Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 6:44 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:Ahas...........i jeszcze jedno. :lol:

Jutro jedziemy z Mokkunią do Pani Dr w Chorzowie z Piotrem od Ewy - ślicznie dziękujemy za transport.
Ok. 12 ruszamy :)
Prosimy trzymajcie kciuki za diagnozę - boję się troszkę, no ale .........musimy coś działać :|

:ok: :ok: :ok:
dzień dobry wtorkowo :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 22, 2010 7:29 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Jakieś informacje o wolontariacie są na 99 stronie wątek schroniska Sosnowiec na dogomanii
http://www.dogomania.pl/threads/134487- ... -potrzebujące-miłości!!!/page99
Jutro chyba zebrania nie będzie rozpocznie się ewidencja.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 22, 2010 7:32 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Ja też strasznie się cieszę, że Kiki w nowym domku :1luvu:

Niestety z Wrockiem i transportem pomóc nie mogę ale na krótszych trasach daję radę więc jeżeli będzie ustalone coś na temat Kostka to dajcie znać, w popołudniowych godzinach piszę się na transport.
A tak przy okazji to chciałam poprosić Mikuś o konto na pw żebym mogła dołożyć się na nowy dach, a oprócz tego mam pytanie, czy nie trzebaby było poszukać w sklepie z farbami preparatów które mają zapobiegać powstaniu nowego grzyba i maluje się nimi ścianę zanim położy się warstwę farby?

I jak Sylwek i jego grzyb? :|

Faktycznie ta godzina jest bez sensu, mam nadzieje właśnie że zebranie przełożą na normalną godzinę....
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Wto cze 22, 2010 8:58 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Jutro jedziemy z Mokkunią do Pani Dr w Chorzowie z Piotrem od Ewy - ślicznie dziękujemy za transport.
Prosimy trzymajcie kciuki za diagnozę - boję się troszkę, no ale .........musimy coś działać :|

Powodzenia dziewczyny ,oby powód jej ślepoty był nprawdę błahy :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 22, 2010 13:49 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

mar_tika pisze:

Powodzenia dziewczyny ,oby powód jej ślepoty był nprawdę błahy :ok:

No właśnie - bo jest już przed trzecią a Basia nie daje znaku , może się sprawa przedłużyła albo Pani Doktor robi jakiś zabieg ???

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto cze 22, 2010 13:51 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

W kwestii dyżurów na przyszły tydzień - mogę wziąć czwartek i niedzielę, oba wieczór - tym razem wczesny :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 22, 2010 14:03 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Alienor pisze:W kwestii dyżurów na przyszły tydzień - mogę wziąć czwartek i niedzielę, oba wieczór - tym razem wczesny :wink:

Super dziękujemy bardzo, u nas następne 2 - 3 tyg. będę ciężkie bo ja i Bona mamy urlop.
Basiu proszę nanieś ten dyżur na grafiku w kociarni obysmy się nie pogubiły.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 22, 2010 15:00 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Alienor pisze:W kwestii dyżurów na przyszły tydzień - mogę wziąć czwartek i niedzielę, oba wieczór - tym razem wczesny :wink:

Tylko bardzo proszę nie dorabiaj kluczy. Dobrze?
MIKUŚ

Post » Wto cze 22, 2010 15:03 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Basia a podejdziesz jutro na 10 do schroniska zeby pomóc w ewidencji kotów? Fajnie by było gdyby ktoś był od nas.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto cze 22, 2010 15:05 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Jeśli dożyję :D

Reszta info później. Biegnę na kurs...... :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto cze 22, 2010 15:58 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Czyli dopiero później siędowiemy co z tą biedną kicią:(? CZy moze ktoś juz coś wie?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 22, 2010 16:05 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Mara S pisze:Czyli dopiero później siędowiemy co z tą biedną kicią:(? CZy moze ktoś juz coś wie?

Baśka jest niemozliwa - wszystkich trzyma w napięciu - zdradze tajemnicę, wiem od Piotrka. Kicia nie ma białaczki, na szczęście, podobno to powikłania od kociego kataru. Dostała leki, wierzę w dr Ewelinę :)
Reszte napisze Basia

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto cze 22, 2010 16:39 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:

Klucze można pożyczyć na czas ich nieobecności od Bozeny lub Teresy :)
Baśka dzwoniła mówiła że z kotką nie jest źle.Tak jak Ewa pisze test na białaczkę wyszedł negatywny,morfologia jest w miarę ok.Pani doktor jest dobrej mysli.Taki stan oczu to efekt powikłań po kalcywirozie i pani doktor ma nadzieję że po serii leków powoli trzecia powieka zejdzie i kotka świat zobaczy na własne oczy :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 22, 2010 17:00 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:

Klucze można pożyczyć na czas ich nieobecności od Bozeny lub Teresy :)
Baśka dzwoniła mówiła że z kotką nie jest źle.Tak jak Ewa pisze test na białaczkę wyszedł negatywny,morfologia jest w miarę ok.Pani doktor jest dobrej mysli.Taki stan oczu to efekt powikłań po kalcywirozie i pani doktor ma nadzieję że po serii leków powoli trzecia powieka zejdzie i kotka świat zobaczy na własne oczy :ok:

To pieknie, super wiadomosci :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto cze 22, 2010 17:09 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

OK, mam nadzieję, że będę mogła odebrać w sobotę :) Po prostu zmiany nam się z hidi często rozjeżdżają i wtedy trudno cokolwiek ustalić. :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]