kocurzyca41 pisze:O i Delka jest.Kusisz,kusisz,ale po co im ciotka bez smakołyków
No chyba nie po to im Ciotka, żeby tuczyć?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:O i Delka jest.Kusisz,kusisz,ale po co im ciotka bez smakołyków
kocurzyca41 pisze:Oj,tam zaraz tuczyć..Ja chyba jednak trafię do wariatkowa.Dzidka mi sie rozgadała.Chodzi i tylko mrau,mrau,miau,mau,mrau,miau.Zwariować idzie.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Oj,tam zaraz tuczyć..Ja chyba jednak trafię do wariatkowa.Dzidka mi sie rozgadała.Chodzi i tylko mrau,mrau,miau,mau,mrau,miau.Zwariować idzie.
Dzidka też?Delicja też dziś daje do wiwatu, jakby wczoraj piguły nie dostała - jest gorzej niż zwykle
Jak jej do jutro nie przejdzie, to będę miała problem
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Oj,tam zaraz tuczyć..Ja chyba jednak trafię do wariatkowa.Dzidka mi sie rozgadała.Chodzi i tylko mrau,mrau,miau,mau,mrau,miau.Zwariować idzie.
Dzidka też?Delicja też dziś daje do wiwatu, jakby wczoraj piguły nie dostała - jest gorzej niż zwykle
To dorzućcie jeszcze moje rozbrykane panny do kompletu. Właśnie szaleją... na balkonie.![]()
![]()
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Oj,tam zaraz tuczyć..Ja chyba jednak trafię do wariatkowa.Dzidka mi sie rozgadała.Chodzi i tylko mrau,mrau,miau,mau,mrau,miau.Zwariować idzie.
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Oj,tam zaraz tuczyć..Ja chyba jednak trafię do wariatkowa.Dzidka mi sie rozgadała.Chodzi i tylko mrau,mrau,miau,mau,mrau,miau.Zwariować idzie.
To jak tak dalej pójdzie to zamiast najutro trafimy:do Tworek,Na Sobieskiego,na Nowowiejską.[niepotrzebne skreślić]Maupy żreć nie chcą,Milka od piętnastu minut bawi się w górnika,po co mi te koty
kocurzyca41 pisze:No i znowu kusisz.Taciulka zaje...fajna jest.Nie wiem czy możesz dołożyć Delce Provery,ale dzwoń jutro rano do weta,jak wytrzymasz do jutra
Ale że mamy tam zjechać.Nie martw się po znajomości przyjmą nas,gdzie będziemy chciały.
OKI pisze:Wściec się można z tymi koteczkami naszymi![]()
Dobrze przynajmniej, że to nie śmierdzące kocury
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Wściec się można z tymi koteczkami naszymi![]()
No pocieszasz mnie jak umiesz,nie ma tak,żeby gorzej być nie mogło.
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Wściec się można z tymi koteczkami naszymi![]()
No pocieszasz mnie jak umiesz,nie ma tak,żeby gorzej być nie mogło.
Nooo... Mogło nie być koteczków...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 108 gości