Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Jana pisze:Na konto 3x pofrunęło 300 zł.
Z miau było 200,00 (150,00 za kolczyki i 50,00 za legowisko by Kocurro), z dogo 100,00.
Jest jeszcze jedna wpłata z dogo 50,00 zł. + 25,00 zł. ode mnie (dostałam od kogoś na koty) no i zapomniałam, że wiszę 27,00 za bazarek aka-nina, więc razem przeleję w poniedziałek 102,00.
Chiara pisze:3 x pisze:
jesli nie bedzie jeszcze decyzji geologóe to pieniązki najpewniej pójda na karmę dla koników
ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia?
priorytety w wydawaniu pieniązków okresla Iza
ja tylko biernie wykonuję przelewy
Jeśli wydasz pieniądze zebrane na remont na jedzenie dla koni zaowocuje to przypuszczalnie utratą zaufania części darczyńców. Jeśli zbieraliśmy na konkretne cele na prywatne konta daliśmy słowo, że na to zostaną wykorzystane i wtedy ustaliliśmy priorytety. Pomijając rzeczywiste nadwyżki zmiana priorytetów po fakcie stawia nas wszystkich w kiepskim świetle i zapewne zemści się w przyszłości. Część ludzi wycofa pomoc, gdy będziesz zbierać od nowa na ten sam cel.
Anna_33 pisze:Mysle, ze faktycznie remontowe ma remont musza pojsc.
W takim razie glosno wolamy, kto pomoze dozbierac jeszcze 130 zl do siana?
I drugie glosne wolanie: Kto pomoze i zrobi bannerek allegro? bo my tu malo kumate....
Flortee pisze:popołudniu przeleje dyszke tylko konto poprosze na prv
IrenaIka pisze:3X - poszło ode mnie 20 zeta na musli
Chiara pisze:Wlasnie zrobilam awanture telefoniczna w krakvecie, bo wszystkie inne srodki niestety zawiodlyWymiana uprzejmych maili i telefonow konczyla sie tym, ze lgarstwo gonilo lgarstwo. Zazadalam natychmiastowego zwrotu kasy i potwierdzenia przelewu mailem, bo niestety nie sadze bysmy byli w stanie wymoc realizacje naszego zamowienia. Nie moglam w nocy spac tak sie martwie o nasze pieniadze. Pomyslimy o zakupach gdzie indziej.
Ostrzegam Was przed Krakvetem - to niewyobrazalnie niesolidna firma. Nasza kase dostali juz 26 maja i do dzis probuja mnie zwodzic i klamac![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus i 400 gości