Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.)w dt,szukają ds

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 12:15 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

no a co w nim nietaktownego? to że piszesz by dziewczyny następnym razem nie szukały pomocy, bo ty tracisz czas, te koty miały jechać do Ciebie????? twoja wypowiedz jest, jest wysoce nietaktowna! Pomoc znalazły, cel został osiągnięty! więc twoje osobiste wycieczki, by ktoś coś pisał albo nie, są bezzasadne i dość dziwne!

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Śro cze 16, 2010 12:17 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

Bakeneko pisze:nikos czy jakoś tak - nie oceniaj, ocenia się łatwo..... hm a zresztą.... trza robić swoje..... no to pyrsk :)
qlenka hm a ile ty z ciekawości tego czasu straciłaś i jak on jest cenny? :)
nie pomyślałyście że może ten domek znalazł się przed wami i zaoferował pomoc, nikos masz 5 postów i na forum jesteś niezbyt długo, a w miocie jest rudy kotek... w taki wypadku zalecana jest wysoka ostrożność by kot nie trafił do pseudo rozmnażacza, bez obrazy ale w dzisiejszych czasach naprawdę trzeba uważać komu oddaje się zwierzaki, pełno jest "kolesi" którzy wietrzą w tym niezły biznes... naprawdę nie chciałem cię obrazić ale ludzie ostatnimi czasy są dość dziwni....

też mnie korciło aby skomentować te fochy nikosa i qlenki, dzięki, ze mnie wyręczyłeś
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 16, 2010 12:27 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

O, jak tu wesoło... :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro cze 16, 2010 14:58 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

akurat nasze komentarze nie były wycieczkami osobistymi - wiesz w ogóle Bakeneko co znaczy ten zwrot?

za to Twoje niestety były, a chyba nie temu służą fora.

super, że kociaki mają DT, to najważniejsze.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro cze 16, 2010 16:36 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

Boru, przecież nic straconego. Kociaki na cito znalazły DT i teraz na spokojnie można poszukać DSów. Nikos, nie ma co się unosić nerwami, alinas z całą pewnością na spokojnie teraz rozważy Twoją i Twojego kolegi propozycję DSowania rodzinki. Myślę, że powinieneś po prostu podtrzymać chęć adopcji lub odezwać się do niej na pw.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro cze 16, 2010 18:57 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

Święte słowa, jeśli warunki odpowiednie, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wyadoptować kota lub całą rodzinkę nawet.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt cze 18, 2010 11:09 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

Formica pisze:Boru, przecież nic straconego. Kociaki na cito znalazły DT i teraz na spokojnie można poszukać DSów. Nikos, nie ma co się unosić nerwami, alinas z całą pewnością na spokojnie teraz rozważy Twoją i Twojego kolegi propozycję DSowania rodzinki. Myślę, że powinieneś po prostu podtrzymać chęć adopcji lub odezwać się do niej na pw.

Ja nie znam się na adopcjach,wszystko zostawiam domu tymczasowemu.

alinas

Od: Śro maja 12, 2010 23:00

Post » Pt cze 18, 2010 11:10 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

A będą jakieś zdjęcia? :wink:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt cze 18, 2010 13:46 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

alinas pisze:Znalazł się dom tymczasowy na forum.Nie wiem czy mogę napisać u kogo,matka i kociaki są bezpieczne,bardzo dziękuje.

mam nadzieję, że tym tajemniczym domem nie jest Ika9 czyli p. krystyna K..zmarczyk z rudy Slaskiej
Obrazek

inspektor

Od: Wto wrz 22, 2009 10:59

Post » Pt cze 18, 2010 14:24 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

inspektor pisze:
alinas pisze:Znalazł się dom tymczasowy na forum.Nie wiem czy mogę napisać u kogo,matka i kociaki są bezpieczne,bardzo dziękuje.

mam nadzieję, że tym tajemniczym domem nie jest Ika9 czyli p. krystyna K..zmarczyk z rudy Slaskiej

Nie, ja myślę,że dt ujawni się tutaj,głupio mi po prostu wywoływać z nicka za tak wielką pomoc :)

alinas

Od: Śro maja 12, 2010 23:00

Post » Sob cze 19, 2010 10:02 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

inspektor pisze:

to na pewno nie jest Ika6, słowo
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob cze 19, 2010 13:00 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

Mama i kocięta są u nas.
Dzidziusie mają nie więcej niż 2 tygodnie, są rozkoszne, tłuściutkie, cudne. Bury, rudy i pingwinek. Mamusia miziasta, rozmruczana, domowa, zapewne wywalona, bo pojawiły się kocięta, a to przecież kłopot.
Fotki będą, jak TŻ zrobi.

Mam prośbę o zmianę w tytule :wink:

Ewentualnych chętnych w sprawie adopcji proszę o kontakt na pw. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob cze 19, 2010 17:59 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.) GROZI ŚMIERĆ

anita5 pisze:Mama i kocięta są u nas.
Dzidziusie mają nie więcej niż 2 tygodnie, są rozkoszne, tłuściutkie, cudne. Bury, rudy i pingwinek. Mamusia miziasta, rozmruczana, domowa, zapewne wywalona, bo pojawiły się kocięta, a to przecież kłopot.
Fotki będą, jak TŻ zrobi.

Mam prośbę o zmianę w tytule :wink:

Ewentualnych chętnych w sprawie adopcji proszę o kontakt na pw. :D

no tak coś czułam, że rodzinka trafiła do kociego pogotowia u Was :D :1luvu: :aniolek: :king: :aniolek: :king: :aniolek: :king: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sie 30, 2010 17:23 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.)w dt,szukają ds

Uprzejmie informuję, że cała rodzinka znalazła fantastyczne domki.

Historia kociej rodzinki zakończyła się szczęśliwie.

Mama Amelka mieszka pod Krakowem, szaleje, biega, nie zna zmęczenia, i ma super opiekę. Nadrabia nieszczęśliwe początki. Co mnie najbardziej cieszy, Amelka znalazła dom, który pokochał ją taką chudą, z wielkim brzuchem, nędznym futrem. Ten dom adoptował ją po to, aby ją odkarmić, wyleczyć, wysterylizować. Teraz Amelka wygląda niczym modelka, jest w centrum uwagi, bawi się z psami...

Jej synowie mieszkają w Krakowie, każdy w osobnym domku. Rudy Karmel zamieszkał z dwoma starszymi kotami, pingwinek Krecik jest rozpieszczanym jedynakiem, co mu niezmiernie odpowiada, a bury najmniejszy Agat jest zdaje się jedynakiem na razie... :D
Malce mają już 3 miesiące, tak poza tym! Urosły, zmężniały, a jakie mądre się okazały!

Chyba mogę napisać, że jestem bardzo zadowolona. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw wrz 09, 2010 7:07 Re: Buro-ruda matka + kolorowe maluchy (3 tyg.)w dt,szukają ds

anita5 pisze:Uprzejmie informuję, że cała rodzinka znalazła fantastyczne domki.

Historia kociej rodzinki zakończyła się szczęśliwie.
Mama Amelka mieszka pod Krakowem, szaleje, biega, nie zna zmęczenia, i ma super opiekę. Nadrabia nieszczęśliwe początki. Co mnie najbardziej cieszy, Amelka znalazła dom, który pokochał ją taką chudą, z wielkim brzuchem, nędznym futrem. Ten dom adoptował ją po to, aby ją odkarmić, wyleczyć, wysterylizować. Teraz Amelka wygląda niczym modelka, jest w centrum uwagi, bawi się z psami...

Jej synowie mieszkają w Krakowie, każdy w osobnym domku. Rudy Karmel zamieszkał z dwoma starszymi kotami, pingwinek Krecik jest rozpieszczanym jedynakiem, co mu niezmiernie odpowiada, a bury najmniejszy Agat jest zdaje się jedynakiem na razie... :D
Malce mają już 3 miesiące, tak poza tym! Urosły, zmężniały, a jakie mądre się okazały!

Chyba mogę napisać, że jestem bardzo zadowolona. :D

amen :lol: :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia]