Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 10:25 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Pani wczoraj miała zadzwonić i nie zadzwoniła.
Dziewczynka już prawie dobrze. Szaleje z siostrą i zaprzyjaźniają się z węgielkami.
Kolejne 4 też by chciały tak ciekać z nimi, i gdy tylko się uchyli drzwi, to one myk....i już pełnia szczęścia.
Bardzo mi ich szkoda, bo to straszne przylepki są i bardzo spragnione miłości. :crying:
Ja z 18 kotami nie jestem im w stanie tego zapewnić. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie cze 20, 2010 10:36 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Czy te adopcje wreszcie sie ruszą!!!
Boze-jak Ty dajesz radę Aniu!! 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 20, 2010 19:03 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Pani moze zapomniala...

Jak tam czas Twoj? Na razie malutkie sa w bezpieczenstwie, a milosci dosc masz i dajesz, one to wiedza. Rozerwac sie nie mozesz Zlotko. Nie martw sie i usmiechaj sie do nich.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie cze 20, 2010 19:43 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

kasia86 pisze:Pani wczoraj miała zadzwonić i nie zadzwoniła.
Dziewczynka już prawie dobrze. Szaleje z siostrą i zaprzyjaźniają się z węgielkami.
Kolejne 4 też by chciały tak ciekać z nimi, i gdy tylko się uchyli drzwi, to one myk....i już pełnia szczęścia.
Bardzo mi ich szkoda, bo to straszne przylepki są i bardzo spragnione miłości. :crying:
Ja z 18 kotami nie jestem im w stanie tego zapewnić. :(

Dobrze Ci idzie. :ok: Ja jestem pełna podziwu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Nie cze 20, 2010 20:06 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Aniu - Wiem, ze Ci ciezko - ale napewno warto znalezc 100% domek i spac spokojnie niz tak jak stalo sie wlasnie na jednym z watkow w Bialymstoku.Wydano seniorke z choroymi oczkami w dodatku bez umowy adopcyjnej i koteczka zostala wyrzucona na ulice.Kotka, ktora od malenkosci byla u starszych ludzi, a ktorzy sa juz starzy i mimo, ze bardzo kochaja swoje kotki nie sa w stanie pielegnowac i karmic te koty. Nie rozumie tylko adlaczego wlasnie chorego kota zdecydowali sie oddac - przezciez byla z nimi od kociaka.Nie rozumie czasami swiata i ludzi :placz: Ci co ja wzieli jacys gowniarze - kazali sobie jeszcze przywiezc taksowka, kicia w transporterku posiusiala sie i skupkala i dyszala z otwartym pysiem....a jednak wyrok na niej wykonano.Zostawiono ja u obcych, ktorzy i tak ja wyrzucili po kilku dniach...tragedia :crying:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie cze 20, 2010 20:24 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Cindy pisze:Aniu - Wiem, ze Ci ciezko - ale napewno warto znalezc 100% domek i spac spokojnie niz tak jak stalo sie wlasnie na jednym z watkow w Bialymstoku.Wydano seniorke z choroymi oczkami w dodatku bez umowy adopcyjnej i koteczka zostala wyrzucona na ulice.Kotka, ktora od malenkosci byla u starszych ludzi, a ktorzy sa juz starzy i mimo, ze bardzo kochaja swoje kotki nie sa w stanie pielegnowac i karmic te koty. Nie rozumie tylko adlaczego wlasnie chorego kota zdecydowali sie oddac - przezciez byla z nimi od kociaka.Nie rozumie czasami swiata i ludzi :placz: Ci co ja wzieli jacys gowniarze - kazali sobie jeszcze przywiezc taksowka, kicia w transporterku posiusiala sie i skupkala i dyszala z otwartym pysiem....a jednak wyrok na niej wykonano.Zostawiono ja u obcych, ktorzy i tak ja wyrzucili po kilku dniach...tragedia :crying:

O Boże! :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie cze 20, 2010 20:33 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

viewtopic.php?f=1&t=107237&start=0 Jesli masz czas to przeczytaj ostetnie posty - bylam niesympatyczna, ale musialam napisac co o tym mysle

Cindy

Post » Pon cze 21, 2010 7:29 Re: Dwie dzidzie, szukają DS razem biało-ruda już nie w szpitalu

Dzisiaj dla odmiany biała jest chora. Rano nie chciała jeść i wymiotowała śliną. Kupę zrobiła normalną. Jest taka przymulona...
Mam dosyć.... :crying:

Białoruda szaleje i wszystko w porządku.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon cze 21, 2010 8:53 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

Z maluchami tak bywa. Daj jej Lakcid . Podziel go na dwie porcje. Nie namawiaj do jedzenia. Obserwuj. Gdyby wymiotowała jeszcze jutro to jednak trzeba do weta.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon cze 21, 2010 8:58 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

ojej biedne malenstwo... :(
kciuki za zdrowko :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon cze 21, 2010 10:03 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

Byliśmy już u weta.
Biała dostała antybiotyk 48 godzinny i kroplówkę podskórnie.
Na kontroli była tez białoruda i mam jej dalej podawać antybiotyk.

Węgilki też były, to znaczy Lasiu, który już prawie zdrowy, ale do 10 dni mam podawać antybiotyk, a Lilce też mam go dać.

Biała właśnie znowu zwymiotowała śliną. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon cze 21, 2010 10:05 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

Nie przestanie sie te wieczne dziwowanie swiata? Przeciez maluszki nikom nic zlego nie zrobily! Wkurzyc sie idzie. Przytul mocno lalusie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon cze 21, 2010 14:07 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

Biała zachowuje się normalnie, to znaczy bawi, cieka, nawet sama zjadła, ale po chwili wszystko zwymiotowała. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon cze 21, 2010 14:12 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

Biala Sniezynko - zdrowiej :crying:
mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam

Cindy

Post » Pon cze 21, 2010 14:17 Re: Dwie dzidzie, szukają DS, dla odmiany biała chora...:(

kurcze, co z tymi wymiotami :? :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]