały zapakowane do transporterów :mrgreen: . Fatalnie zareagowały na nowe miejsce :? . Jestem po praktycznie nieprzespanej nocy, bo Kropka, która po 10. minutach poczuła się gospodynią tak terroryzowała warczeniem, syczeniem i dzikimi wrzaskami Milkę i Frodo, że nie dało się spać :| . W efekcie Milka od wczoraj nie wyłazi spod koca (dostała dziś do łóżka śniadanie i... kuwetę :mrgreen: ), a Frodo nad ranem kategorycznie zażądał wypuszczenia na zewnątrz, bo nie mógł wytrzymać z zadziorną szylkretą :| . Odważył się wrócić dopiero koło godz. 10. rano. Na szczęście o tej porze Kropka straciła już zapał do awantur, więc mógł spokojnie obwąchać kąty, zjeść i skorzystać z kuwety :) .

Musiałam pojechać do pracy choć na dwie godziny, więc zostawiłam ekipę samą. Zaraz do nich wracam. Ciekawe co zastanę :roll:

Pokciukajcie, ciotki. Niech się szybko zaklimatyzują. Żal mi ich, gdy są tak bardzo zestresowane :(
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro cze 23, 2010 12:12 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

dadzą radę ja to wiem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro cze 23, 2010 15:44 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Mam nadzieję że szybko ochłoną i pokochają to miejsce :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro cze 23, 2010 15:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

To ci Kropa,no :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: mówisz -masz :ok: :ok: :ok: :ok:
Dogadają się i zaaklimatyzują :kotek: :kotek: :kotek:
A Frycuś kiedy się przeprowadzi :?:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro cze 23, 2010 19:19 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

kciuki som!!!! :ok: :ok: :ok:
a kociastym zaraz przejdzie, troszkę sie pofoszyć przecież trzeba, to w naturze kota leży :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro cze 23, 2010 19:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 24, 2010 9:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Dziękuję za kciuki :D
Już wszystko OK :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw cze 24, 2010 9:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

kotka doroty pisze:A Frycuś kiedy się przeprowadzi :?:

Kiedy nadejdzie odpowiedni czas 8)

Rezydenci muszą się poczuć się w nowym miejscu naprawdę jak u siebie.
Muszą też zaakceptować obecność Tosi (na razie za oknem).
Frycek czuje się w drukarni jak pączek w maśle, więc może tu sobie jeszcze trochę pomieszkać :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw cze 24, 2010 9:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:Dziękuję za kciuki :D
Już wszystko OK :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D :D :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw cze 24, 2010 9:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

o rany ależ Frodziaszek cuduje cudnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw cze 24, 2010 15:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Frodo juz najwyrazniej u siebie 8)
Kropa rzadzi, a Milka?
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw cze 24, 2010 15:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Chat pisze:Frodo juz najwyrazniej u siebie 8)
Kropa rzadzi, a Milka?

Oj, długo się wczoraj dziczyła pod kocem... Wreszcie wysłałam do niej Michała z kapselkami 8) . Pogadali sobie i łaskawie wylazła z ukrycia. Bardzo powolutku zwiedzała kolejne pomieszczenia. Strasznie ostrożna jest :wink: . W nocy poznała dokładnie dom. Rano, na dźwięk budzika, cała trójka przylazła do mnie do łóżka. Na szczęście totalnie wyluzowani :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw cze 24, 2010 15:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

No w koncu jestescie Wy,sa jakies Wasze sprzety dookola, pachnace poprzednim domem, niedlugo w ogole zapomna, ze kiedys mieszkaly gdzie indziej :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw cze 24, 2010 15:16 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

Znaleźli łóżko w tym ogromnym nowym domu?
Dzielni odkrywcy :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw cze 24, 2010 15:33 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek [']. Wiejskie klimaty :-)

JoasiaS pisze:
Chat pisze:Frodo juz najwyrazniej u siebie 8)
Kropa rzadzi, a Milka?

Oj, długo się wczoraj dziczyła pod kocem... Wreszcie wysłałam do niej Michała z kapselkami 8) . Pogadali sobie i łaskawie wylazła z ukrycia. Bardzo powolutku zwiedzała kolejne pomieszczenia. Strasznie ostrożna jest :wink: . W nocy poznała dokładnie dom. Rano, na dźwięk budzika, cała trójka przylazła do mnie do łóżka. Na szczęście totalnie wyluzowani :ok:

Tyle nowych atrakcji ,to co się będą czaić :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]