Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 9:32 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Luna wypuszczona na stare śmieci :roll:
Męczyła się w mieszkaniu, nie dawała dotknąć, rzucała na nogi...jak zobaczyła Pania Zdenie miauczała przeraźliwie :)
Wypuszczona dała się jej wymiziać z każdej strony, wywalała się kołami do góry :) chyba jest szcześliwa że wróciła na stare śmieci i na wolność :) Myśle że podjełyśmy dobrą decyzję :kotek:

U mnie chwilowo Suzanna :lol: Agatka wyjeżdza na wakacje do dziadka dziś, rudasa bierze ze sobą i 2 inne koty :roll: musiałam przejąć Suzi bo to dla niej zbytnie przeciążenie, zobaczymy jak TZ wieczorem ehhh nic mu nie mówiłam :| , ale jak Suzanna byłaby grzeczna i kuwetkująca i moje koty jej nie zjedzą może mogłaby tą chwilę posiedzieć :roll: będę myśleć o innych alternatywach w razie co...

Obrazek http://imageshack.us Obrazek Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt cze 18, 2010 12:07 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Już chyba Aga Marczak tam pojechala, to we wrzeszczu (chyba) ul Fishera, dam znac jak bede wiedziec wiecej o tym czy ktos tam pojechal
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt cze 18, 2010 12:22 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Ok daj znać, to niedaleko mnie, bardzo blisko ma też Monika Paczkowska / pracuje niedaleko...
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 18, 2010 13:02 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Marea pisze:Luna wypuszczona na stare śmieci :roll:
Męczyła się w mieszkaniu, nie dawała dotknąć, rzucała na nogi...jak zobaczyła Pania Zdenie miauczała przeraźliwie :)
Wypuszczona dała się jej wymiziać z każdej strony, wywalała się kołami do góry :) chyba jest szcześliwa że wróciła na stare śmieci i na wolność :) Myśle że podjełyśmy dobrą decyzję :kotek:

U mnie chwilowo Suzanna :lol: Agatka wyjeżdza na wakacje do dziadka dziś, rudasa bierze ze sobą i 2 inne koty :roll: musiałam przejąć Suzi bo to dla niej zbytnie przeciążenie, zobaczymy jak TZ wieczorem ehhh nic mu nie mówiłam :| , ale jak Suzanna byłaby grzeczna i kuwetkująca i moje koty jej nie zjedzą może mogłaby tą chwilę posiedzieć :roll: będę myśleć o innych alternatywach w razie co...

Obrazek http://imageshack.us Obrazek Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mam lekkie wyrzuty z tą Lunką, ale chyba tak będzie dla niej lepiej...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pt cze 18, 2010 13:18 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Tak, myślę że tam jej lepiej a to o nią nam się wkońcu rozchodzi :roll:
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 18, 2010 14:21 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Opiekę Pani Zdeni ma.
Wysterylizowana jest to najważniejsze, bo więcej kociąt nie będzie .

Na początku żałuje się wszystkich kotów...wiem po sobie, też żal mi było wypuszczać... mniejsze zło...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt cze 18, 2010 14:57 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Eh tam - na siłę nie wolno oswajać - kociaki -ok ale dorosłe - trzeba się pogodzić z tym, że one na wolności szczęśliwsze :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt cze 18, 2010 15:46 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Obrazek

Marea

Post » Pt cze 18, 2010 19:04 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Juleczka pojechała do nowego domku. Pani bardzo mila, ma doświadczenie ze zwierzątkami, rozsądne podejście do sterylki i innych kocich spraw;) A jednak coś dobrego się dziś wydarzyło...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt cze 18, 2010 19:16 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

[quote/]Mam lekkie wyrzuty z tą Lunką, ale chyba tak będzie dla niej lepiej...[/quote]

Ech, te wolnościowce... Myślę, że jednak lepiej im na swobodzie...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt cze 18, 2010 19:43 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

ifciastu pisze:Juleczka pojechała do nowego domku. Pani bardzo mila, ma doświadczenie ze zwierzątkami, rozsądne podejście do sterylki i innych kocich spraw;) A jednak coś dobrego się dziś wydarzyło...

:ok: :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pt cze 18, 2010 19:53 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Za szczęście Juleczki w nowym domq :ok:
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 18, 2010 20:56 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Cieszę się, bo Pani wie o zabezpieczeniach okien i zamierza je założyć, a do tej pory musi wystarczyć ostre pilnowanie i nie otwieranie okna w pomieszczeniu gdzie jest kicia. Sterylizacja to dla niej podstawa, w kwestiach karmienia nie była do końca uświadomiona ale powiedzialam co i jak :ryk:

Ale...
Idę dziś w miejsce gdzie karmię koty a tam podrzucony cały rudy kocur koło roczny... No i się z mężem zlitowaliśmy, bo miziak... To na pewno nie jest kot wychodzący, bo w tej okolicy ludzie nienawidza kotów... Ktoś z nch powiedzial mi, że go ktoś z samochodu wywalił... i co ja mam z nim robic?

ifciastu

Post » Pt cze 18, 2010 21:00 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Najlepiej mimo wszelkich przeciwnosci losu i trudnej sytuacji....zatrzymac....i poszukac domq :mrgreen:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt cze 18, 2010 21:19 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Cindy pisze:Najlepiej mimo wszelkich przeciwnosci losu i trudnej sytuacji....zatrzymac....i poszukac domq :mrgreen:

No i tak też chyba zrobimy, tylko na kastrację kasy nam brak :roll:

ifciastu

[poprzednia][następna]