POWODZ U BIAFRY!5zl nakarmi jednego konia pomozmy po powodzi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 14:51 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Mysle, ze faktycznie remontowe ma remont musza pojsc.

W takim razie glosno wolamy, kto pomoze dozbierac jeszcze 130 zl do siana?

I drugie glosne wolanie: Kto pomoze i zrobi bannerek allegro? bo my tu malo kumate....
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie cze 20, 2010 15:18 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Może poproście w wątku bannerkowym: viewtopic.php?f=8&t=107912

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Nie cze 20, 2010 15:29 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

ja zrobiłam w Krakvecie zakupy w ubiegły poniedziałek, pani zadzwoniła do mnie w piątek i z wielkim patosem poinformowała mnie, ze paczka JUŻ została skompletowana. Albo mają tam kosmiczny bajzel i olewają klientów, albo az tyle sprzedają, ale... jakos bliższa jest mi pierwsza wizja :?
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Nie cze 20, 2010 16:41 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Jana pisze:
Jana pisze:Na konto 3x pofrunęło 300 zł. :mrgreen:

Z miau było 200,00 (150,00 za kolczyki i 50,00 za legowisko by Kocurro), z dogo 100,00.

Jest jeszcze jedna wpłata z dogo 50,00 zł. + 25,00 zł. ode mnie (dostałam od kogoś na koty) no i zapomniałam, że wiszę 27,00 za bazarek aka-nina, więc razem przeleję w poniedziałek 102,00.

Fajnie, że się dowiaduje w ten sposób, na szczęście zaglądam na wątek, po pw żadne do mnie nie doszło.. Dolicz jeszcze za przesyłkę a ja już wyslę za swoje i poproszę adres. Na pw.
jak się gdzieś pomylę, coś zapomnę- krzyczeć! :) nr do mnie 668250065

aka_nina

Od: Czw paź 01, 2009 10:53

Post » Nie cze 20, 2010 21:44 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Chiara pisze:
3 x pisze:
jesli nie bedzie jeszcze decyzji geologóe to pieniązki najpewniej pójda na karmę dla koników
ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia?
priorytety w wydawaniu pieniązków okresla Iza :)
ja tylko biernie wykonuję przelewy ;)

Jeśli wydasz pieniądze zebrane na remont na jedzenie dla koni zaowocuje to przypuszczalnie utratą zaufania części darczyńców. Jeśli zbieraliśmy na konkretne cele na prywatne konta daliśmy słowo, że na to zostaną wykorzystane i wtedy ustaliliśmy priorytety. Pomijając rzeczywiste nadwyżki zmiana priorytetów po fakcie stawia nas wszystkich w kiepskim świetle i zapewne zemści się w przyszłości. Część ludzi wycofa pomoc, gdy będziesz zbierać od nowa na ten sam cel.

pędze się wytłumaczyć

nie zamierzam zmieniać i przesuwać pieniązków między kontami
chodziło mi o pieniązki od Jany
które napisała ze przelała na moje konto
poprzednie Jana wpłaciła z dopiskiem na budowlane bo wtedy tam zbieraliśmy na najpilniejsze potrzeby

teraz ponieważ roboty są w zawieszeniu przez opinię geologów której jeszcze brak, co zapewne jest wynikiem tego że pani wójt wyjechała na urlop
zaproponowalam (chociaż moze niefortunnie dobrałam słowa) żeby pieniązki poszły na konto bytowe dla zwierzaków

pieniązki do tej pory wpłacone na konto budowlane zostaną tam aż do przelania Izie na konto przez nią wskazne (zeleży to pewnie od tego czy roboty będą dotyczyły Fundacji czy będa prywatnie robione - typu podłączenie wody z sasiadem czy załatanie drogi z sąsiadem, który faktury nie wystawi)

na jaki cel Jana przelała pieniązki jeszcze nie wiem, bo do mnie nie doleciały
ale jeśli się zgodzi to na na spółkę z pieniązkami z moich bazarków na dogo z których dla Biafry powinno być ok 200 zł a może więcej bo bazarki jeszcze kilka dni trwają
chciałabym zakupić kantarki dla koni - o których pisała Anna
co uzgodniłam dzisiaj z Izą telefonicznie
pytanie tylko czy pieniązki od Jany mogę wykorzystać na ten cel?

za zamieszanie i nieporozumienie - przepraszam :oops:

mam jeszcze dobrą wiadomośc z dogo
zgłosiła się osoba która zaponsoruje Maciusiowi całą wyprawkę :ok:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Nie cze 20, 2010 21:46 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Anna_33 pisze:Mysle, ze faktycznie remontowe ma remont musza pojsc.

W takim razie glosno wolamy, kto pomoze dozbierac jeszcze 130 zl do siana?

I drugie glosne wolanie: Kto pomoze i zrobi bannerek allegro? bo my tu malo kumate....

do musli ;)

do musli brakuje jeszcze 110 zł
20 zł dołoży osoba która zgłosiła się do mnie na pw - z miau :)

dziekuję :)

3 x

Post » Nie cze 20, 2010 22:17 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Oj tam, muesli, siano, wazne, ze do jedzenia i dla koni :wink:

Czyli musimy uciulac jeszcze 110 zl, codziennie troche mniej, moze sie uda....
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon cze 21, 2010 7:48 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

popołudniu przeleje dyszke tylko konto poprosze na prv
Obrazek

Flortee

Post » Pon cze 21, 2010 8:04 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Flortee pisze:popołudniu przeleje dyszke tylko konto poprosze na prv

dziękuję :)

pw poszło

dogo nam się wzieło i spsuło ech

3 x

Post » Pon cze 21, 2010 13:04 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

3X - poszło ode mnie 20 zeta na musli
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Pon cze 21, 2010 13:44 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

IrenaIka pisze:3X - poszło ode mnie 20 zeta na musli

dziękuję :)

juz chyba tylko 80 albo 70 zł brakuje nie mogę edytowac postów na dogo i sie zgubiłam w rachubie
ale jak wieczorem uda mi sie edytowac to odzyskam rachubę ;)

3 x

Post » Pon cze 21, 2010 14:36 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Wlasnie zrobilam awanture telefoniczna w krakvecie, bo wszystkie inne srodki niestety zawiodly :( Wymiana uprzejmych maili i telefonow konczyla sie tym, ze lgarstwo gonilo lgarstwo. Zazadalam natychmiastowego zwrotu kasy i potwierdzenia przelewu mailem, bo niestety nie sadze bysmy byli w stanie wymoc realizacje naszego zamowienia. Nie moglam w nocy spac tak sie martwie o nasze pieniadze. Pomyslimy o zakupach gdzie indziej.

Ostrzegam Was przed Krakvetem - to niewyobrazalnie niesolidna firma. Nasza kase dostali juz 26 maja i do dzis probuja mnie zwodzic i klamac :x :x :x

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon cze 21, 2010 14:39 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

http://www.telekarma.pl/

Ja ostatnio brałam stąd i było naprawdę szybko. Może ceny będą sprzyjające?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon cze 21, 2010 16:09 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

ja dziś mialam awanture z kurierem z krakvetu, bo pan zadzownił do mnie o 6.50 RANO zeby mi powiedziec, ze bedzie u mnie o 11. Bo przecież kazdy kto płaci 20zł za przesyłkę kurierską weźmie w pracy urlop, zeby odebrać paczkę. Oszczędzę wam szczegółów, koniec końców też zrobilam tam ostatni raz zakupy. Chiara- jesli potrzebujesz wsparcia w 'mediacjach' służe pomocą. Mam nadzieje że sprawa sie wyprostuje, bo jak nie, to mam znajomego prawnika.

PS: własnie odebrałam od teściowej paczkę (Bogu dzieki ze ona nie pracuje, bo pan kurier odesłałby wszytsko do krakowa....)- zamowienie oczywiscie sie nie zgadza.... Mają szczescie za na moją korzyść, bo bym rozniosła ;)
Ostatnio edytowano Pon cze 21, 2010 18:21 przez Flortee, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Flortee

Post » Pon cze 21, 2010 17:16 Re: POWODZ U BIAFRY!!!Ewakuacja zwierzat.Foto str12-13

Chiara pisze:Wlasnie zrobilam awanture telefoniczna w krakvecie, bo wszystkie inne srodki niestety zawiodly :( Wymiana uprzejmych maili i telefonow konczyla sie tym, ze lgarstwo gonilo lgarstwo. Zazadalam natychmiastowego zwrotu kasy i potwierdzenia przelewu mailem, bo niestety nie sadze bysmy byli w stanie wymoc realizacje naszego zamowienia. Nie moglam w nocy spac tak sie martwie o nasze pieniadze. Pomyslimy o zakupach gdzie indziej.

Ostrzegam Was przed Krakvetem - to niewyobrazalnie niesolidna firma. Nasza kase dostali juz 26 maja i do dzis probuja mnie zwodzic i klamac :x :x :x

ja poki co z zamówieniami karmy psiej - raz nie mialam problemu tzn nie w rakvecie
tam nigdy nie kupowałam
zawsze szukalam gdzie najtaniej jest to co ja chcę
tylko w kontekscie Izy pisze

wiem ze końskie zdrowie jej nie dowiozło jeszcze wszystkiego musli ale wiem tez ze sa w kontakcie
ale dopytam jutro Izę (dzisiaj dam jej spokoj bo jeszcze jutro ma jakiś egzamin)
czy się z nia kontaktowali

w sumie jak kupilam to musli taniej to w pol godz po moim kliknięciu do mnie dzwonili zeby sie umówić gdzie dowiezc

ale dopytam Izę jak ona stoi z nimi w kontaktach

a teraz łapię za tel i będę Maciusiowi wyprawkę zamawiac bo już są dla niego pieniązki :)

nawet nie wiecie jak się cieszę ze Maciuś będzie miał wyprawkę :)

trzymam kciuki, zeby sprawa z zamówieniem się wyprostowała
dobrze ze Iza dostała inne paczki, no i te dary z Hlandii, mam nadzieję, ze dla kotów też coś dostała :ok:

3 x

[poprzednia][następna]