PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 8:40 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Napisalam posta uzasadniajacego kandydature AFN do glosowania i oczywiscie amba go zjadla :evil:

Na razie tylko napisze ze potwierdzam zgloszenie AFN do glosowania - kociarnia nadaje sie do remontu kapitalnego, na razie trwa osuszanie. Wszystkie sprzety zniszczone, o tym ze utonela Mamba staruszka pisalam... Mamy pod opieka 5 kocich rodzin, ponad 20 maluszkow, plus koty specjalnej troski, plus reszta wzglednie zdrowych ktore trzeba szczepic, sterylizowac etc., etc.
Nie mozemy przyjmowac kolejnych kotow, bo nie mamy ich gdzie przyjac - nasze DT sa zapchane po czubek glowy a kociaki z zalanej Kocimskiej musialy znalezc schronienie wiec wykorzystalismy wszystkie mozliwosci awaryjne. Finansowo... nie musze mowic, jak wyglada sprawa remontu i nakladow finansowych - dlatego prosze o pomoc i glosowanie na AFN Krakow.

Zdjecia sa na stronie afn.pl (dwa mniejsze), reszte postaram sie wkleic wieczorem bo teraz musze leciec - przekroczylam limit danych jestem miszcz swiata :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw cze 17, 2010 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Hmmm.... No to chyba moja kandydatura będzie musiała miesiąc poczekać. Bez sensu fundować sobie kolejny wybór między dżumą a cholerą. I głosowanie trzeba by organizować... :wink:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 17, 2010 8:53 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

villemo5 pisze:Hmmm.... No to chyba moja kandydatura będzie musiała miesiąc poczekać. Bez sensu fundować sobie kolejny wybór między dżumą a cholerą. I głosowanie trzeba by organizować... :wink:

Ups... :oops:

solangelica

Post » Czw cze 17, 2010 9:00 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Jestem tylko po cichu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Czw cze 17, 2010 10:40 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

villemo5 pisze:Hmmm.... No to chyba moja kandydatura będzie musiała miesiąc poczekać. Bez sensu fundować sobie kolejny wybór między dżumą a cholerą. I głosowanie trzeba by organizować... :wink:

A czy ja mogę zapytać, która z sióstr jest dżuma, a która cholera? :twisted: Bo mnie tak bardziej Siostra Prezes na cholerę się widzi, ale może się mylę, w końcu znam Siostrę Prezes tylko przez telefon, to może Siostra Prezes jest dżuma... :roll: :twisted: A Sol też w zasadzie, z wypowiedzi wnioskując, mocno zaraźliwa jest... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw cze 17, 2010 10:48 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

:ryk: :ryk: :ryk:

Głupoty się Sóstr trzymają dzisiaj, oj głupoty!
Moge byc cholerą :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 17, 2010 10:49 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

kirke18 pisze:Jestem tylko po cichu :mrgreen:

Po cichu? 8O
a czy to przystoi tak wyjątkowej Czarownicy o pieknym banerku? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 17, 2010 13:33 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Cos z cisnieniem?
Jakas przymulona jestem... :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 17, 2010 13:48 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Ciśnienie dziś wzorcowe Siostro Prezes :mrgreen:
Może w cykl sobie zajrzyj :roll:
Ja mam dziś dzień Świra prze urlopem :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw cze 17, 2010 13:58 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

Mój cykl żyje własnym życiem...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 17, 2010 14:05 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

I to może być przyczyna! :mrgreen:
Mnie zaczyna głupawka łapać, co w sumie jest dziwne :roll: Może głód mi się na mózg rzucił :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw cze 17, 2010 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw cze 17, 2010 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

No uśmiechnijcie się Siostry, bo Sabat się szykuje! :mrgreen:
Ktoś ciekaw szczegółów?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 17, 2010 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XV - SABAT? s.32

W Szczecinie może? :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 17, 2010 19:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - oficjalne machanie miotłą s.15

pomponmama pisze:

A czy ja mogę zapytać, która z sióstr jest dżuma, a która cholera? :twisted: Bo mnie tak bardziej Siostra Prezes na cholerę się widzi, ale może się mylę, w końcu znam Siostrę Prezes tylko przez telefon, to może Siostra Prezes jest dżuma... :roll: :twisted: A Sol też w zasadzie, z wypowiedzi wnioskując, mocno zaraźliwa jest... :twisted:

Buhahahahahahahahaa :ryk: :ok:
No moge byc dżumą nawet mnie tak kiedys w podstawowce przezywali bo podobnie do nazwiska :twisted: :twisted: :twisted:
mocno zarazliwa - dobreeeee :ok: pomponmamo aj low ju :piwa:

a propos cisnienia i cyklu dzien dzis masakryczny (cisnienie), wypilam kawe bo przeca niskie cisnienie lalala i spac sie chcialo po czym mi matka moja rodzona je podniosla i przez tydzien kawy pic nie musze :twisted: ale dobrze ze nie zrobilam afery bo po przeanalizowaniu doszlam do wniosku ze nie ma o co - chyba sie starzeje :roll: 8)

rano dzis przeprowadzilam rozmowe z anestezjologiem z Katowic z kliniki. i jak kocham Hanysow, tak normalnie ten egzemplarz byl chyba jakis wybrakowany :twisted: mowie facetowi z czym dzwonie - chcialam sie dowiedziec ile czasu musze odczekac po skonczeni antybiotyku po kleszczu. chlop pyta mnie jaka to operacja - to mowie ze w znieczuleniu ogolnym, wyjecie oleju z oka i usuniecie zacmy. a on do mnie ze na pewno nie w ogolnym - tylko miejscowym. zglupialam, bo przeciez moj lekarz prowdzacy kazal zebrac zgody na narkoze od lekarzy i powiedzial wyraznie ze to bedzie operacja w znieczuleniu ogolnym. i probuje to tlumaczyc konowalowi - i slysze obrazonym tonem zdanie wypowiedziane z wyzyn lekarskiej godnosci anestezjologicznej "prosze pani, lekarz okulista to bedzie tylko pania operowac, natomiast o rodzaju znieczulenia nie decyduje on tylko anestezjolog i ja pani mowie ze to bedzie znieczulenie miejscowe". no to nie klocilam sie juz z nim bo tak sobie pomyslalam ze pewnie zona mu kazala spac w lazience albo stawial na Hiszpanie i ma teraz chlopak dola ;)
w kazdym razie jutro ide robic badanie na Igm i w poniedzialek wyniki pokaza co dalej. Po czym bede mogla zadzwonic do doktora i ustalic drugi termin operacji.

Nie moge narzekac na brak zajec :) Sabina idzie w sobote do domu (i chwalaz Ci Boze bo mama zaczyna puszczac farbe ze jednak za duzo tych kotow w domu.......) a ja jutro mam spotkanie klasowe i ciekawe czy przyjdzie taka jedna pinda co jej bardzo bardzo nie lubie.... :twisted:

solangelica

[poprzednia][następna]