Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Prawoglobulina dostepna w Gdyni, ok 16zl za 1 ml, na kociaka 1ml aczkolwiek dr nie poleca, bo to dla psow z tego co pwoiedzial, ja nie mam wiedzy...ale jest dostepna, w razie co Poker proponowała że jej małz zawiezie z Gdyni do malborka dzis wieczor tą parwoglobuline, narazie Iwonka jest u weta...zobaczymy co powie po powrocie ...
ifciastu pisze:Wet nie ma juz testów na pp u siebie, trzeba zamówić![]()
Pobrał krew do badania od dwóch kociaków i jutro będzie wiadomo jak leukocyty...
Dodatkowo pobierał dziś krew od Tigo, żeby sprawdzić jak nerki.
Marea pisze:ifciastu pisze:Wet nie ma juz testów na pp u siebie, trzeba zamówić![]()
Pobrał krew do badania od dwóch kociaków i jutro będzie wiadomo jak leukocyty...
zła wiadomość, czas czas się liczy...
Agn pisze:Marea pisze:ifciastu pisze:Wet nie ma juz testów na pp u siebie, trzeba zamówić![]()
zła wiadomość, czas czas się liczy...
Dokładnie.
Wg mnie powinnyście kombinować ściągnięcie surowicy na już. Bo zanim będą wyniki [a te nie wiadomo, czy na pewno potwierdzą diagnozę], a potem jeszcze zanim surowica dojedzie, to miną kolejne cenne godziny. A przypadek tej malutkiej, która odeszła w nocy wskazuje na to, że wszystko może potoczyć się bardzo szybko.
Agn pisze:Marea pisze:Prawoglobulina dostepna w Gdyni, ok 16zl za 1 ml, na kociaka 1ml aczkolwiek dr nie poleca, bo to dla psow z tego co pwoiedzial, ja nie mam wiedzy...ale jest dostepna, w razie co Poker proponowała że jej małz zawiezie z Gdyni do malborka dzis wieczor tą parwoglobuline, narazie Iwonka jest u weta...zobaczymy co powie po powrocie ...
Żaden wet 'nie poleci' tej procedury. Jednak na forum wiele kotów dostaje Caniserin bez skutków ubocznych, za to z dobrym efektem leczniczym. Również wielu wetów się przekonało do stosowania tej parwoglobuliny u kotów. Faktem jest, że czasem podanie Caniserinu nie pomaga, ale nie wynika to z samej parwoglobuliny, co raczej z tego, że podano ja za późno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, muza_51 i 77 gości