SecretFire pisze::dance:Yeah...
W nastepnym tygodniu beda wisiec wszedzie plakaty pod tytulem "Oddam bardzo kochane kotki, ktore tylko troszke broja, bo dalej nie moge."Kasiu, duuuzo szczesicia z Bubu i reszta.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze::dance:Yeah...
W nastepnym tygodniu beda wisiec wszedzie plakaty pod tytulem "Oddam bardzo kochane kotki, ktore tylko troszke broja, bo dalej nie moge."Kasiu, duuuzo szczesicia z Bubu i reszta.
katarzyna1207 pisze:gosiaa pisze:Ja się zgubiłam w kwestii transportu, jest jakaś pomoc transportowa
W niedzielę po południu (ok.17) jedzie dziewczyna ze szczurkiem i mogłaby kota zabrać (mam nr telefonu).W przyszłym tygodniu deklarowała się Ciepła. Teraz wszystko zależy od osób z Łodzi, które będą kota wyciągać ze schronu... Kto po niego pojedzie do schroniska ? Bo czasu mało... wolałabym, żeby przyjechał do mnie już w niedzielę, każdy dzień się przecież liczy ....
Ciepła pisze:dziewczyny jak Wam sie sypnie transport,to w przyszlym tygodniu jade do Lublina,a w poniedzialek z Brunem do Lodzi na badania,wiec moze moglabym jakos pomoc..
Gibutkowa pisze:Kociczka gratuluję![]()
Jeszcze tylko przydałaby się osoba fizycznie koordynująca z ŁodziŻeby kotucha wyciągnąć ze schronu i podrzucić na transport.
Sis pisze:a ma ktos namiar na dziewczynę od szczurków?
w niedzielę jest mozliwosc zabrania Bubu ze schronu, przetrzymania do godz 17 - ale kontakt do dziewczyny szczurkowej potrzebny.
Sis pisze:a ma ktos namiar na dziewczynę od szczurków?
w niedzielę jest mozliwosc zabrania Bubu ze schronu, przetrzymania do godz 17 - ale kontakt do dziewczyny szczurkowej potrzebny.
Gibutkowa pisze:Kociczka gratuluję![]()
Jeszcze tylko przydałaby się osoba fizycznie koordynująca z ŁodziŻeby kotucha wyciągnąć ze schronu i podrzucić na transport.
kociczka39 pisze:Gibutkowa pisze:Kociczka gratuluję![]()
![]()
![]()
![]()
W tym wypadku ja niestety odpadam,chociaż bardzo bym chciała chociaż na moment się przytulić do Bubu,pogłaskać go,podrapać,ale niestety![]()
Kasiu,jak będzie potrzebne CI parę grosiszów to i ja coś spróbuję wygrzebać,daj tylko nr konta na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa, Silverblue i 15 gości