pomponmama pisze:villemo5 pisze:Hmmm.... No to chyba moja kandydatura będzie musiała miesiąc poczekać. Bez sensu fundować sobie kolejny wybór między dżumą a cholerą. I głosowanie trzeba by organizować...

A czy ja mogę zapytać, która z sióstr jest dżuma, a która cholera?

Bo mnie tak bardziej Siostra Prezes na cholerę się widzi, ale może się mylę, w końcu znam Siostrę Prezes tylko przez telefon, to może Siostra Prezes jest dżuma...

A Sol też w zasadzie, z wypowiedzi wnioskując, mocno zaraźliwa jest...

Buhahahahahahahahaa
No moge byc dżumą nawet mnie tak kiedys w podstawowce przezywali bo podobnie do nazwiska
mocno zarazliwa - dobreeeee

pomponmamo aj low ju
a propos cisnienia i cyklu dzien dzis masakryczny (cisnienie), wypilam kawe bo przeca niskie cisnienie lalala i spac sie chcialo po czym mi matka moja rodzona je podniosla i przez tydzien kawy pic nie musze

ale dobrze ze nie zrobilam afery bo po przeanalizowaniu doszlam do wniosku ze nie ma o co - chyba sie starzeje
rano dzis przeprowadzilam rozmowe z anestezjologiem z Katowic z kliniki. i jak kocham Hanysow, tak normalnie ten egzemplarz byl chyba jakis wybrakowany

mowie facetowi z czym dzwonie - chcialam sie dowiedziec ile czasu musze odczekac po skonczeni antybiotyku po kleszczu. chlop pyta mnie jaka to operacja - to mowie ze w znieczuleniu ogolnym, wyjecie oleju z oka i usuniecie zacmy. a on do mnie ze na pewno nie w ogolnym - tylko miejscowym. zglupialam, bo przeciez moj lekarz prowdzacy kazal zebrac zgody na narkoze od lekarzy i powiedzial wyraznie ze to bedzie operacja w znieczuleniu ogolnym. i probuje to tlumaczyc konowalowi - i slysze obrazonym tonem zdanie wypowiedziane z wyzyn lekarskiej godnosci anestezjologicznej "prosze pani, lekarz okulista to bedzie tylko pania operowac, natomiast o rodzaju znieczulenia nie decyduje on tylko anestezjolog i ja pani mowie ze to bedzie znieczulenie miejscowe". no to nie klocilam sie juz z nim bo tak sobie pomyslalam ze pewnie zona mu kazala spac w lazience albo stawial na Hiszpanie i ma teraz chlopak dola

w kazdym razie jutro ide robic badanie na Igm i w poniedzialek wyniki pokaza co dalej. Po czym bede mogla zadzwonic do doktora i ustalic drugi termin operacji.
Nie moge narzekac na brak zajec

Sabina idzie w sobote do domu (i chwalaz Ci Boze bo mama zaczyna puszczac farbe ze jednak za duzo tych kotow w domu.......) a ja jutro mam spotkanie klasowe i ciekawe czy przyjdzie taka jedna pinda co jej bardzo bardzo nie lubie....