U mnie Gerda miała takie oczyska.I to z dnia na dzień trzecia powieka pokryła prawie całą gałkę oczną.Leczyła ją moni_citroni już u siebie w Niemczech.Napisze do niej maila ,bo powiem szczerze nie wiem jaka była diagnoza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Ja pierniczę rzeczywiście oczy w opłakanym stanie.Baska tak jak rozmawiałyśmy trzeba z nią zapierniczać do jakiegoś mądrego weta.Mam nadzieję że rozmawialaś z Ewą?
U mnie Gerda miała takie oczyska.I to z dnia na dzień trzecia powieka pokryła prawie całą gałkę oczną.Leczyła ją moni_citroni już u siebie w Niemczech.Napisze do niej maila ,bo powiem szczerze nie wiem jaka była diagnoza
terenia1 pisze:DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(21.06) R HIDI W TERESA
WTO(22.06) R ..... W ......
ŚRO(23.06) R BOŻENA W TERESA
CZW(24.06) R HIDI W .......
PIĄ(25.06) R ..... W .......
SOB(26.06) R MARTYNA W .......
NIED(27.06) R DOROTA W ........
kurcze brakuje nam 7 dyżurów, dziewczyny proszę deklarujcie się na dyżury, chyba że od mojej ostatniej wizyty w kociarni coś się zmieniło jutro mam dyżur więc sprawdzę i naniosę![]()
Ja po dwóch dniach imprezowania i nieobecności na miau nie mam siły czegoś madrego wymyślićjutro mam wieczorny dyzur w kociarni i spiszę wyniki Tani i założę jej odrębny wątek.
Iweta pisze:mar_tika pisze:Ja pierniczę rzeczywiście oczy w opłakanym stanie.Baska tak jak rozmawiałyśmy trzeba z nią zapierniczać do jakiegoś mądrego weta.Mam nadzieję że rozmawialaś z Ewą?
Najblizszy okulista to Aleksander Gierek,Katowice 40-514 ,Ceglana 67 ale to tylko jesli jest nie skomplikowany przypadek. Wiem , po badaniu Bogusia, badajac go przyrządami okulistycznymi nie zobaczył odklejonych siatkówekco dr Kiełbowicz zobaczył okiem uzbrojonym tylko w szkło powiększające
![]()
Słyszałam ostatnio też o Oliwierze Sobiku http://www.lecznica.net.pl/przychodnia_ ... wnicy.html
To chyba jedyni w niedalekiej odległości od Sosnowca, jeszcze jest w Krakowie ale moze njpierw trzeba spróbować na miejscu.
gosiakot pisze:Iweta pisze:mar_tika pisze:Ja pierniczę rzeczywiście oczy w opłakanym stanie.Baska tak jak rozmawiałyśmy trzeba z nią zapierniczać do jakiegoś mądrego weta.Mam nadzieję że rozmawialaś z Ewą?
Najblizszy okulista to Aleksander Gierek,Katowice 40-514 ,Ceglana 67 ale to tylko jesli jest nie skomplikowany przypadek. Wiem , po badaniu Bogusia, badajac go przyrządami okulistycznymi nie zobaczył odklejonych siatkówekco dr Kiełbowicz zobaczył okiem uzbrojonym tylko w szkło powiększające
![]()
Słyszałam ostatnio też o Oliwierze Sobiku http://www.lecznica.net.pl/przychodnia_ ... wnicy.html
To chyba jedyni w niedalekiej odległości od Sosnowca, jeszcze jest w Krakowie ale moze njpierw trzeba spróbować na miejscu.
BASIU ,kotusia ma oczy tragiczne , trzeba iść natychmiast z nią do okulisty. A może nie łazić gdzie indziej tylko trzeba jechać z nią od razu do dobrego dr-a we wrocławiu ??? SKONTAKTUJ SIĘ PROSZĘ ze mną w tej sprawie bo to jest chyba super pilne. Trzeba by ustalić jak się dostać do wrocka z kotkiem ,coś czuję że ta kicia nie może czekać. Coś się wymyśli -wrocław nie jest na końcu świata.
Kciuki za biedactwo![]()
![]()
gosiakot pisze:BASIU ,kotusia ma oczy tragiczne , trzeba iść natychmiast z nią do okulisty. A może nie łazić gdzie indziej tylko trzeba jechać z nią od razu do dobrego dr-a we wrocławiu ??? SKONTAKTUJ SIĘ PROSZĘ ze mną w tej sprawie bo to jest chyba super pilne. Trzeba by ustalić jak się dostać do wrocka z kotkiem ,coś czuję że ta kicia nie może czekać. Coś się wymyśli -wrocław nie jest na końcu świata.
Kciuki za biedactwo![]()
![]()
terenia1 pisze:gosiakot pisze:BASIU ,kotusia ma oczy tragiczne , trzeba iść natychmiast z nią do okulisty. A może nie łazić gdzie indziej tylko trzeba jechać z nią od razu do dobrego dr-a we wrocławiu ??? SKONTAKTUJ SIĘ PROSZĘ ze mną w tej sprawie bo to jest chyba super pilne. Trzeba by ustalić jak się dostać do wrocka z kotkiem ,coś czuję że ta kicia nie może czekać. Coś się wymyśli -wrocław nie jest na końcu świata.
Kciuki za biedactwo![]()
![]()
Byłam dziś na dyżurze w kociarni faktycznie kicia ma oczy w tragicznym stanie, zdjęcia nawet tego nie oddają jak to wyglądanie wiem mam wrażenie, że kotka nie widzi, reaguje na dzwięk, jak ją dotknęłam to strasznie drżała, boi się bo chyba nie wie gdzie jest
całe oczy praktycznie są przesłonięte trzecią powieką
nie wygląda to wszystko dobrze kotka jest wystraszona i totalnie zdezorientowana, Basia skontaktuj się z Gosią, ja uważam że jutro trzeba koniecznie jechać z nią na pierwsze oględziny do weta, i już myśleć co dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 135 gości