jestem
przesłuchanie..

-ale to zabrzmiało
spinca-przede wszystkim ogromne, ogromne dzięki za to ,że zwróciłaś na te biedactwa swoją uwagę
rozdzielać ich chwilowo nie chciałabym, tzn nie wyobrażam sobie np ,że jedno znajduje tymczas, a drugie zostaje w schronisku.
Twój DT może oznaczać dla nich po prostu wszystko
bo to koty, które w schronisku nie poradzą sobie na pewno
Ale to będą podejrzewam ciężkie tymczasy, potrzebujące naprawdę dużo czasu, duzo uwagi.
Może być tak również ,że się mylę i w domu szybko wyluzują-ale myślę ,że to 5% szansy na taką wersję.
Dlatego chciałaby, szczególnie tez ze względu na odległość-zebyś dobrze przemyslała tą decyzję.
Na pewno masz szansę, tak jak pisałam, uratowąć im życie.
Napisz proszę ciut więcej o sobie-tzn konkretnie o swoim zwierzyńcu.
Przy tej dwójce wyjątkowo wazne będzie dobre zabezpieczenie mieszkania
Jak widzę w jakie szpary wciska się Sita

to wiem ,że okna nie mogą byc niezabezpieczone, ani np tylko ciut uchylone- bo ona sie wcisnie.
Ze np trzeba będzie bacznie zwrócic uwagę na wszelkiego rodzaju szczeliny w domu-np pod wielkimi meblościankami-bo któres w taką szczelinę wlezie jak będzie miało taką szansę.
Że np jakby była potrzebna wizyta u weta to np trzeba pamietac przed otwarciem transportera że drzwi musza być pozamykane itd
rozumiesz mnie?prawda?
boję się ,że ich strach może szczególnie na początku powodować chęć ucieczki/schowania/pędu na oślep przed siebie
Jak trafią do DT powinny w/g mnie mieć ograniczone pole do uciekania, małe pomieszczenie i bardzo częsty kontakt z człowiekiem.
Nie wiem ile czasu minie zanim się otworzą, ale ludzka miłość czyni cuda- w to wierzę.
Nie wiem w tej chwili jak dodatkowo im pomóc w DT, jakimi radami
ale też mam nadzieję ,że na forum doswiadczenie ludzi pomoże
Są jeszcze niekastrowane więc chciałabym też jakoś zorganizować na szybko ich ciachy moze tu, w W-ie ceny są dwa razy wieksze.
spinca- mam nadzieję ,że się nie przestraszysz i nadal będziesz chciała dac im szansę.
ale chciałabym ,żeby to była przemyslana decyzja
koty są piękne, kuwetowe, domowe od malucha