BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 8:47 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

SecretFire pisze::dance: :dance2: Yeah...
W nastepnym tygodniu beda wisiec wszedzie plakaty pod tytulem "Oddam bardzo kochane kotki, ktore tylko troszke broja, bo dalej nie moge." :mrgreen: Kasiu, duuuzo szczesicia z Bubu i reszta.

:mrgreen: Mam nadzieję, że Bubu nie dołączy do EKIPY Miszczunia :strach:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt cze 18, 2010 9:03 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Taki news na początek dnia – Bubu ma domek :dance2:
Za podróż i całokształt kciuki są :ok:
Bubu, trzymaj się z daleka od Miszczunia :mrgreen:
P.S.
Poproszę dane do przelewu na PW.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt cze 18, 2010 9:42 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

katarzyna1207 pisze:
gosiaa pisze:Ja się zgubiłam w kwestii transportu, jest jakaś pomoc transportowa :roll:

W niedzielę po południu (ok.17) jedzie dziewczyna ze szczurkiem i mogłaby kota zabrać (mam nr telefonu).W przyszłym tygodniu deklarowała się Ciepła. Teraz wszystko zależy od osób z Łodzi, które będą kota wyciągać ze schronu... Kto po niego pojedzie do schroniska ? Bo czasu mało... wolałabym, żeby przyjechał do mnie już w niedzielę, każdy dzień się przecież liczy ....

Dokładnie. Tak jak pisałam, potrzeba osoby z Łodzi do koordynacji wyjazdu Bubu. Transport jest w niedzielę ok godz. 17, Kasia ma telefon, podamy osobie z Łodzi tez do kontaktu tylko musi być konkretna osoba, która się zajmie wyciągnięciem Bubu ze schronu i dostarczeniem do dziewczyny która będzie go wiozła. I transporterek trzeba załatwić.

A czy Ciepłe nie jedzie tylko do Warszawy? :roll: tak zrozumiałam, że potem z Warszawy ktoś by musiał dowieźć kotka do Kasi.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 18, 2010 10:16 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Ciepła pisze:dziewczyny jak Wam sie sypnie transport,to w przyszlym tygodniu jade do Lublina,a w poniedzialek z Brunem do Lodzi na badania,wiec moze moglabym jakos pomoc..

Gibutkowa... o Warszawie ani słowa .... :ryk: rymowanka mi wyszła...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 10:35 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

o Bubu jedzie do Lublina? :mrgreen: W razie czego Kasiu krzycz, pomogę ile będę mogła :)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pt cze 18, 2010 10:59 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Bubu :) :ok: moze Ty nauczysz Miszczunia pokory... Powodzenia, kotku :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 18, 2010 11:36 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Cieszę się ogrromnie,że mój debiutancki taki wątek tak szczęśliwie dopłynął.Nigdy wcześniej takiego nie zakładałam,ale kiedyś trza było w końcu :wink: .Mam tylko nasz Mysiowy,ale to nie to samo. :wink:
Kasiu jesteś ANIOŁEM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Już nie mogę się doczekać info,że Bubu już jest u Kasi i zdjątek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 18, 2010 11:38 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Kociczka gratuluję :ok:
Jeszcze tylko przydałaby się osoba fizycznie koordynująca z Łodzi :roll: Żeby kotucha wyciągnąć ze schronu i podrzucić na transport.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 18, 2010 11:58 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:Kociczka gratuluję :ok:
Jeszcze tylko przydałaby się osoba fizycznie koordynująca z Łodzi :roll: Żeby kotucha wyciągnąć ze schronu i podrzucić na transport.

No właśnie... jakoś nikt się nie wyrywa ... Żeby tylko to wszystko nie rozlazło się ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 12:05 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

a ma ktos namiar na dziewczynę od szczurków?
w niedzielę jest mozliwosc zabrania Bubu ze schronu, przetrzymania do godz 17 - ale kontakt do dziewczyny szczurkowej potrzebny.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt cze 18, 2010 12:06 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Bubu, powodzenia! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 18, 2010 12:08 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Sis pisze:a ma ktos namiar na dziewczynę od szczurków?
w niedzielę jest mozliwosc zabrania Bubu ze schronu, przetrzymania do godz 17 - ale kontakt do dziewczyny szczurkowej potrzebny.

Pewnie Ci już Kasia wysłała :D Ale na wszelki wypad ja też wyślę na PW.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt cze 18, 2010 12:08 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Sis pisze:a ma ktos namiar na dziewczynę od szczurków?

Mam do niej nr telefonu, komu podać na pw?
edit :mrgreen: razem nam się wysłało ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 12:24 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

:oops: :oops: :oops:
W tym wypadku ja niestety odpadam,chociaż bardzo bym chciała chociaż na moment się przytulić do Bubu,pogłaskać go,podrapać,ale niestety :(
Kasiu,jak będzie potrzebne CI parę grosiszów to i ja coś spróbuję wygrzebać,daj tylko nr konta na pw
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 18, 2010 12:30 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

kociczka39 pisze:

:oops: :oops: :oops:
W tym wypadku ja niestety odpadam,chociaż bardzo bym chciała chociaż na moment się przytulić do Bubu,pogłaskać go,podrapać,ale niestety :(
Kasiu,jak będzie potrzebne CI parę grosiszów to i ja coś spróbuję wygrzebać,daj tylko nr konta na pw

A ja wcale nie napisałam że Ty ;) Przecież wiem że Ci nie wolno teraz :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]