Alienor pisze:OK, mam nadzieję, że będę mogła odebrać w sobotęPo prostu zmiany nam się z hidi często rozjeżdżają i wtedy trudno cokolwiek ustalić.
Bożenka jutro przekaże klucze Gosi i bedziesz mogła je odebrć w sobote na imprezie:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:OK, mam nadzieję, że będę mogła odebrać w sobotęPo prostu zmiany nam się z hidi często rozjeżdżają i wtedy trudno cokolwiek ustalić.
Filomen pisze:Mara S pisze:Czyli dopiero później siędowiemy co z tą biedną kicią:(? CZy moze ktoś juz coś wie?
Baśka jest niemozliwa - wszystkich trzyma w napięciu - zdradze tajemnicę, wiem od Piotrka. Kicia nie ma białaczki, na szczęście, podobno to powikłania od kociego kataru. Dostała leki, wierzę w dr Ewelinę![]()
Reszte napisze Basia
mar_tika pisze:Alienor pisze:OK, mam nadzieję, że będę mogła odebrać w sobotęPo prostu zmiany nam się z hidi często rozjeżdżają i wtedy trudno cokolwiek ustalić.
Bożenka jutro przekaże klucze Gosi i bedziesz mogła je odebrć w sobote na imprezie:)
Mara S pisze:Jak ktoś ją złapie (mogę pomóc) to ją mogę wziąść na dt bo póki co nadal nie złapałam kotki z małym/małymi z klatki obok- szkoda, że nie mogę pożyczyć tego chwytaka bo kotka da się podejść na ok. 0.5m
Mała1 pisze:hyhy, terenia 1-to nie ja![]()
aczkolwiek też mam codziennie takie telefony-tylko że ja już nawet się nie zastanawiam skąd ten ktoś ma mój numer
mam wrażenie ,że mój numer ma cała południowa Polska![]()
i że ja to mam wszędzie w/g wszystkich max blisko
trzymam za wolontariat
mam nadzieje ,że jakoś się Wam to poukłada
mar_tika pisze:Mara S pisze:Jak ktoś ją złapie (mogę pomóc) to ją mogę wziąść na dt bo póki co nadal nie złapałam kotki z małym/małymi z klatki obok- szkoda, że nie mogę pożyczyć tego chwytaka bo kotka da się podejść na ok. 0.5m
A dlaczego nie możesz pożyczyć chwytaka?Nie rozumiem ?
Gosiu klucze przekaż Marzenie(Alienor).No chyba że nie bedzie Marzenki na imprezie to daj je Baśce:)
No ja powiem szczerze że też nie rozumiem tej rejonizacji.Wszak Pepsi i Petra które były u mnie na Dt pochodzą z Dąbrowy i powiem szczerze nie patrzylam na to czy przypadkiem nie mają na tyłku wytatuowanego Made In Dąbrowa czy Sosnowiec.Dla mnie kot w potrzebie to kot w potrzebie i tyle .Nie ważne skąd jest
mar_tika pisze:
Mara S pisze:mar_tika pisze:
No pytałam Basię i powiedziała, że nie ma sznas bo chwytak jest przeznaczony tylko do podawania kotom leków
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 58 gości