Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze:Ja myślę, że może mleko normalne, śmietanka itp. może go skusić. A wtedy i łatwiej qpal pójdzie, bo chyba jeszcze nie było o ile dobrze pamiętam.
Trzymam mocno kciuki
katarzyna1207 pisze:Bubuś nie ma ani nadżerek, ani kataru..., gerberki są bleee. Ale odnotowaliśmy mały sukces - o 2 w nocy był kupal wreszcie, podjadł trochę suchego, kitekata i szyneczki... Teraz już jestem pewna, że on był karmiony inaczej niż moje futerka, tylko muszę trafić w to, co dostawał ... Co mogła mu dawać raczej niebogata starsza pani (zakładam, że niebogata, bo wtedy zamiast domu starców miała by prywatną opiekunkę)...Już wiem, że kitekata jadał...
Ja goopia chciałam go "odchudzać" na RC dla kastratów..., a teraz ze skóry wyłażę, żeby jadł cokolwiek, nawet najgorsze badziewie...Kropencjusz jak zobaczył zestaw misek Bubusia to aż drgawek dostał z podniecenia
(bidulek jest na diecie dla alergików)...
mar9 pisze: są też tzw. "1"
Myszeńk@ pisze:mar9 pisze: są też tzw. "1"
Znaczy Purina_1, w zielonych opakowaniach![]()
![]()
![]()
Kciuki za niejadka.
Kasiu, i jakby co, pamiętaj, że obiecałam Ci wsparcie. Pisz.
mar9 pisze:Myszeńk@ pisze:mar9 pisze: są też tzw. "1"
Znaczy Purina_1, w zielonych opakowaniach![]()
![]()
![]()
to chyba nie jest z puriny, takie puszki 400 gramowe, z dużą jedynką jako nazwą na etykiecie, widuję toto w Realu, sorry ale nigdy się temu z bliska nie przyglądałam i nie wiem, kto to produkuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 63 gości