Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:[quote="Mruśkowo] Moja Duża ZAWSZE się cieszy jak się bawię wołem. I mówi, że jestem sprawna jak małpka. Co to jest małpka?
Duża też czasem nazywa mnie maupą. Czy to to samo? Nusia? Wiesz?[/color][/quote]
Lecę zapytać!!!!!! dam znać - Nusia[/quote]
bozena640 pisze:Marzenia11 pisze:[quote="Mruśkowo] Moja Duża ZAWSZE się cieszy jak się bawię wołem. I mówi, że jestem sprawna jak małpka. Co to jest małpka?
Duża też czasem nazywa mnie maupą. Czy to to samo? Nusia? Wiesz?[/color][/quote]
Lecę zapytać!!!!!! dam znać - Nusia[/quote][/quote]
Nusia dowiedziałaś się, my też chcielibyśmy wiedzieć![]()
Gromadka[/quote]
bozena640 pisze:Nam zawsze Duffy wszystkie piórka zabiera![]()
Nawet jak Duża kupiła nam wędkę to Duffy pierwsza podzieliła wędkę. Sobie zabrała zabawkę z końca wędki, a nam zostawiła resztę. Ona ma szczęście, że jest najmłodsza i musimy jej ustępować![]()
Gromadka
Mruśkowo pisze:bozena640 pisze:Nam zawsze Duffy wszystkie piórka zabiera![]()
Nawet jak Duża kupiła nam wędkę to Duffy pierwsza podzieliła wędkę. Sobie zabrała zabawkę z końca wędki, a nam zostawiła resztę. Ona ma szczęście, że jest najmłodsza i musimy jej ustępować![]()
Gromadka
To Wy ustępujecie najmłodszemu?Duża mi zawsze powtarza, że starszy ma pierwszeństwo, a ja jestem szczyl i dostaję druga.
bozena640 pisze: Ona ma szczęście, że jest najmłodsza i musimy jej ustępować![]()
Gromadka
Marzenia11 pisze:
My, Małe Czarne, też ustępujemy starszym Burym. Ja np. jak biegnie bura Duża tood razu przewracam się na bok i pokazuję, ze ona tu rządzi. Nutka i Notka tez tak robią. Wiadomo, bure są dłużej tu i mają pierwszeństwo. Muszę powiedzieć nutce i Notce, że nie wszyscy starszym ustępują i że może być odwrotnie. Ciekawe co one na to powiedzą. - Nusia
bozena640 pisze: Jak ktoś się buntował, to ja żałośnie miauczałam i wtedy Duża wkraczała i dostawałam co chciałam. Teraz już mi nikt nie podskoczy
Marzenia11 pisze:bozena640 pisze: Jak ktoś się buntował, to ja żałośnie miauczałam i wtedy Duża wkraczała i dostawałam co chciałam. Teraz już mi nikt nie podskoczy
Widzisz, to nie koty sobie wychowałaś, lecz Dużą. Bo u nas jest tak, ze jak ktoraś z nas dyskutuje z Burymi i Duża wkracza to ZAWSZE trzyma stronę burych.. Natomiast np. jeśli ja coś chcę od Dużej sam na sam to faktycznie zawsze to dostaję.. No, tylko mi nie można jej plecaka drapać... - Nusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 45 gości