Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 17:19 Re: Legnica

Rozmawiałam z panem "od łysego persika",niestety dziś kocurek też się nie pojawił.
Mam złe przeczucie,że dla niego pomoc przyszła zbyt późno.
Legnica

Post » Śro cze 16, 2010 17:20 Re: Legnica

Sen o karierze gitarzysty 8)
Obrazek
Legnica

Post » Śro cze 16, 2010 17:26 Re: Legnica

Legnica pisze:Sen o karierze gitarzysty 8)
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro cze 16, 2010 21:55 Re: Legnica

Zapraszam na watek Saszy,na pełną fotorelację z pierwszej lekcji tarzania się po materacach 8)
Obrazek
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 10:42 Re: Legnica

Coś tu u nas cichutko 8) mam na myśli wątas,bo tu na miejscu dzieje się oj dzieje.
Forest bardzo dobrze przyjąłnową karmę,nie drapie się,w kuwecie też wszystko ok.,tylko wymyślił sobie ze będzie ją jadł na wysokościach :roll: a po jedzeniu będzie się tam wylegiwał,tradycyjnie zresztą,jak dla mnie może być,przyzwyczaiłam się do tego ze Forest bywa w dziwnych miejscach najczęściej wysoko,mam tylko mały problem z usłyszeniem dzwonka stancjonarnego telefonu,bo to jest/była półka na ten właśnie telefon,a jak Forescik mocno przyśnie,telefon przewróci i przykryje go szczelnie futrem,to po prostu nie słychać że dzwoni.Czekam więc z utęsknieniem,na moment kiedy Forestowi się ta półeczka znudzi:
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 10:44 Re: Legnica

Legnica pisze:Zapraszam na watek Saszy,na pełną fotorelację z pierwszej lekcji tarzania się po materacach 8)
Obrazek

jaki on bidulek :kotek:
krynia08

Post » Pt cze 18, 2010 10:45 Re: Legnica

Bojkowi trochę pomogły nowe leki na zapalenie dziąseł,kręci sie teraz w te i wewte,sprawdzając co dzieje sie w pokojach i wracając natychmiast do kuchni aby sprawdzic czy koszyczka mu nikt nie zajał,a to znaczy ze musze mu otwierać i zamykać drzwi do kuchni z 50 razy dziennie.Ale w sumie cieszę sie że czuje sie lepiej.
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 10:48 Re: Legnica

Pojawił sie całkiem fajny domek dla Adaśka.Jeszcze rozmowy trwają,czekam na wizytę domku u nas.
Maja też jakby ożyła,częsciej wychodzi ze swojego kosza,jest bardziej ciekawska i mam wrazenie ze troszkę w końcu ciałka nabrała.
Beza znów leje obok kuwety.
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 10:54 Re: Legnica

Oj, Ty to się masz Moja Droga z tą trzodą domową :roll:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt cze 18, 2010 10:56 Re: Legnica

Wiesiu, coś musi się przecież dziać ... a Twoje futra rozbią wszystko, żeby stangnacja Cię nie dopadła :wink:
Forest jest boski - nie dosyć, że urodziwy, to jeszcze pomysłowy :kotek:
Trzymam kciuki za Adaśka - niech się potencjalny domek stara przy uzyskiwaniu Twoje akceptacji :kitty:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt cze 18, 2010 11:35 Re: Legnica

piękne kociska jak zawsze, kciuki za domek dla Adaśka :ok: :ok: :ok:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Pt cze 18, 2010 16:39 Re: Legnica

Foxowa rodzia też trzyma kciukasy za Adaśka i pozostałe kociaste!
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Pt cze 18, 2010 16:44 Re: Legnica

:D Witam Foxową rodzinkę.Głaski przesyłam.A Foxika nie poznałam na fotkach,bo mi się pokazuje kot o umaszczeniu burym :lol: nijak do rudego Foxa mi nie pasował.
Legnica

Post » Pt cze 18, 2010 23:51 Re: Legnica

Forest wybrał sobie półeczkę, bo ona tak jakby stworzona dla niego - dobrze razem wychodzą na zdjęciach :ryk: . A co się będzie martwił jakimś telefonem :wink: . Trzymam kciuki za domek dla małego :ok:
Bezula, zołzo, przestań lać :!: :!:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt cze 18, 2010 23:55 Re: Legnica

8) wiaderka z wodą i mopem nawet nie chowam 8)
Legnica

[poprzednia][następna]