ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 21, 2010 6:53 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

kiche_wilczyca pisze:oooo przyszło mi do głowy -wydrukować i porozwieszać w okolicy, może ktoś coś wie

Tylko ,że jego właścicielka tak jak mówiłam obecnie nie chodzi ,bo jest po operacji kręgosłupa.
Sąsiadka cały czas opiekuje się nią ,więc też za bardzo nie może pomóc...
A czy któraś z Was jest z okolic Katedry ?
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pon cze 21, 2010 7:08 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

nika28 pisze:Dzisiaj przejeżdżałam tamtędy, ale nie widziałam żadnego kota...
5 dni... Czarno to widzę... Na pewno był głodny i coś zjadł :(

Nika ,on nie umrze jak zje coś czego nie toleruje ,ale jeśli jadł by to dłuższy czas wtedy jest zagrożenie życia.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 7:10 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Blue pisze:Tak czy owak warto to zrobic - ale u chorego kota przede wszystkim - porozwieszac ogloszenia w pobliskich (i mniej pobliskich) lecznicach weterynarii - jesli ktos go przygarnie wczesniej niz pozniej wyladuje z nim u lekarza.

Trzymam kciuki za znalezienie czarnulka :ok:

Ja mogę zrobić wzór do wydruku ,ale nie jestem w stanie wywiesić tego we wszystkich łódzkich lecznicach ,więc proszę o pomoc.
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 9:03 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Trzeba porozwieszać ogłoszenia w okolicy, koniecznie.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon cze 21, 2010 9:05 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Czy ktoś mógłby się przelecieć w okolicach katedry i porozwieszać ogłoszenia? Ja odpadam, co prawda będę w Łodzi cały dzień, ale mam dużo spraw do załatwienia i nie dam rady tego zrobić :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 21, 2010 13:55 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

kiche_wilczyca pisze:Czy ktoś mógłby się przelecieć w okolicach katedry i porozwieszać ogłoszenia? Ja odpadam, co prawda będę w Łodzi cały dzień, ale mam dużo spraw do załatwienia i nie dam rady tego zrobić :(

ogłoszenia wiszą. Widziałam je, jak ganiałyśmy za dziczkami na tej Wólczańskiej. Nawet w tej bramie, co łapałyśmy też wisiało
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 21, 2010 17:08 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Georg-inia pisze:
kiche_wilczyca pisze:Czy ktoś mógłby się przelecieć w okolicach katedry i porozwieszać ogłoszenia? Ja odpadam, co prawda będę w Łodzi cały dzień, ale mam dużo spraw do załatwienia i nie dam rady tego zrobić :(

ogłoszenia wiszą. Widziałam je, jak ganiałyśmy za dziczkami na tej Wólczańskiej. Nawet w tej bramie, co łapałyśmy też wisiało

Ok ,dzięki za info :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 19:10 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Poprosiłam o banerek...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 21, 2010 19:15 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Agulas74 pisze:Poprosiłam o banerek...

Dziękuję :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 20:29 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Rozmawiałam wczoraj z panią Małgosią - tak, ogłoszenia wiszą, sąsiedzi z okolicy wiedzą, że kitek jest poszukiwany, okoliczne karmicielki są powiadomione. Zauważyły jakiegoś nowego czarnego kota, nawet podszedł, ale potem uciekł. Będą zwracały uwagę, dadzą znać gdy znów się pojawi. Raczej sądzą, że to jednak nie był Kitek, wydawało im się, że to kotka, nie zdążyły zobaczyć czy ma te blizny.
Kitek początkowo był bardzo nieufny, wręcz agresywny do obcych, potem (gdy pani Małgosia zaczęła chorować i do opieki nad nim przychodziły różne osoby) stał się spokojniejszy, chociaż trudno powiedzieć, że przyjacielski. Nie wiadomo jak się zachowa gdy będzie bardzo głodny i słabszy - czy podejdzie do kogoś prosząc o pomoc czy wprost przeciwnie.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon cze 21, 2010 20:33 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Niech to będzie on, odłowić jakoś się odłowi. Ale niech to będzie on....

WarKotka

Post » Pon cze 21, 2010 20:46 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Oby to był Kitek , ja mogę go łapać ,drugą osobę też pewnie jakąś wynajde...
Dziewczyny ,módlcie się żeby to Kitek był -błagammm... !
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Post » Pon cze 21, 2010 20:55 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

Post » Pon cze 21, 2010 21:25 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Agulas74 pisze:Poprosiłam o banerek...

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/hbbv][img]http://tnij.org/hbbu[/img][/url]

Bardzo proszę :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pon cze 21, 2010 21:26 Re: ZAGINĄŁ KOCUREK , CHORE NERKI ,JEST W TRAKCIE LECZENIA Łódź

Kittek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113008][img]http://tnij.org/kittek[/img][/url]

edit: właśnie zobaczyłam na banerkowym, że Dzikuska zrobiła ;).
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

[poprzednia][następna]