MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 15, 2010 9:39 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja
Zabers ma dobry ma mnie wpływ :wink: Wiec powiem, co myślę.. zostań tu, pisz ile możesz, byle konkretnie, bez obraz osobistych i doprowadź sprawę do końca. Sama z chęcią zapoznam się z jej zakończeniem, mimo, już mojego wyrobionego zdania o Tobie, ale kwestia mojej dysleksji, jest drugorzędna w stosunku do całej sprawy. Pytanie, czy chcesz uszanować ludzi zaangażowanych w tą sprawę. Ja raczej już zdanie o Tobie nie zmienię, za dużo energii skierowałaś w walkę ze mną jako osobą, a nie w walkę z moim stanowiskiem. Ale są inni..
lesna

Post » Wto cze 15, 2010 9:42 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

zabers pisze:Dulencjo, ja też podczytywałam ten wątek, a nawet kilka razy się wpisałam. Na początku były i banerki, i propagowanie wątku na różnych podforach (co jednoznacznie wskazuje na chęć przyciągnięcia uwagi postronnych). Od pewnego czasu rozwijał się w zupełnie niezrozumiałym kierunku i dla postronnego czytelnika mógł się wydać absurdalny. Tytuł wskazuje na konkretny problem, a w wątku tajemnicze "masz PW", "nie o wszystkim piszemy". Bądźmy szczerzy, ostatnio o niczym nie było napisane. Ja rozumiem (ale to teraz), że podejmowałyście kroki prawne, że umawiałyście się na łapanki. Ale wcześniej? Szczerze mówiąc, przestałam nawet zaglądać, bo były albo same "kciuki", albo westchnienia retoryczne, albo posty dla wtajemniczonych. Jakiekolwiek konkrety pojawiły się dopiero teraz, kiedy ludzie zaczęli wprost pytać.
A tego nie rozumiem (w kontekście choćby faktu założenia samego wątku).
Dulencja pisze:Do Femki:
Femko, [...]
Jak rozumiem, miałam i mam obowiązek wszystkich informować, na forum, publicznie, o swoich działaniach, czekając też pewnie aż pewne osoby wyniosą mi kanapki ….
Rozumiem, że uzurpujesz sobie prawo do rozliczania mnie. Wzajemnie, co Ty zrobiłaś?? Mieszkasz w Łodzi, na miejscu? Tak, ale co z tego? Nic, poza gotowością wdziania koszulki.
Weźmy się i zróbcie? To Twoja postawa. A jak nie zrobicie zgodnie z moimi wyobrażeniami to i tak Was rozliczę. Tak najłatwiej, najprościej, najwygodniej. Na kanapie, zza komputera.
Chcesz zniszczyć KM??? Chcesz, tylko czyimi rękami???

P.S. Ten post możesz nazwać histerycznym. .

Jedno pytanie: A zastanowiłaś się ile osób z Łodzi (spośród "miaukowiczów") nawet się nie ujawniło, nie mówiąc już o gotowości nawet jeśli tylko założenia koszulki?

Zastanowiłam się, bo wiem ile jest (orientacyjnie) tych osób, bo docierają do mnie nia tylko na PW. zycie nie toczy się tylko na miau.pl
Pomyślałaś, ile osób pójdzie do sądu zeznawać? Ilu odważy się powiedzieć to co wie???

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto cze 15, 2010 9:46 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:Dulencja
Zabers ma dobry ma mnie wpływ :wink: Wiec powiem, co myślę.. zostań tu, pisz ile możesz, byle konkretnie, bez obraz osobistych i doprowadź sprawę do końca. Sama z chęcią zapoznam się z jej zakończeniem, mimo, już mojego wyrobionego zdania o Tobie, ale kwestia mojej dysleksji, jest drugorzędna w stosunku do całej sprawy. Pytanie, czy chcesz uszanować ludzi zaangażowanych w tą sprawę. Ja raczej już zdanie o Tobie nie zmienię, za dużo energii skierowałaś w walkę ze mną jako osobą, a nie w walkę z moim stanowiskiem. Ale są inni..

Wzajemnie, lesna, wzajemnie. Modzi się wypowiedzieli???

Przepraszam, ale daję się sprowokować :oops:

Tak jak lesna: witam, pozdrawiam, żegnam

Dulencja

Post » Wto cze 15, 2010 9:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Zastanowiłam się, bo wiem ile jest (orientacyjnie) tych osób, bo docierają do mnie nia tylko na PW. zycie nie toczy się tylko na miau.pl
Pomyślałaś, ile osób pójdzie do sądu zeznawać? Ilu odważy się powiedzieć to co wie???

No właśnie. A więc każdy gest się liczy, prawda?
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto cze 15, 2010 9:52 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:

Dulencja
Obawiam się, ze należysz do osób, które trudno mi szanować, mimo, że wiem, bo życie mam trudne, że szacunek, to tylko dobra wola, którą daje innym, a to, co z nim zrobią jest już całkowicie zależne od nich.. Resztę przemilczę, co myślę zostawię sobie.
Moderatorzy nie mają obowiązku być tu 24h na dobę 7 dni na tydzień.. poczekaj po prostu, ja mogę, wiec Ty chyba też.. i przemyśl to co powiedziałam, bo nie mam zwyczaju walczyć przeciw osobie, co chyba widać.
lesna

Post » Wto cze 15, 2010 10:10 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

zabers pisze:
Dulencja pisze:Zastanowiłam się, bo wiem ile jest (orientacyjnie) tych osób, bo docierają do mnie nia tylko na PW. zycie nie toczy się tylko na miau.pl

No właśnie. A więc każdy gest się liczy, prawda?

Z miau nikt nie pójdzie, wszyscy chcą pomóc na zasadzie "powiem ci, ale oficjalnie nic nie wiesz"(przepraszam te osoby, ich pomoc też sę liczy), pójdą osoby ze świata realnego, spoza miau.

lesna pisze:
Dulencja pisze:

Dulencja
Obawiam się, ze należysz do osób, które trudno mi szanować, mimo, że wiem, bo życie mam trudne, że szacunek, to tylko dobra wola, którą daje innym, a to, co z nim zrobią jest już całkowicie zależne od nich.. Resztę przemilczę, co myślę zostawię sobie.
i przemyśl to co powiedziałam, bo nie mam zwyczaju walczyć przeciw osobie, co chyba widać.

Lesna, pozwolisz, że zacytuję, na wszelki przypadek ewentualności.
Mam też zrzuty z tego i innych wątków, gdzie domagasz się ode mnie "odszczekania", albo piszesz o moim braku honoru, bo nie zajęłam stanowiska w sprawie Twojej dysleksji... Jak przytoczyłam Twojego maila, się wściekłaś :roll:

Czego oczekiwałaś po Takim mailu??

Dulencja

Post » Wto cze 15, 2010 10:13 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Przepraszam, nie dam się więcej sprowokowć, ani nie zajme stanowiska.

Teraz dopiero KM ma używkę.

Niestety, też i za moim udziałem :oops:

Dulencja

Post » Wto cze 15, 2010 10:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja! gdyby była taka konieczność mogę pójść do sądu, tylko obawiam się, że niewiele mogę powiedzieć, bo "nie byłam, nie widziałam" na własne oczy. to co wiem - wiem z forum.
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto cze 15, 2010 10:20 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Lesna, pozwolisz, że zacytuję, na wszelki przypadek ewentualności.
Mam też zrzuty z tego i innych wątków, gdzie domagasz się ode mnie "odszczekania", albo piszesz o moim braku honoru, bo nie zajęłam stanowiska w sprawie Twojej dysleksji... Jak przytoczyłam Twojego maila, się wściekłaś :roll:

Czego oczekiwałaś po Takim mailu??

Dulencjo
Nie zdarzyło mi się jeszcze zmienić treści merytorycznej mojej wypowiedzi, mał tego, wszelkie poprawki (literówki) opisuje w erracie, ale cytuj, skoro myślisz, ze to da Tobie jakieś punkty, kto mnie zna choć troszkę, nie nabierze się na ten chwyt. Mojego maila, opublikowałaś bez mojej zgody, mało tego, bez pytania, czy taką wyrażam.. To świadczy o Tobie i o tym jak traktujesz ludzi i tajemnicę korespondencji, świadczy jednoznacznie, wiec nie będę tego komentować. I ma to się nijak do mojej dysleksji, która nigdy nie powinna się stać tematem tego wątku.
Tak napisałam, ze będziesz musiała 'odszczekać' po Twoich zarzutach, ze w tej sprawie (moje dysleksja) kłamię i tylko z tego powodu dostałaś skan z mojego zaświadczenia o dysleksji. Myślałam, ze jesteś na tyle uczciwą osobą, ze to zakończy ten temat raz na zawsze.. myliłam się. Nigdy i nigdzie nie wyraziłam ani zgody, ani ochoty na upublicznianie mojego zaświadczenia (dostałaś je, wiec wiesz, ze nie dotyczy ono tylko dysleksji). Gdybym tak chciała rozstrzygnąć tą sprawę- potrafiłabym skonstruować odpowiedni post tu, a nie pisałabym do Ciebie maila, jako osoba myśląca, jesteś w stanie się tego domyślić- postąpiłaś inaczej i to Ty będziesz musiała z tym żyć. Pomyliłam się licząc na Twoją uczciwość. To chyba wszytko, co można napisać w tej sprawie.
lesna

Post » Wto cze 15, 2010 10:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Czego oczekiwałam?
Sprostowania na wątku, bez odpowiedzi na maila (mojego oficjalnego, bo nie zakładam innych), że takowe zaświadczenie otrzymałaś.
lesna

Post » Wto cze 15, 2010 11:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Do Femki:
Femko, dostałaś już odpowiedź, tylko jakoś nie chcesz jej przeczytać. Jak również odpowiedzieć na moje PW.
Jak rozumiem, miałam i mam obowiązek wszystkich informować, na forum, publicznie, o swoich działaniach, czekając też pewnie aż pewne osoby wyniosą mi kanapki ….
Rozumiem, że uzurpujesz sobie prawo do rozliczania mnie. Wzajemnie, co Ty zrobiłaś?? Mieszkasz w Łodzi, na miejscu? Tak, ale co z tego? Nic, poza gotowością wdziania koszulki.
Weźmy się i zróbcie? To Twoja postawa. A jak nie zrobicie zgodnie z moimi wyobrażeniami to i tak Was rozliczę. Tak najłatwiej, najprościej, najwygodniej. Na kanapie, zza komputera.
Chcesz zniszczyć KM??? Chcesz, tylko czyimi rękami???

P.S. Ten post możesz nazwać histerycznym.

.

no to polecam trochę mniej histerii, więcej rzeczowości: ile osób zaproponowało Ci konkretną pomoc i czy z tej pomocy skorzystałaś?

EDIT: nie proszę o podawanie nicków, bo nie wiem, czy te osoby sobie tego życzą.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto cze 15, 2010 12:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

... A Tika i Spacja nadal czekają... KM weź się w końcu opamiętaj i oddaj nam koty....
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Śro cze 16, 2010 21:33 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Proszę o powstrzymanie się od personalnych ataków i kłótni, a w zamian skupić się na merytorycznej dyskusji.

moderator siliana
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

Post » Pt cze 18, 2010 8:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

czy są jakieś nowe wieści o kotkach?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt cze 18, 2010 14:09 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

czy wiadomo cokolwiek nowego???
za Tikę, Spację i Mrutynkę nieustające kciuki!
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

[poprzednia][następna]