Męczyła się w mieszkaniu, nie dawała dotknąć, rzucała na nogi...jak zobaczyła Pania Zdenie miauczała przeraźliwie

Wypuszczona dała się jej wymiziać z każdej strony, wywalała się kołami do góry

U mnie chwilowo Suzanna

Uploaded with ImageShack.us
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Luna wypuszczona na stare śmieci![]()
Męczyła się w mieszkaniu, nie dawała dotknąć, rzucała na nogi...jak zobaczyła Pania Zdenie miauczała przeraźliwie
Wypuszczona dała się jej wymiziać z każdej strony, wywalała się kołami do górychyba jest szcześliwa że wróciła na stare śmieci i na wolność
Myśle że podjełyśmy dobrą decyzję
![]()
U mnie chwilowo SuzannaAgatka wyjeżdza na wakacje do dziadka dziś, rudasa bierze ze sobą i 2 inne koty
musiałam przejąć Suzi bo to dla niej zbytnie przeciążenie, zobaczymy jak TZ wieczorem ehhh nic mu nie mówiłam
, ale jak Suzanna byłaby grzeczna i kuwetkująca i moje koty jej nie zjedzą może mogłaby tą chwilę posiedzieć
będę myśleć o innych alternatywach w razie co...
http://imageshack.us
![]()
Uploaded with ImageShack.us
ifciastu pisze:Juleczka pojechała do nowego domku. Pani bardzo mila, ma doświadczenie ze zwierzątkami, rozsądne podejście do sterylki i innych kocich spraw;) A jednak coś dobrego się dziś wydarzyło...
Cindy pisze:Najlepiej mimo wszelkich przeciwnosci losu i trudnej sytuacji....zatrzymac....i poszukac domq
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości